18 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Aşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldım :A
Sanki bir bölüm diğeriyle çok bağlantılımi? Direk pat diye atla bu bölüme :Z Survivor 8/25 hep var zaten :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Dizinin yıldızı Timuçin Esen değil mi Dosi hanım, ona haksızlık olur sonra. :A Ara ara bakıyorum sahnelerine, adam da döktürüyor. :A
en azindan ikisinin yanyana olan bir fotosunu koy, böyle afiş çok iç karartıcı :A düşün bunu bir erkek olmayarak diyorum birde (@serhatt o yasakladığın kelmeyi kulanmadim bak :F )

Baraj'ın ve Öğretmen'in başrolleri rezalet zaten. O ayrı bir mesele. :A

@phoebebuffay'le hazır olda bekliyoruz, kim laf atıp gönderme yaparsa balıklama dalacağız direkt. :A
Ben bulaşmıyorum sohbetlerinize, sadece bu modda oluyorum konu o tartışmalara gelince :A
Dx8iRloW0AAOC4f.jpg

• Güldürdün
Reactions: alperuz and kerem
İlk 2 sezon açık ara Kadın zirvedeydi, 3. sezonunun başlarında da öyle. Sadece Kasım-Aralık ayı EDHO öne geçebildi ki son zamanlarda Ramo'yu bile zar zor geçti. :A Genele bakarsak sonuç belli zaten. :A
Üzgünüm EDHO'ya geçildiniz mi geçildiniz, bu yüzden efsane değilsiniz. :A Şubat'ta erken final yaparak yırttınız çöküşten, yoksa daha büyük fark atacaktı EDHO :A

Ramo 1.sezonunda taze dizi olmasına rağmen 5.sezonundaki EDHO'yu zorlayamıyor şu anda, burda da yanlışsın :A Genele bakarsak sonuç belli evet en başarılı EDHO, 2.5 sezonluk Kadın'ın bayağı önünde :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: alperuz and Aserat
Üzgünüm EDHO'ya geçildiniz mi geçildiniz, bu yüzden efsane değilsiniz. :A Şubat'ta erken final yaparak yırttınız çöküşten, yoksa daha büyük fark atacaktı EDHO :A

Ramo 1.sezonunda taze dizi olmasına rağmen 5.sezonundaki EDHO'yu zorlayamıyor şu anda, burda da yanlışsın :A Genele bakarsak sonuç belli evet en başarılı EDHO, 2.5 sezonluk Kadın'ın bayağı önünde :A
Bu mesajı şöyle okudum. :A Konuş be. :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully and alperuz

81 bölümün sadece 10'unda kadını geçebilen edho mu daha önde ?
Ee anlamadım ben bu işten. Kadına çöktü diyorsun fakat kadının aldığı en kötü reyting bile 7'nin üstünde. O övdüğün edho ise defalarca 4 reytingleri 5 reytingleri görmüş bir yapım.
81 bölümün ortalama 70'inde zirvede kaldık. Zamanında size nerdeyse 7 reyting fark attık (7 reyting fark nedir ya 7 reyting). 2 sezon boyunca aralıksız zirvede kaldık. Ama zamanında 4 reytingleri gören 8-9 reytingten öteye gidemeyen edho daha başarılî tamam :kiki::F

Bir zamanlar 2.lik için kıyasıya bir yarış vardı. Bir yandan utc bir yandan mbcf bir yandan edho bir yandan da kadının özeti. Ne heyecanlı zamanlardı be @kerem İkinciyi asla tahmin edemezdik :A
C8CD8A99-7B93-4A95-AB92-DFE9A6572051.png

Ee anlamadım ben bu işten. Kadına çöktü diyorsun fakat kadının aldığı en kötü reyting bile 7'nin üstünde. O övdüğün edho ise defalarca 4 reytingleri 5 reytingleri görmüş bir yapım.
81 bölümün ortalama 70'inde zirvede kaldık. Zamanında size nerdeyse 7 reyting fark attık (7 reyting fark nedir ya 7 reyting). 2 sezon boyunca aralıksız zirvede kaldık. Ama zamanında 4 reytingleri gören 8-9 reytingten öteye gidemeyen edho daha başarılî tamam :kiki::F

Kadın başladığında, EDHO 3 sezonluk diziydi. Kadın bitti, EDHO hala devam ediyor. Diyeceklerim bu kadar...

• Beğendim
Reactions: Bully
Nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemlidir. Sonuç olarak EDHO 5.sezonunda Kadın'ın 2.sezonunu geçmiştir, arada 3 sezon fark var. Efsane dizi nedir biliyor musun, yayın hayatı boyunca hiçbir diziye geçilmeyen, finalini HAZİRAN'da yapan Muhteşem Yüzyıl'dır.

Konu bitti Şubat'ta bitireyim oh ne ala :A Kadın'ın sonu erken finaldir, nokta. Şişirmeyin yani gereksiz yere. :)

EDHO ne zaman 4 almış güzel salladın :A Çift haneleri de görmüşlüğü çok ayrıca, sallamak bedava ne de olsa :A

• Harika
Reactions: Aserat