17 Nisan 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Hem Survivor, hem Extra gayet iyi gitmiş. :Z Bugün daha yüksek oranlar alır, fragmanda ki Acun'un bağırmasından. :A

1SURVIVORTV811.0421.79
5SURVIVOR EKSTRATV85.0014.66

1SURVIVORTV810.2021.71
5SURVIVOR EKSTRATV84.0411.89

1SURVIVORTV811.1221.96
4SURVIVOR EKSTRATV85.4414.46

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Zuhal geçen hafta ilk 10'a girememişti, ama bu hafta bütün gruplarda ilk 10'da... Bence böyle devam etsin.:Z

Beyaz Show'da AB ve 20+ABC1'de çok iyi gitmiş, kanal yeniden başlatır bu reytinglerin ardından. :A

Medcezir tekrarı bekleneni verememiş maalesef, umutluydum aslında iş görür bağlamında ama olmamış nedense. Haftaya da yayınlanır sosyal medya gazıyla, ardından kalkabilir gibi...

Beyaz Show tekrarı çok iyi gidiyor, Kanal D iyi düşündü bunu vallahi. Özledik geri dönsün artık. :T:

Aşk-ı Memnu tekrarı 18. sıraya yükselmiş, vay arkadaş eskimiyor iş. Sabah saatinde yine iş yapmış. :Z

Güldür Güldür Show'a da kocaman tebrikler, Show TV'yi yine sırtlıyor. 👏

Medcezir tekrarı bekleneni verememiş maalesef, umutluydum aslında iş görür bağlamında ama olmamış nedense. Haftaya da yayınlanır sosyal medya gazıyla, ardından kalkabilir gibi...

Beyaz Show tekrarı çok iyi gidiyor, Kanal D iyi düşündü bunu vallahi. Özledik geri dönsün artık. :T:

Aşk-ı Memnu tekrarı 18. sıraya yükselmiş, vay arkadaş eskimiyor iş. Sabah saatinde yine iş yapmış. :Z

Güldür Güldür Show'a da kocaman tebrikler, Show TV'yi yine sırtlıyor. 👏
Arka sokakların tekrarına baktım 548.Bölüm
Yazıp
547.Bölümün ortasından başlamak ne
@Yiğitt

Medcezir balonu patlamış @serhatt şok. :A Star iyi reyting istiyorsa komedi yayınlaması lazım mesela Aramızda Kalsın, mesela Jet Sosyete ilk sezon vs.

Beyaz Show çok iyi gidiyor. Korona bittikten sonra yeni sezonda TV8 mutlaka başlatır. :A

Survivorun yaklaşık 10 gündür +10 almasına alıştımda; dikkatimi çeken Acunun yayına bağlanıp Semihi fırçaladığı Survivor Ekstra 5 rating almış.
Demek Bu Akşam "Patron! Çıldırdı" temalı bölüm +15 görücektir.

Acun neye bu kadar sinirlendi; Genel olarak sevilmeyen ünlüler ne halt etti bu adamı çıldırttı ve gönüllüleri tutanların ünlülerin Patron tarafından azarlanırkenki hallerini izleme hazzı bu akşam Survivor sağlam bir taitng getirir. @Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @12.Adam @dreamy @hayret bi şey