salla yeteneğim yok kryescigim s onun icin ne mantıklı nede senin gibi mantıksız saklarım ))))))) ben grcekleri yazarım. ki burda herkes tnt kurtlardan kar ediyor derken ben tek basima zarar ediyor derkende sallamadim )))))beyazsoy insan biraz akıllı sallar sözlesmesi bitti showla star aldı diziyi yeni sezonda m.yüzyılla girdi ve reytingleri götürüyor paralari ceplere indiriyor star
showa suskunlari kakaladılar asıl gerçek bu suskunlar verdiler suskunlar m.yüzyıl kadar güclü olmiyacagini tims biliyordu burda magdur olan show
çakal olan tims kazanan star tv reytingleri görüyoruz her hafta açık ara ikiye katliyor kuzeyi
ama suskunlar 15.Sırada ab 5.ci iyi kazıkladilar showu
beyazsoya katılıyorum fatmagülü eleştirmediği müddetçe doğruları söylüyor )
fatmagulu niye elestiriyim het hafta kurtlara en az 3 puan işine koyuyor ))))
işte budur sen çok yaşa beyazsoy)))
muhtesem yüzyıl kar ettigi kesin fatma gülde kar ettigi kesin
vadide tnt gibi kanalda 2.ci oluyorsa vadi kar ediyor kesin tnt izlenilmeyen bir kanal ..
ama tnt foxta 3.olaran arka sıradakileri ilk 100e sokamadi vadi farki
salla yeteneğim yok kryescigim s onun icin ne mantıklı nede senin gibi mantıksız saklarım ))))))) ben grcekleri yazarım. ki burda herkes tnt kurtlardan kar ediyor derken ben tek basima zarar ediyor derkende sallamadim )))))
yazdıklarına gelince yazdıklarını tek mantıklı
bu ışte tek kazanan çakal tims .. showa suskunlari. stara da muhtesemin yüksek fiyatla kakalayan timstir. baştan da diyorum. show kar edeceğini dusunseydi muhteseme starın verdiği parayı verirdi. aynı atv nin kar edeceğini düşünse kurtlara tnt nin verdiği parayı verebileceği gibi
vadiyi atv dede gördük hayat devam ediyor kadar reyting alamadı birde ordan bak olaya )
gelde bu reytingleri inan dünkü süper ötesi bölümün reytingi 10 mu sadece dünkü ortalama reytingleri geçen haftaya göre artarken totalde arış yok ab de çok hafif artış var bunun namtıklı bi açıklaması yok ayrıca bu reytinglere rağmen sadece 2 reyting fark kalmış sezon finalinde fark atarız bunlara revan senin başka işin gücün yok mu sırf vadiyi kötülemek için forumda takılıyon kreys kardeşim muhteşem maçı geçmiş diyo total reytingi paylaşıyo sen bugünün ab reytinglerini gösteriyon bırak bu ayakları herşeye rağmen arada sadece 2 reyting fark var tnt gibi bi kanalda vadi izrveye oynuyosa bu çok büyük başarıdır fatmagül tnt de olsa 5 reytingi geçemez vadi kanal d de olsa 20 yi geçer fark bu işte dünkü bölüm muhteşemdi bu erytingleri gülüp geçiyorum
hala ne diyon sözlesme bitti an sözlesmeyi imzallati star show hızrı davranamadı timur savci dogus grubu irtibat halindeydi 2012 starda olacagi kesindi ve starda her hafta açık ara farkla birinci paralar kanala ucuyor ))))))))
sen vadide kar ediyordu diyondun dimi aç bak uçan kuşu oku tnt aldıgı bilgileri yazmış. kurtlar fiyatdüşürse anlaşır demiş tnt. artık reklam geliri programın maliyetini karşıyaman programlar gidici