İntikam`ın tekrar A/B`de zirveyi ele geçireceğini düşünüyorum. Bakalım.
evet.......sayın seyirciler...........türkiye bir vadi akşamına daha yaklaşıyor...bu geceye özel olarak aşırı heyecandan kalp rahatsızlığı olanlar için 112 lerde ekstaradan ambulans beklatilecektir...10.yıl özel bölümü fena çarpmasın sizleri dikkat edin...:beaten:
evet.......sayın seyirciler...........türkiye bir vadi akşamına daha yaklaşıyor...bu geceye özel olarak aşırı heyecandan kalp rahatsızlığı olanlar için 112 lerde ekstaradan ambulans beklatilecektir...10.yıl özel bölümü fena çarpmasın sizleri dikkat edin...:beaten:
bişey olmaz agaBu akşam yine ban vakaları olur.
Ders olmasaydı İntikam'ı izleyebilirdim...
tam emin değilim.......intikamla acunla falan iyi malzeme çıkar akşama....normal şartlarda yüksek randımanlı olarak piyasaya sürcektimde son forumun ceza yönetmeliğinden sonra düşünüyorum hala...şimdi dinazor bu ucu bucağı yok...:beaten: büyük ihtamal vadinin hizmetinde olur bu akşam ama eleştirilerden sonra formatta değişiklik yapcaz biraz...Rating Dinazoru geri dönecek mi bu akşam
Arka Sokaklar iyice uçmuş.18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.61 , 2) ATV: 5.14 , 3) STAR: 3.81
Arka Sokaklar iyice uçmuş.