Doğru bir yaklaşımBen genelde etiketleme işini konuyu açtığım kişilere bırakıyorum. Malum kim kimle arasi bozuk bilmiyorum pot kırmayalim
Doğru bir yaklaşımBen genelde etiketleme işini konuyu açtığım kişilere bırakıyorum. Malum kim kimle arasi bozuk bilmiyorum pot kırmayalim
Bazılarının hızına yetişemiyorum. Ne ara kavga ediliyor, ne ara barışılıp tekrar kavga oluyor anlamıyorumDoğru bir yaklaşım
Dijital takılacaksın demek ki
Yok, Melek olmamasına rağmen görselde vardı Yokken bile alıyorsunuz artık
BATman GALAksisini izlemeyi unutma.Torku'nun çok güzel bir ürünü çıkmış yepyeni, onu deneyeceğim takılırken. @Araf
Hayat böyle naparsınBazılarının hızına yetişemiyorum. Ne ara kavga ediliyor, ne ara barışılıp tekrar kavga oluyor anlamıyorum
Neye nezaman başlıyorum? ben dizi ve film defterimi bugün kapattim. Artik dinlenme moduAklımda rahat ol, @Dosi hanım ne zaman başlıyormuş...
@Yiğitt aşkımız olmadığı için, Medcezir'den sonra görüşürüzParlak Takımı diyecektiniz herhal.
O istese de başlayamaz, başlasa da bitiremez.Aklımda rahat ol, @Dosi hanım ne zaman başlıyormuş...
Önce Parlak Takımı'nı izliyorsunuz sonra 50 kez izlediğiniz diziye tekrar bakarsınız.@Yiğitt aşkımız olmadığı için, Medcezir'den sonra görüşürüz
Seni mi kıracağım be (E V E T )Önce Parlak Takımı'nı izliyorsunuz sonra 50 kez izlediğiniz diziye tekrar bakarsınız.
Bunu demeseydin bakacaktım ama imkanı yok bakmamın.Tamam inanmış gibi yapalım bari.
Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamam Başka kapıyaParlak Takımı diyecektiniz herhal.
Bunu demeseydin bakacaktım ama imkanı yok bakmamın.
@Aserat a darbe üstüne darbe.Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamam Başka kapıya
Beter olsun lanet .ss@Aserat a darbe üstüne darbe.