17 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Işte kreysin objektiv yorumları

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:54:29[/TD]
[TD]23:20:44[/TD]
[TD]01:47:41[/TD]
[TD]11,52[/TD]
[TD]28,10[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]BURSASPOR - FENERBAHÇE FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:17:34[/TD]
[TD]22:33:23[/TD]
[TD]01:53:10[/TD]
[TD]9,91[/TD]
[TD]24,14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arada iki reyting fark var ama maç ezilmiş oluyor ve maç dövülmüş oluyor.
hürrem maçı döver demistim :D

[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:57:10[/TD]
[TD]23:16:05[/TD]
[TD]01:37:47[/TD]
[TD]11,93[/TD]
[TD]32,02[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:56:07[/TD]
[TD]23:15:01[/TD]
[TD]01:34:05[/TD]
[TD]8,42[/TD]
[TD]22,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arada 3 reyting fark var ama perşembe günü kreys için 3 reyting fazla değil ki. Bu durumda Fatmagül de Vadiyi ezmiş ve dövmüş oluyor. Kreys objektivliyini alkışlıyorum :d

muhteşem 11:98 aldıgını hatirliyorum forumun %99u 11 dediler bende 11:96 ya 11 diyorum çokmu ama vadi aralarinda 3 reting var fazla deil

Son düzenleme:
Işte kreysin objektiv yorumları

[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]20:54:29
[/TD]
[TD]23:20:44
[/TD]
[TD]01:47:41
[/TD]
[TD]11,52
[/TD]
[TD]28,10
[/TD]
[/TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]BURSASPOR - FENERBAHÇE FUTBOL KARŞILAŞMASI
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]20:17:34
[/TD]
[TD]22:33:23
[/TD]
[TD]01:53:10
[/TD]
[TD]9,91
[/TD]
[TD]24,14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arada iki reyting fark var ama maç ezilmiş oluyor ve maç dövülmüş oluyor.

[TD]1
[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]20:57:10
[/TD]
[TD]23:16:05
[/TD]
[TD]01:37:47
[/TD]
[TD]11,93
[/TD]
[TD]32,02
[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU
[/TD]
[TD]TNT
[/TD]
[TD]20:56:07
[/TD]
[TD]23:15:01
[/TD]
[TD]01:34:05
[/TD]
[TD]8,42
[/TD]
[TD]22,61
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arada 3 reyting fark var ama perşembe günü kreys için 3 reyting fazla değil ki. Bu durumda Fatmagül de Vadiyi ezmiş ve dövmüş oluyor. Kreys objektivliyini alkışlıyorum

bune simdi ab deki farka bak bununla ne alakası var ? ben alttaki rakamlarin olacagini biliyodum dikkat et m.yüzyil 15 geçeçek dedim ab de geçmis 15.40 9.18 arada daglar ovalar denizler kadar fark var

[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]15,40[/TD]
[TD]37,74[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]9,18[/TD]
[TD]23,20[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:59:12[/TD]
[TD]20:41:28[/TD]
[TD]00:42:16[/TD]
[TD]6,80[/TD]
[TD]20,44[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

bune simdi ab deki farka bak bununla ne alakası var ? ben alttaki rakamlarin olacagini biliyodum dikkat et m.yüzyil 15 geçeçek dedim ab de geçmis 15.40 9.18 arada daglar ovalar denizler kadar fark var

[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]15,40[/TD]
[TD]37,74[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]9,18[/TD]
[TD]23,20[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:59:12[/TD]
[TD]20:41:28[/TD]
[TD]00:42:16[/TD]
[TD]6,80[/TD]
[TD]20,44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Zaten hiç bir şeyi kabul etmeyeceksin :d İkisini de tebrik etmek yerine Fatmagül 11 almış çok kötü diyorsun. Muhteşem Yüzyıl 11 alınca destan yazıyor. Nasıl oluyor acaba?

