17 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

vadi kana d olsa 25 gececegi kesin fatma gul tnt de 2 reting alamaz
O senin düşüncen. Bunu isbatlayamazsın. Böyle bir şey mümkün olmadığı için bu konuyu tartışmamız gereksiz. Ben kanalın hiç bir önemi olmadığını düşünüyorum. Var mı etrafınızda Vadi izleyen ama Tnt`ye geçti diye izlemeyi bırakan?

Arkadaslar siz Beyazsoy a bakmayin bu adam hicbir diziyi begenmez ama hicbirinide adam akilli izlemez isi gücü can sIkIntIsIndan burda forumdakilere takilmak

BEKLENİLDİĞİ GİBİ gelmiş reytingler alemin kralı ilk 10 a girse em özet hem yeni bölüm süper olur suskunlar harcanmaya devam ediyor
milyoner in ab de pusu yu geçmesi yakın:D

hiç bir yapımı ilk 50 ye giremeyen kanalı kurtlar vadisi 2. Yapıyorsa o başarıdır!!! 9 yıldır Kurtlar vadisi nin başarasını kıskanalar çatlasın :D bu dizi yine en çok izlenenler arasında 9.yılına girmesine rağmen 😛

hayatın şifreleri 18. kurtlar gelmeden öncede tnt iyiydi mehmet ali erbulli carkifelek ilk 30 saydı.. tntyi kucumsememek lazım. . iyi program olursa tnt de de reyting alıyor.

bi arada kurtlar kar ediyor tnt yi ihya etti diyen arkadaşlar vardı. ozamanda dedim atv yada star kar etseydi bırakmazdı diziyi. ama sakaimiz yok dinlemedi kimse :))))) simdi ağız değiştirdiler nerdeler acaba. :)))) bakın tnt bile tek başa güreşen işini zararına yayınlamam bu sene iyi zarar ettik dedi :)))))
ondan kurtları hiç bir kanal almaz atv Ye geçecek haberleri de kurtların piyasasını artırma çabasından başka bişey değil..adamlar hiç bir kanalla anlaşamadığı icin böyle haberler yapılıyor :)))))))))))

Arkadaslar siz Beyazsoy a bakmayin bu adam hicbir diziyi begenmez ama hicbirinide adam akilli izlemez isi gücü can sIkIntIsIndan burda forumdakilere takilmak

bilen biliyor yalan dünyayı izlendiğini ... ve yine bilen biliyor yeni başlayan tüm işlerin ilk bölümlerini izledim. suskunlar burda cosarken ben ilk 4 bölümünü izleyip ezelin kopyası olduğunu iki kez türk halkı bu yemegi yemez dedim
ayrıca türkün uzayla imtihanini izleyip hayatta izlediğim en kötü dizi olduğunu yazdım. burda tayfun guneyeri en cook eleştiren ben oldum..

bu ara yeni başlayan usmaili izliyorum reytingi kötü ama kötü bir dizi olmadigini atv nin ayan en iyi dizisi olduğunu zamanla reytingi artacak diye yazdım...

görüldüğü gibi her diziyi elestitmiyorum

fatmagül yine destan yazmış

vadi istikrarını koruyor

suskunlar her zamanki gibi

diğer ıvır zıvır proğramlarda oraya buraya yerleşmiş

herkese kolay gelsin bugünüde yorduk :))

hayatın şifreleri 18. kurtlar gelmeden öncede tnt iyiydi mehmet ali erbulli carkifelek ilk 30 saydı.. tntyi kucumsememek lazım. . iyi program olursa tnt de de reyting alıyor.

