Doğru bir yaklaşımBen genelde etiketleme işini konuyu açtığım kişilere bırakıyorum. Malum kim kimle arasi bozuk bilmiyorumpot kırmayalim
Doğru bir yaklaşımBen genelde etiketleme işini konuyu açtığım kişilere bırakıyorum. Malum kim kimle arasi bozuk bilmiyorumpot kırmayalim
Bazılarının hızına yetişemiyorum. Ne ara kavga ediliyor, ne ara barışılıp tekrar kavga oluyor anlamıyorumDoğru bir yaklaşım
Dijital takılacaksın demek ki
Yok, Melek olmamasına rağmen görselde vardıYokken bile alıyorsunuz artık
BATman GALAksisini izlemeyi unutma.Torku'nun çok güzel bir ürünü çıkmış yepyeni, onu deneyeceğim takılırken.@Araf
Hayat böyle naparsınBazılarının hızına yetişemiyorum. Ne ara kavga ediliyor, ne ara barışılıp tekrar kavga oluyor anlamıyorum
Neye nezaman başlıyorum?Aklımda rahat ol, @Dosi hanım ne zaman başlıyormuş...
O istese de başlayamaz, başlasa da bitiremez.Aklımda rahat ol, @Dosi hanım ne zaman başlıyormuş...
Önce Parlak Takımı'nı izliyorsunuz sonra 50 kez izlediğiniz diziye tekrar bakarsınız.
Seni mi kıracağım beÖnce Parlak Takımı'nı izliyorsunuz sonra 50 kez izlediğiniz diziye tekrar bakarsınız.
Bunu demeseydin bakacaktım ama imkanı yok bakmamın.Tamam inanmış gibi yapalım bari.
Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamamParlak Takımı diyecektiniz herhal.
Bunu demeseydin bakacaktım ama imkanı yok bakmamın.
@Aserat a darbe üstüne darbe.Çekimlerinde bulunduğum programın bir de yeni bölümde bulunamamBaşka kapıya
Beter olsun lanet .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?