Doğru bir yaklaşımBen genelde etiketleme işini konuyu açtığım kişilere bırakıyorum. Malum kim kimle arasi bozuk bilmiyorumpot kırmayalim
![]()
Doğru bir yaklaşımBen genelde etiketleme işini konuyu açtığım kişilere bırakıyorum. Malum kim kimle arasi bozuk bilmiyorumpot kırmayalim
![]()
Bazılarının hızına yetişemiyorum. Ne ara kavga ediliyor, ne ara barışılıp tekrar kavga oluyor anlamıyorumDoğru bir yaklaşım![]()
Dijital takılacaksın demek ki![]()
Yok, Melek olmamasına rağmen görselde vardıYokken bile alıyorsunuz artık
![]()
![]()
BATman GALAksisini izlemeyi unutma.Torku'nun çok güzel bir ürünü çıkmış yepyeni, onu deneyeceğim takılırken.@Araf
Hayat böyle naparsınBazılarının hızına yetişemiyorum. Ne ara kavga ediliyor, ne ara barışılıp tekrar kavga oluyor anlamıyorum![]()
Neye nezaman başlıyorum?Aklımda rahat ol, @Dosi hanım ne zaman başlıyormuş...![]()
O istese de başlayamaz, başlasa da bitiremez.Aklımda rahat ol, @Dosi hanım ne zaman başlıyormuş...![]()
Önce Parlak Takımı'nı izliyorsunuz sonra 50 kez izlediğiniz diziye tekrar bakarsınız.
Seni mi kıracağım beÖnce Parlak Takımı'nı izliyorsunuz sonra 50 kez izlediğiniz diziye tekrar bakarsınız.![]()
Bunu demeseydin bakacaktım ama imkanı yok bakmamın.Tamam inanmış gibi yapalım bari.![]()
Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamamParlak Takımı diyecektiniz herhal.![]()
Bunu demeseydin bakacaktım ama imkanı yok bakmamın.![]()
@Aserat a darbe üstüne darbe.Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamamBaşka kapıya
![]()
Beter olsun lanet .ss