Şu bildirimleri temizleyeyim Survivor konusuna geliyorum. Dün izlemedim de bugün izleyeceğim. Senin de o gün izleyeceğin tutmuşAma artık düzenli izleyeceksen daha çok izleriz beraber zaten
![]()
@Dosi hanımı da örgütlerine almışlar... @Maskeli Fedai
Şu bildirimleri temizleyeyim Survivor konusuna geliyorum. Dün izlemedim de bugün izleyeceğim. Senin de o gün izleyeceğin tutmuşAma artık düzenli izleyeceksen daha çok izleriz beraber zaten
![]()
@Maskeli Fedai de örgütte@Dosi hanımı da örgütlerine almışlar... @Maskeli Fedai
Ben bazı oyunları izliyorum sadece, çok birbirine karıştırmamak gerek bazı şeyleri, yoksa kalitem sarsılabilir.@Maskeli Fedai de örgütteHatta @DarkLegenD bile izliyor
Sen de gel Şerlok beyciğim katıl bize... @Dosi
Bugün Sercan Nisa ile konuşacak, kaçırma bu olayıBen bazı oyunları izliyorum sadece, çok birbirine karıştırmamak gerek bazı şeyleri, yoksa kalitem sarsılabilir.![]()
@Dosi hanımı da örgütlerine almışlar... @Maskeli Fedai
Ben hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm@Maskeli Fedai de örgütteHatta @DarkLegenD bile izliyor
Olay yaşanacağı sırada bana haber gelecek, ben de televizyonun başına geçeceğim.Bugün Sercan Nisa ile konuşacak, kaçırma bu olayı![]()
Yapacak çok şeyimiz varBen hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm@Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
@Maskeli Fedai ile Aycan'ı öveceğiz.
@eskici ve @The_Erinch ile Barış'ı çekiştireceğiz@Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nı kizdıracağız
Yine @eskici ile Mert ve Yasin'i öveceğiz![]()
Bugün forumda çok takıldım yoruldum ama geleceğim o konuyadaYapacak çok şeyimiz var![]()
Ben hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm@Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
@eskici ve @The_Erinch ile Barış'ı çekiştireceğiz@Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nı kizdıracağız
Gel tabi önemli bölüm bugünBugün forumda çok takıldım yoruldum ama geleceğim o konuyada![]()
Sizin derdiniz Nisa ve Sercan. Benim derdim sadece oyun ve oyundaki performanslarGel tabi önemli bölüm bugün![]()
Ben hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm@Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
Kötü yorumları takıp, canımızı sıkmaya gerek yok abla.![]()
Offf gündem çok yoğunBen hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm@Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
Hepsine bakıyorum benSizin derdiniz Nisa ve Sercan. Benim derdim sadece oyun ve oyundaki performanslar![]()
@Maskeli Fedai de örgütteHatta @DarkLegenD bile izliyor
Nerdesin 😱 ne bitmek bilmez bildirimmişŞu bildirimleri temizleyeyim Survivor konusuna geliyorum. Dün izlemedim de bugün izleyeceğim. Senin de o gün izleyeceğin tutmuşAma artık düzenli izleyeceksen daha çok izleriz beraber zaten
![]()