17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maalesef yalan dunya dusuk gelir :(

karagülü izlicem bu akşam fragmanını gördüm fenaydı yangın var bugün karagüldeyim :)

Medcezir özet gayet iyi başlamış. :) Yalan Dünya özet düşük..

Yalan Dünya özetiyle fena başlamamış bence.

Medcezir özet geçen haftaya göre daha iyi gitmiş.

Deniz Yıldızı gayet başarılı.

karagülü izlicem bu akşam fragmanını gördüm fenaydı yangın var bugün karagüldeyim :)
Sen izler miydin Karagülü :)

Zirveyi alır mı ne diyorsun? :)

öff zirve falan tanımaz ibre 20 ye vurur dizi bir afat ya !

diloş jiple gidip çük kadar ota çarptı hastanelik oldu? gerçekçilik paçalardan akıyor! dizi dediğin böyle olmalı :))

ne yalan soyleyeyim yalan dunya bence iyi baslamis cunku bu arada medcezir cok atak yapti ve kitlesini saglamlastirdi fakat diger taraftan ozleyenleri de coktur yalan dunyanin :)

Yalan Dünya 20.15 reklama girmişti.

°°°mobil mesaj°°°

öff zirve falan tanımaz ibre 20 ye vurur dizi bir afat ya !

diloş jiple gidip çük kadar ota çarptı hastanelik oldu? gerçekçilik paçalardan akıyor! dizi dediğin böyle olmalı :))
Ne kadar ota? :F Diloş bence de kalitesiyle günün gizli galibi olacaktır. :F

Evet, sonunda Cuma geldi :D Firtinalarin estigi aksam :D Medcezir'im günü bugün.

Ama biz yine diger dizilere saygili olalim ve herkese bol reytingler dileyelim :D

Tahminime göre Karagül Total 10+, Medcezir en az 9.50, Yalan Dünya Total'de 4+ alabilir.
AB tabi ki Medcezirin :D Karagül 6.50 üstü alir, Yalan Dünya'yi kestiremiyorum ama 6+ alir gibi.

Medcezir özet iyi başlamış :)

Özcan Deniz Karagül'de görüldü!

fc4e4c1baa38efde8526114493c1685c.jpg

evet biçok defa izledim ama bu akşam eğer çok beğenirsem artık cumaları karagüldeyim :)
Helal olsun kaliteden anlıyorsun duy @Bully @Yakamoz-Asi :D

Evet, sonunda Cuma geldi :D Firtinalarin estigi aksam :D Medcezir'im günü bugün.

Ama biz yine diger dizilere saygili olalim ve herkese bol reytingler dileyelim :D

Tahminime göre Karagül Total 10+, Medcezir en az 9.50, Yalan Dünya Total'de 4+ alabilir.
AB tabi ki Medcezirin :D Karagül 6.50 üstü alir, Yalan Dünya'yi kestiremiyorum ama 6+ alir gibi.
Karagül 11 ve üstü garanti :D

Yalan Dünya özetiyle fena başlamamış bence.

Medcezir özet geçen haftaya göre daha iyi gitmiş.

Deniz Yıldızı gayet başarılı.

Sen izler miydin Karagülü :)
Deniz Yıldızı reklamdı bide. :D Diğer anlık Karagül'ünde etkisiyle 5 gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06