17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal d yayını uzatsın saygısını göstersin Kanal d yayını uzatırsa çok doğru bir karar alır

valla hala şaka gibi geliyor birandın ölümü..ani olunca inanası gelmiyor insanın..sbt anlıkları nasıl etkilencek acaba bu 15...:distant:

Mehmet Ali Birand mükemmel biriydi. Gerçek anlamda çok severdim. Düşünceleriyle, özgürlüğüyle, herkese eşit davranması ve en önemlisi alçakgönüllülüğüyle takdire şayan biriydi. İnsani özellikleri dışında en iyi habercilerdendi şüphesiz.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Bir dönem sona erdi...

Atv ne alaka?

- - - Ekleme - - -

Ne alaka?
tüm dünyada etik kuraldır bu..bir nevi saygı çevresinde bir olay...tüm yayın akışı bir kenara bırakılır..tüm gün programı gece ise olan olay eğer prıme tıme de yapılır..tüm gece ölen kişiye adanmalıdır..belgeselle canlı yayınla devam eder...kanal d ancormanını kaybetti bu gece..hiç mi değeri yok bu adamın..her şey para mı reyting mi yani..tabi eğer kanald ise bu normaldir yani..:winkk:

- - - Ekleme - - -

kanal d normal yayına devam ederse hiçbir şey olmamış gibi başbakanın davos çıkışı gibi veriyorum lafı..daha da izlemem kanal d yi....:beaten:

tüm dünyada etik kuraldır bu..bir nevi saygı çevresinde bir olay...tüm yayın akışı bir kenara bırakılır..tüm gün programı gece ise olan olay eğer prıme tıme de yapılır..tüm gece ölen kişiye adanmalıdır..belgeselle canlı yayınla devam eder...kanal d ancormanını kaybetti bu gece..hiç mi değeri yok bu adamın..her şey para mı reyting mi yani..tabi eğer kanald ise bu normaldir yani..:winkk:

- - - Ekleme - - -

kanal d normal yayına devam ederse hiçbir şey olmamış gibi başbakanın davos çıkışı gibi veriyorum lafı..daha da izlemem kanal d yi....:beaten:

Ne alaka? Kanal D`ye de çatmaya yer aranıyor zaten. 90 dakikadır yayın yapıyor. Ne yapsınlar adamlar daha? Yarın da devam eder Ana Haberde bu olay. Zaten Birand`ın hayatını anlatmak 90 dakikaya sığacak bir şey değil. Ne de 3-5 saate

Vadi özet başlıyo üzüntülü bi şekilde izlicez

yok ben mehmet ali birandada çok üzülüyorum ama intikam başlasın , sonra zaten mehmet ali birand yarın da devam eder revanın dediği gibi

Mehmet Ali Birand sırf Kanal D`de Haber sunuyor diye herkes Kanal D`ye yüklenmiş durumda. İntikam şimdilik başlamadı. Ama başlarsa herkes Oha falan der.

Mehmet Ali Birand`a sadece Kanal D değil diğer kanallar da saygı duymalı o zaman.

Mehmet Ali Birand sırf Kanal D`de Haber sunuyor diye herkes Kanal D`ye yüklenmiş durumda. İntikam şimdilik başlamadı. Ama başlarsa herkes Oha falan der.

Mehmet Ali Birand`a sadece Kanal D değil diğer kanallar da saygı duymalı o zaman.

aynen , diğer kanallarda filmler ve diziler başlamış bile ama kanald hala haberi bitirmedi :)