Medcezir varken Karagül'e düşmez kaliteli olmak.
Medcezir varken Karagül'e düşmez kaliteli olmak.
PuahahaMedcezir varken Karagül'e düşmez kaliteli olmak.![]()
Çıkar bakalım Karagül gelene kadar zirvenin tadını çıkarınBen her dakikanin tadini cikaririm![]()
Valla ab reytinglerinden de anlaşılacağı üzere Cuma günlerinin kalitesi Medcezir'den sorulur.PuahahaMedcezir'e ne düştüğünü biliyoruz ama söylemeyeyim
![]()
Bu arada Güneşi Beklerken'i de iyice bıraktım izlemeyi sınavlar yüzünden iki bölüm kaçırdımValla ab reytinglerinden de anlaşılacağı üzere Cuma günlerinin kalitesi Medcezir'den sorulur.Sen ne desen boş.
![]()
Bu arada Güneşi Beklerken'i de iyice bıraktım izlemeyi sınavlar yüzünden iki bölüm kaçırdım![]()
Karagül, Beni Böyle Sev, Sevdaluk falan bunları da 1 bölüm izleyemedim geçen hafta ama BBS ve Karagül'ü netten izledim. Sevdaluk 1 saatlik bir kısmı izledim kalanını izleyeceğimKaragül'i bıraksaydın ya Güneşi Beklerken gibi bir kalite abidesini bırakacağına.
İşin gücün totallik zaten.
![]()
Nereye uçuyor Karagül'ün özetiyle kapışır ancaMedcezir 22`ye kadar uçacaktırsonra Karagül gelir totali 14`lere uçurmaya
![]()
Kalite Abidesi görmesek inanacağım yani.Karagül'i bıraksaydın ya Güneşi Beklerken gibi bir kalite abidesini bırakacağına.
İşin gücün totallik zaten.
Medcezir özet süper gidiyor. Diğer anlık 7-8 gelir bence.![]()
Pazar günü Gs'nin maçı var. Gb'yi ben de netten izlerim büyük ihtimal.Karagül, Beni Böyle Sev, Sevdaluk falan bunları da 1 bölüm izleyemedim geçen hafta ama BBS ve Karagül'ü netten izledim. Sevdaluk 1 saatlik bir kısmı izledim kalanını izleyeceğimAma Güneşi Beklerken Pazar günü izlerim belki.
Nereye uçuyor Karagül'ün özetiyle kapışır anca![]()
Neymiş senin kalite abiden?Kalite Abidesi görmesek inanacağım yani.![]()
Ben sıkılmaya başladım açıkçası diziden eski tadı alamıyorum nedense.Pazar günü Gs'nin maçı var. Gb'yi ben de netten izlerim büyük ihtimal.İyice ihmal ediyoruz dizimizi.
![]()
DİLOŞ FIRTINASI MI KALDI ORTADAdiloş fırtınası esmeye başladı![]()
Geçen hafta anlıklara bir bakalımKaragül, Beni Böyle Sev, Sevdaluk falan bunları da 1 bölüm izleyemedim geçen hafta ama BBS ve Karagül'ü netten izledim. Sevdaluk 1 saatlik bir kısmı izledim kalanını izleyeceğimAma Güneşi Beklerken Pazar günü izlerim belki.
Nereye uçuyor Karagül'ün özetiyle kapışır anca![]()
Muhteşem Yüzyıl , Kurtlar Vadisi Pusu.Neymiş senin kalite abiden?![]()
Bakalım.Geçen hafta anlıklara bir bakalım![]()