17 Nisan 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Hem Survivor, hem Extra gayet iyi gitmiş.
Bugün daha yüksek oranlar alır, fragmanda ki Acun'un bağırmasından.

1SURVIVORTV811.0421.79
5SURVIVOR EKSTRATV85.0014.66

1SURVIVORTV810.2021.71
5SURVIVOR EKSTRATV84.0411.89

1SURVIVORTV811.1221.96
4SURVIVOR EKSTRATV85.4414.46

Reactions: The_Erinch
Zuhal geçen hafta ilk 10'a girememişti, ama bu hafta bütün gruplarda ilk 10'da... Bence böyle devam etsin.

Beyaz Show'da AB ve 20+ABC1'de çok iyi gitmiş, kanal yeniden başlatır bu reytinglerin ardından.

Medcezir tekrarı bekleneni verememiş maalesef, umutluydum aslında iş görür bağlamında ama olmamış nedense. Haftaya da yayınlanır sosyal medya gazıyla, ardından kalkabilir gibi...

Beyaz Show tekrarı çok iyi gidiyor, Kanal D iyi düşündü bunu vallahi. Özledik geri dönsün artık.

Aşk-ı Memnu tekrarı 18. sıraya yükselmiş, vay arkadaş eskimiyor iş. Sabah saatinde yine iş yapmış.

Güldür Güldür Show'a da kocaman tebrikler, Show TV'yi yine sırtlıyor. 👏

Arka sokakların tekrarına baktım 548.Bölüm
Yazıp
547.Bölümün ortasından başlamak ne
@Yiğitt

Medcezir balonu patlamış @serhatt şok.
Star iyi reyting istiyorsa komedi yayınlaması lazım mesela Aramızda Kalsın, mesela Jet Sosyete ilk sezon vs.

Beyaz Show çok iyi gidiyor. Korona bittikten sonra yeni sezonda TV8 mutlaka başlatır.

Niye şok olayım ben sen miyim

Survivorun yaklaşık 10 gündür +10 almasına alıştımda; dikkatimi çeken Acunun yayına bağlanıp Semihi fırçaladığı Survivor Ekstra 5 rating almış.
Demek Bu Akşam "Patron! Çıldırdı" temalı bölüm +15 görücektir.

Acun neye bu kadar sinirlendi; Genel olarak sevilmeyen ünlüler ne halt etti bu adamı çıldırttı ve gönüllüleri tutanların ünlülerin Patron tarafından azarlanırkenki hallerini izleme hazzı bu akşam Survivor sağlam bir taitng getirir. @Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @12.Adam @dreamy @hayret bi şey