Ne darbesi be hadi Ranoş teyzeyle cilveleş sen.
Çekimlerinde bulunduysan otomatik olarak yeni bölümünde de bulunmuş oluyorsun zaten.Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamamBaşka kapıya
Ne darbesi be hadi Ranoş teyzeyle cilveleş sen.
Çekimlerinde bulunduysan otomatik olarak yeni bölümünde de bulunmuş oluyorsun zaten.Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamamBaşka kapıya
Sen de boykot et benim gibi, bölüme hiç girip bakma olur mu?Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamamBaşka kapıya
Ranoş'tan laf almaya çalışıyom, vermiyo uyuzNe darbesi be hadi Ranoş teyzeyle cilveleş sen.
Yeni bölüm yorum konusundan bahsettiğimi anlayamayacak kadar zekanın olmaması...Ne darbesi be hadi Ranoş teyzeyle cilveleş sen.
Çekimlerinde bulunduysan otomatik olarak yeni bölümünde de bulunmuş oluyorsun zaten.PATLADIN.
Ben kötü yorumlarımla boykot yapıcam senin içinSen de boykot et benim gibi, bölüme hiç girip bakma olur mu?
Reyting kazandırmış oluyorsun öyle de bir anlamı olmuyor...Ben kötü yorumlarımla boykot yapıcam senin için
Zekam var da senin Türkçen yok ne anlama geldiğini fark ederdin yoksa.Yeni bölüm yorum konusundan bahsettiğimi anlayamayacak kadar zekanın olmaması...
Okuduğun bölümü falan da sormuş kolla kendini.Ranoş'tan laf almaya çalışıyom, vermiyo uyuz
@Tolstoyevski bu akşam ne izleyeceksin? 😱
Anketteki oylarını gördüm Ondan sordumTV’ye uydu bağlı olmadığı için iptv üzerinden öyle gezineceğim, ligler tatil edildiğinden beri açmayı unutmuştum
Anketteki oylarını gördüm Ondan sordum
Anketteki oylarını gördüm Ondan sordum
Halk benim yorumlarımı istiyor hayatım napiyimReyting kazandırmış oluyorsun öyle de bir anlamı olmuyor...
Neye nezaman başlıyorum?ben dizi ve film defterimi bugün kapattim. Artik dinlenme modu
O istese de başlayamaz, başlasa da bitiremez.
Ben ne demek istediğimi gayet iyi biliyor ve anlıyorum anlayamamak senin probleminZekam var da senin Türkçen yok ne anlama geldiğini fark ederdin yoksa.Gerçi vizyonist diyen birinden ne bekliyorsam.
Okuduğun bölümü falan da sormuş kolla kendini.
Nerde 😱Annem izlerken Asmalı Konak'a bakarım göz ucuyla.
İstese de izlemez, izlese de bitiremez. Sanmıyorum yani. Dizilerden gına geldi, şimdi hiç uğraşamaz.Battlestar Galactica isimli diziye, SABAR ekibi ile...
Battlestar Galactica isimli diziye, SABAR ekibi ile...
Olayı iyi özetlemiş @Araf Beyİstese de izlemez, izlese de bitiremez. Sanmıyorum yani. Dizilerden gına geldi, şimdi hiç uğraşamaz.
Şu bildirimleri temizleyeyim Survivor konusuna geliyorum. Dün izlemedim de bugün izleyeceğim. Senin de o gün izleyeceğin tutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?