Şu bildirimleri temizleyeyim Survivor konusuna geliyorum. Dün izlemedim de bugün izleyeceğim. Senin de o gün izleyeceğin tutmuş Ama artık düzenli izleyeceksen daha çok izleriz beraber zaten
@Dosi hanımı da örgütlerine almışlar... @Maskeli Fedai
Şu bildirimleri temizleyeyim Survivor konusuna geliyorum. Dün izlemedim de bugün izleyeceğim. Senin de o gün izleyeceğin tutmuş Ama artık düzenli izleyeceksen daha çok izleriz beraber zaten
@Maskeli Fedai de örgütte Hatta @DarkLegenD bile izliyor Sen de gel Şerlok beyciğim katıl bize... @Dosi@Dosi hanımı da örgütlerine almışlar... @Maskeli Fedai
Ben bazı oyunları izliyorum sadece, çok birbirine karıştırmamak gerek bazı şeyleri, yoksa kalitem sarsılabilir.@Maskeli Fedai de örgütte Hatta @DarkLegenD bile izliyor Sen de gel Şerlok beyciğim katıl bize... @Dosi
Bugün Sercan Nisa ile konuşacak, kaçırma bu olayıBen bazı oyunları izliyorum sadece, çok birbirine karıştırmamak gerek bazı şeyleri, yoksa kalitem sarsılabilir.
@Dosi hanımı da örgütlerine almışlar... @Maskeli Fedai
Ben hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm @Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş@Maskeli Fedai de örgütte Hatta @DarkLegenD bile izliyor Sen de gel Şerlok beyciğim katıl bize... @Dosi
Olay yaşanacağı sırada bana haber gelecek, ben de televizyonun başına geçeceğim. Her şeyi planladım.Bugün Sercan Nisa ile konuşacak, kaçırma bu olayı
Yapacak çok şeyimiz varBen hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm @Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
@Maskeli Fedai ile Aycan'ı öveceğiz.
@eskici ve @The_Erinch ile Barış'ı çekiştireceğiz @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nı kizdıracağız
Yine @eskici ile Mert ve Yasin'i öveceğiz
Bugün forumda çok takıldım yoruldum ama geleceğim o konuyadaYapacak çok şeyimiz var
Ben hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm @Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
@eskici ve @The_Erinch ile Barış'ı çekiştireceğiz @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nı kizdıracağız
Gel tabi önemli bölüm bugünBugün forumda çok takıldım yoruldum ama geleceğim o konuyada
Sizin derdiniz Nisa ve Sercan. Benim derdim sadece oyun ve oyundaki performanslarGel tabi önemli bölüm bugün
Ben hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm @Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
bak yaa sendemi dosiiii @Emre Ozansoy emre cephaneyi hazırlayım çabukk
Kötü yorumları takıp, canımızı sıkmaya gerek yok abla.
Offf gündem çok yoğunBen hepsinden daha çok Survivor izleyicisiyim. Sadece bu sene ayrı düştüm @Tolstoyevski de izleyecekmiş. Anketye bile oylamiş
Hepsine bakıyorum benSizin derdiniz Nisa ve Sercan. Benim derdim sadece oyun ve oyundaki performanslar
@Maskeli Fedai de örgütte Hatta @DarkLegenD bile izliyor Sen de gel Şerlok beyciğim katıl bize... @Dosi
Nerdesin 😱 ne bitmek bilmez bildirimmişŞu bildirimleri temizleyeyim Survivor konusuna geliyorum. Dün izlemedim de bugün izleyeceğim. Senin de o gün izleyeceğin tutmuş Ama artık düzenli izleyeceksen daha çok izleriz beraber zaten