17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal d çok doğru karar verdi onca senelik çınarı anısına fedakarlık yapmayıp 2 bölümlük diziyi mi yayinlayacaktı tebrikler Kanal d

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 9.18 , 2) STAR: 6.19 , 3) TRT1: 4.56 , 4) FOX: 3.75 , 5) KANALD: 2.8

Tabii ki.

Ama sabahtan beri herkes saygı göstersin, yayını keserse "oha" artık bir daha izlemem falan diyor. Sanki yayın devam ederken izliyorlar da, yayını kesince oha diyecekler.
bu kanal d politikanın kanald ye yarar dan çok zararı var.demedi deme...sırf bu yüzden kanal d yi kötü düşüncelerin merkezi haline getiriyorsun...kanal d nin senin korumana ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ben..kimse de zaten birand yayınlanırsa izleriz diyede birşey yazmadı.. böyle bir şey yok nerden çıkardığını da bilmem...s..a.

Kanal D'yi çok nadir takdir etmişimdir.
Onlardan Birisi de Bugündür :U

Kanal D 21'de de yayın akişina devam ese helal derdim 22'de de devam etse helal derdim...CNNtürk gibi haber kanalı var 24 saat orda M.Ali Birand yayınlasada helal derdim..Sonuçta saygısını gösteriyor.

Vadi coştukça coşuyo özet bile 11e çıkmış rekor gelir bugün

İntikam'ın olmaması en çok Yetenek Sizsiniz'e yarar normalde. Çünkü Yetenek Sizsiniz boşta kalan izleyiciyi toparlayan bir program ama bakalım sonuçlar nasıl gelecek? Vadi'nin çok heyecanlı bir bölüm olacağı söyleniyor seyirciyi erkenden toplamış...