bi arada kurtlar kar ediyor tnt yi ihya etti diyen arkadaşlar vardı. ozamanda dedim atv yada star kar etseydi bırakmazdı diziyi. ama sakaimiz yok dinlemedi kimse :))))) simdi ağız değiştirdiler nerdeler acaba. :)))) bakın tnt bile tek başa güreşen işini zararına yayınlamam bu sene iyi zarar ettik dedi :)))))
ondan kurtları hiç bir kanal almaz atv Ye geçecek haberleri de kurtların piyasasını artırma çabasından başka bişey değil..adamlar hiç bir kanalla anlaşamadığı icin böyle haberler yapılıyor :)))))))))))

niye show muhteşem yüzyıldan zarar etti de mi sattı?

niye show muhteşem yüzyıldan zarar etti de mi sattı?

kısmen EVET star Daha doğrusu doğuş gurubu zarar etme pahasına yüksek transfer parası Verdi. show tv bu paraya zarar edeceklerini düşündü muhtesemin stara kakaladi. :)))))) tnt nin kurtlara verdiği para gibi. tnt açıkladı 50 milyon zararda ve anlasmayacam. bu transferler kanalın reklamı içi yapılır ve zararına olur hep.

gelde bu reytingleri inan dünkü süper ötesi bölümün reytingi 10 mu sadece :d :d dünkü ortalama reytingleri geçen haftaya göre artarken totalde arış yok ab de çok hafif artış var bunun namtıklı bi açıklaması yok ayrıca bu reytinglere rağmen sadece 2 reyting fark kalmış :d :d sezon finalinde fark atarız bunlara :D revan senin başka işin gücün yok mu sırf vadiyi kötülemek için forumda takılıyon kreys kardeşim muhteşem maçı geçmiş diyo total reytingi paylaşıyo sen bugünün ab reytinglerini gösteriyon bırak bu ayakları herşeye rağmen arada sadece 2 reyting fark var tnt gibi bi kanalda vadi izrveye oynuyosa bu çok büyük başarıdır fatmagül tnt de olsa 5 reytingi geçemez vadi kanal d de olsa 20 yi geçer fark bu işte dünkü bölüm muhteşemdi bu erytingleri gülüp geçiyorum

gelde bu reytingleri inan dünkü süper ötesi bölümün reytingi 10 mu sadece :d :d dünkü ortalama reytingleri geçen haftaya göre artarken totalde arış yok ab de çok hafif artış var bunun namtıklı bi açıklaması yok ayrıca bu reytinglere rağmen sadece 2 reyting fark kalmış :d :d sezon finalinde fark atarız bunlara :D revan senin başka işin gücün yok mu sırf vadiyi kötülemek için forumda takılıyon kreys kardeşim muhteşem maçı geçmiş diyo total reytingi paylaşıyo sen bugünün ab reytinglerini gösteriyon bırak bu ayakları herşeye rağmen arada sadece 2 reyting fark var tnt gibi bi kanalda vadi zirveye oynuyosa bu çok büyük başarıdır fatmagül tnt de olsa 5 reytingi geçemez vadi kanal d de olsa 20 yi geçer fark bu işte dünkü bölüm muhteşemdi bu erytingleri gülüp geçiyorum

kısmen EVET star Daha doğrusu doğuş gurubu zarar etme pahasına yüksek transfer parası Verdi. show tv bu paraya zarar edeceklerini düşündü muhtesemin stara kakaladi. :)))))) tnt nin kurtlara verdiği para gibi. tnt açıkladı 50 milyon zararda ve anlasmayacam. bu transferler kanalın reklamı içi yapılır ve zararına olur hep.

beyazsoy insan biraz akıllı sallar sözlesmesi bitti showla star aldı diziyi yeni sezonda m.yüzyılla girdi ve reytingleri götürüyor paralari ceplere indiriyor star

showa suskunlari kakaladılar asıl gerçek bu suskunlar verdiler suskunlar m.yüzyıl kadar güclü olmiyacagini tims biliyordu burda magdur olan show

çakal olan tims kazanan star tv reytingleri görüyoruz her hafta açık ara ikiye katliyor kuzeyi

ama suskunlar 15.Sırada ab 5.ci iyi kazıkladilar showu