17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Güneşi Beklerken'i de iyice bıraktım izlemeyi sınavlar yüzünden iki bölüm kaçırdım :D
:bağır: Karagül'i bıraksaydın ya Güneşi Beklerken gibi bir kalite abidesini bırakacağına. :T: İşin gücün totallik zaten. :T:

Medcezir özet süper gidiyor. Diğer anlık 7-8 gelir bence. :D

Medcezir gayet iyi gidiyor özetiyle ama biraz sonra kötü gidecek. :A

Deniz Yıldızı iyi gitmiş bu anlıkta da.

Huzur Sokağı huzura ermiş özeti listeye girmiş iyi iyi. :D

Medcezir 22`ye kadar uçacaktır :Z sonra Karagül gelir totali 14`lere uçurmaya :)

:bağır: Karagül'i bıraksaydın ya Güneşi Beklerken gibi bir kalite abidesini bırakacağına. :T: İşin gücün totallik zaten. :T:
Karagül, Beni Böyle Sev, Sevdaluk falan bunları da 1 bölüm izleyemedim geçen hafta ama BBS ve Karagül'ü netten izledim. Sevdaluk 1 saatlik bir kısmı izledim kalanını izleyeceğim :) Ama Güneşi Beklerken Pazar günü izlerim belki. :D

Medcezir 22`ye kadar uçacaktır :Z sonra Karagül gelir totali 14`lere uçurmaya :)
Nereye uçuyor Karagül'ün özetiyle kapışır anca :D

Medcezir özet süper gidiyor. Diğer anlık 7-8 gelir bence. :D
Kalite Abidesi görmesek inanacağım yani. :D

Karagül, Beni Böyle Sev, Sevdaluk falan bunları da 1 bölüm izleyemedim geçen hafta ama BBS ve Karagül'ü netten izledim. Sevdaluk 1 saatlik bir kısmı izledim kalanını izleyeceğim :) Ama Güneşi Beklerken Pazar günü izlerim belki. :D

Pazar günü Gs'nin maçı var. Gb'yi ben de netten izlerim büyük ihtimal. :( İyice ihmal ediyoruz dizimizi. :(

Medcezir - Özet Bitti 20.44
Reklamlar

Geçen hafta anlıklara bir bakalım :A

Geçen hafta anlıklara bir bakalım :A
Bakalım.

1) KANALD: 8.27 2) FOX: 7.33 3) STAR: 5.27 4) ATV: 3.47 5) TRT1: 2.37
1) STAR: 9.15 2) FOX: 7.41 3) SHOW: 3.78 4) KANALD: 3.33 5) ATV: 3.18
1) STAR: 10.11 2) FOX: 5.72 3) KANALD: 4.48 4) SHOW: 4.16 5) ATV: 3.21
1) FOX: 9.78 2) STAR: 9.51 3) KANALD: 6.3 4) SHOW: 3.93 5) SMNYL TV: 2.21

Ve baktık. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06