- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
Sanki bir bölüm diğeriyle çok bağlantılımi? Direk pat diye atla bu bölümeAşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldım
Sanki bir bölüm diğeriyle çok bağlantılımi? Direk pat diye atla bu bölümeAşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldım
Öğretmen'e katılmıyorumBaraj'ın ve Öğretmen'in başrolleri rezalet zaten. O ayrı bir mesele.
@phoebebuffay'le hazır olda bekliyoruz, kim laf atıp gönderme yaparsa balıklama dalacağız direkt.
asla bitmez!!!!@Aserat 'ın açtığı polemik konusundanda devam ederiz. Leyla'ya öfkemiz bitmiyor nede olsa
en azindan ikisinin yanyana olan bir fotosunu koy, böyle afiş çok iç karartıcıDizinin yıldızı Timuçin Esen değil mi Dosi hanım, ona haksızlık olur sonra.Ara ara bakıyorum sahnelerine, adam da döktürüyor.
Hahahha ay canımsınen azindan ikisinin yanyana olan bir fotosunu koy, böyle afiş çok iç karartıcıdüşün bunu bir erkek olmayarak diyorum birde (@serhatt o yadakladıhın kelmeyi kulanmadim bak)
Ben bulaşmıyorum sohbetlerinize, sadece bu modda oluyorum konu o tartışmalara gelinceBaraj'ın ve Öğretmen'in başrolleri rezalet zaten. O ayrı bir mesele.
@phoebebuffay'le hazır olda bekliyoruz, kim laf atıp gönderme yaparsa balıklama dalacağız direkt.
Üzgünüm EDHO'ya geçildiniz mi geçildiniz, bu yüzden efsane değilsiniz.İlk 2 sezon açık ara Kadın zirvedeydi, 3. sezonunun başlarında da öyle. Sadece Kasım-Aralık ayı EDHO öne geçebildi ki son zamanlarda Ramo'yu bile zar zor geçti.Genele bakarsak sonuç belli zaten.
Bu mesajı şöyle okudum.Üzgünüm EDHO'ya geçildiniz mi geçildiniz, bu yüzden efsane değilsiniz.Şubat'ta erken final yaparak yırttınız çöküşten, yoksa daha büyük fark atacaktı EDHO
Ramo 1.sezonunda taze dizi olmasına rağmen 5.sezonundaki EDHO'yu zorlayamıyor şu anda, burda da yanlışsınGenele bakarsak sonuç belli evet en başarılı EDHO, 2.5 sezonluk Kadın'ın bayağı önünde
81 bölümün sadece 10'unda kadını geçebilen edho mu daha önde ?Üzgünüm EDHO'ya geçildiniz mi geçildiniz, bu yüzden efsane değilsiniz.Şubat'ta erken final yaparak yırttınız çöküşten, yoksa daha büyük fark atacaktı EDHO
Ramo 1.sezonunda taze dizi olmasına rağmen 5.sezonundaki EDHO'yu zorlayamıyor şu anda, burda da yanlışsınGenele bakarsak sonuç belli evet en başarılı EDHO, 2.5 sezonluk Kadın'ın bayağı önünde
81 bölümün sadece 10'unda kadını geçebilen edho mu daha önde ?
Ee anlamadım ben bu işten. Kadına çöktü diyorsun fakat kadının aldığı en kötü reyting bile 7'nin üstünde. O övdüğün edho ise defalarca 4 reytingleri 5 reytingleri görmüş bir yapım.
81 bölümün ortalama 70'inde zirvede kaldık. Zamanında size nerdeyse 7 reyting fark attık (7 reyting fark nedir ya 7 reyting). 2 sezon boyunca aralıksız zirvede kaldık. Ama zamanında 4 reytingleri gören 8-9 reytingten öteye gidemeyen edho daha başarılî tamam
Bir de diziyi izlemem ama kaç yıldır reyting takip ederim hiç EDHO'nun 4 aldığını görmedim.Kadın başladığında, EDHO 3 sezonluk diziydi. Kadın bitti, EDHO hala devam ediyor. Diyeceklerim bu kadar...
Birisi mafya-aksiyon digeri dram olduğu için olabilir mi? 15 sezonluk arka sokaklar 2 sezonluk aşk-ı memnudan 8 kat daha başarılı bu mantığa göre?Kadın başladığında, EDHO 3 sezonluk diziydi. Kadın bitti, EDHO hala devam ediyor. Diyeceklerim bu kadar...
Birisi mafya-aksiyon digeri dram olduğu için olabilir mi? 15 sezonluk arka sokaklar 2 sezonluk aşk-ı memnudan 8 kat daha başarılı bu mantığa göre?
Sen poyraz'ın da hic ilk 20 dışına çıktığını görmemiştin ama sad but true canım ya 😉Bir de diziyi izlemem ama kaç yıldır reyting takip ederim hiç EDHO'nun 4 aldığını görmedim.Kadın fanlığının kör ettiği bünyeler..
80 küsür bölümlük dizi 1-2 sefer ve sadece bir kategoride ilk 20 dışında kaldı diye ne taktın be yazık.Sen poyraz'ın da hic ilk 20 dışına çıktığını görmemiştin ama sad but true canım ya 😉Ekli dosyayı görüntüle 75562
Nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemlidir. Sonuç olarak EDHO 5.sezonunda Kadın'ın 2.sezonunu geçmiştir, arada 3 sezon fark var. Efsane dizi nedir biliyor musun, yayın hayatı boyunca hiçbir diziye geçilmeyen, finalini HAZİRAN'da yapan Muhteşem Yüzyıl'dır.81 bölümün sadece 10'unda kadını geçebilen edho mu daha önde ?
Ee anlamadım ben bu işten. Kadına çöktü diyorsun fakat kadının aldığı en kötü reyting bile 7'nin üstünde. O övdüğün edho ise defalarca 4 reytingleri 5 reytingleri görmüş bir yapım.
81 bölümün ortalama 70'inde zirvede kaldık. Zamanında size nerdeyse 7 reyting fark attık (7 reyting fark nedir ya 7 reyting). 2 sezon boyunca aralıksız zirvede kaldık. Ama zamanında 4 reytingleri gören 8-9 reytingten öteye gidemeyen edho daha başarılî tamam
Evet yine tartışmayı başlatan ben mişim gibi lanse edilen yorumlar atılmaya başladıNiye her hafta, her konuda, her diziyle (başlamamış diziyle bile) Kadın'ı kıyaslıyorsunuz o zaman?
Evet yine tartışmayı başlatan ben mişim gibi lanse edilen yorumlar atılmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?