Kanal D bu akşam zirveyi alırsa şaşırmam.
az önce kanal d yayını kesmemeli intikam yayınlamalı yazmışın....şimdi tüm gece birand olduğu için övgüler diziyon....ayçiçeğinin güneşin döndüğü yere döndüğü gibi sende kanal d nin anlık akışına dönme...sürekli beni anman güzelde...kanal d yi koruma adına aşırı reaksiyon gösterince bazı ayrıntıları atlıyosun...yada yanlış okuyup anlıyosun...kanal d haberin bir kısmını bende izledim...ama vadi başlayınca izlemicem tabi..işin tuhafı hızlı izlemiyecekti zaten yazmışın ..tamamda tuhaf olanı bende zaten izleyecem diye ayzmadım ki zaten...etik olarak biranda ayrılmalı gece dedim...izleyip izlemiyeceğimi yazmadım zaten..artı yayınlayıp yayınlamaması da ken di sorunu zaten...o yüzden yorum yazmadan önce 2 kere okuyupta öyle yaz...bir artıda star acunu perşembeye koyduğunda starın yayın politikasına laf edenlerin şimdi daha önemli konuda kanal d ye laf yapmasınlar demeye hakkı da yoktur ayrıca..en başta senin..Kanal D'ye Twitterda Övgüler Geliyor. Tüm Günün Yayın Akışını Birand`a ayırdığı için. Helal Olsun
Herkes Saygı Saygı diyor sabahtan beri, Saygı Gösterildi. Siz de Saygınızı Gösterip izleyin o zaman. 4 reyting nedir? Millet Eğlence derdinde. Yetenek Sizsiniz İzliyor. Yarın Sorsan Hepsi Çok Üzülmüş Ağlıyorlar.
Kanal D Şu an Yayın Yapmasaydı Herkes Tepesindeydi. Yayın Yapınca da izleyen yok!
Herkes Saygı Saygı diyor sabahtan beri, Saygı Gösterildi. Siz de Saygınızı Gösterip izleyin o zaman. 4 reyting nedir? Millet Eğlence derdinde. Yetenek Sizsiniz İzliyor. Yarın Sorsan Hepsi Çok Üzülmüş Ağlıyorlar.
Kanal D Şu an Yayın Yapmasaydı Herkes Tepesindeydi. Yayın Yapınca da izleyen yok!
Tabii ki.0.1 reyting alsa bile Kanal D anmak zorunda saygı göstermek için yıllardır haberlerini sunan kişiye. Ben yapacaklarını tahmin etmedim ama doğru olanı yaptı Kanal D bu gece...[/SIZE]
Yorumunu okumadım çünkü fazla yorucu.az önce kanal d yayını kesmemeli intikam yayınlamalı yazmışın....şimdi tüm gece birand olduğu için övgüler diziyon....ayçiçeğinin güneşin döndüğü yere döndüğü gibi sende kanal d nin anlık akışına dönme...sürekli beni anman güzelde...kanal d yi koruma adına aşırı reaksiyon gösterince bazı ayrıntıları atlıyosun...yada yanlış okuyup anlıyosun...kanal d haberin bir kısmını bende izledim...ama vadi başlayınca izlemicem tabi..işin tuhafı hızlı izlemiyecekti zaten yazmışın ..tamamda tuhaf olanı bende zaten izleyecem diye ayzmadım ki zaten...etik olarak biranda ayrılmalı gece dedim...izleyip izlemiyeceğimi yazmadım zaten..artı yayınlayıp yayınlamaması da ken di sorunu zaten...o yüzden yorum yazmadan önce 2 kere okuyupta öyle yaz...bir artıda star acunu perşembeye koyduğunda starın yayın politikasına laf edenlerin şimdi daha önemli konuda kanal d ye laf yapmasınlar demeye hakkı da yoktur ayrıca..en başta senin..
Tabii ki.
Ama sabahtan beri herkes saygı göstersin, yayını keserse "oha" artık bir daha izlemem falan diyor. Sanki yayın devam ederken izliyorlar da, yayını kesince oha diyecekler.