Kvp 10 un altında bir reyting aldı Takas şimdi kanala sarar eski gücümüzde değiliz Showda olsak saati 21.45 olsa Fatmagül'ü ezeriz vs yorumlar gelir az sonra :D

Zaten hiç bir şeyi kabul etmeyeceksin :d İkisini de tebrik etmek yerine Fatmagül 11 almış çok kötü diyorsun. Muhteşem Yüzyıl 11 alınca destan yazıyor. Nasıl oluyor acaba?

m.yüzyil dünkü rakibi kuzeydi maç istisna haftaya yok fatma gül rakibi kurtlar vadisi 3 reting var abde 3 reting var dün muhtesem özeti ab bölümünde kuzeyle güneyi geçmis yeni bölümü 3 e katlicakmıs neredeyse fark bu bugün final maçı olsaydi fatma gül 9 lara düşecegi kesin gibi vadi maçtan etkilenmezdi bence bu bölüm o maçın skoru 4-0 bitecegini düsündügümüzde vadi ab 13 totalde 12lere çıkacagi kesindir

m.yüzyil dünkü rakibi kuzeydi maç istisna haftaya yok fatma gül rakibi kurtlar vadisi 3 reting var abde 3 reting var dün muhtesem özeti ab bölümünde kuzeyle güneyi geçmis yeni bölümü 3 e katlicakmıs neredeyse fark bu bugün final maçı olsaydi fatma gül 9 lara düşecegi kesin gibi vadi maçtan etkilenmezdi bence bu bölüm o maçın skoru 4-0 bitecegini düsündügümüzde vadi ab 13 totalde 12lere çıkacagi kesindir
Hala Vadinin 13 alacağını söylüyordun ya helal olsun sana :F:UVe hala Fatmagülün 9lara düşeceğine inanıyorsun ya helal olsun. Haklısın Vadi maçtan etkilenmiyor çünki maç oldukta Vadi korkudan yayınlanmıyor. Ama Fatmagül kaç kez maçla karşı-karşıya geldi. Oranları 10nun altına inmedi. Ben gerçekten sizi anlamıyorum Vadi düşüş yaşadıkta da bunu maça bağlıyorsun. Hani Vadi maçtan etkilenmezdi? :dŞimdi de etkilenmez diyorsun

reklamcılar ab bakar demistim size ab dizileri daha önemli totalde fatma gül 1 reyting bile geçememis ab muhtesem fatma gülü 4 reyting fark takmıs objektif fark bu olsa gerek ab bölümü lcd ekran seyredenler 106 startv hd izleyenler veya kanal D Hd fatma gül seyredenler gelir düzeyleri yüksek ailelerin oldugu ve reklamcilarin bu yüksek ailelere göre reklam dagittigini biliyoruz

Genel Dizi Değerlendirmesi:

TNT:

Kurtlar Vadisi Pusu TOTAL'de 0,09 reyting düşmüş.2. sırada günü bitirmiş.
Kurtlar Vadisi Pusu A/B'de 0,32 reyting artmış.

Show TV:
Suskunlar TOTAL'de 0,72 reyting düşmüş ve 12.sıradan 15.sıraya gerilemiş.
Suskunlar A/B'de 0,41 reyting artarak 7. sıradan 5. sıraya yükselmiş.

ATV:
Milyoner TOTAL'de kayıp yaşasada 6.sıradan 5. sıraya yükselmiş.Tüm diziler TOTAL'de düşme yaşamış.
Milyoner A/B'de ise 0,08 reyting kayıp yaşasada sırasını korumuş ve 3.sıraya yerleşmiş.Tebrikler.
Alemin Kıralı TOTAL'de 0,29 reyting kaybetmiş ve 1 sıra gerilemiş.
Alemin Kıralı A/B'de ise artarak 16.sıradan 13.sıraya yükselmiş.
Genel olarak ATV Perşembe günlerini Milyoner ve Alemin Kıralı ile iyi kapatıyor.

STAR TV:
TOTAL'de tüm programlar geçen haftaya göre azda olsa düşüş yaşamış.İnsanlar Alemide 0,05 reyting kaybetsede 2 sıra yükselerek 33.olmuş.
İnsanlar Alemi A/B'de 0,40 reyting kaybederek gerilemiş.
Eyvah Düşüyorum TOTAL'de 0,02 reyting artarak aynı yerini korumuş.
Eyvah Düşüyorum A/B'de ise 0,09 reyting kaybetmiş.
1 Erkek 1 Kadın TOTAL'de yarım reytinge kadar artmış ve 14 sıra birden yükseler 44'den 30.sıraya kadar yükselmiş.
1 Erkek 1 Kadın A/B'dede yarım reytinge kadar artarak ilk ona girmiş ve 9.olmuş.Ayrıca tekrar bölümüyle.Tebrikler.

KANAL D:
Fatmagülün Suçu Ne? TOTAL'de en çok düşen yapım ve 2 reyting birden kaybetmiş.Ama zirveyi korumuş.
Fatmagülün Suçu Ne? A/B'de ise yine aynı şekilde 2 reyting birden kaybetmiş.Yine zirveyi korumasını bilmiş.
Şanslı Masa ise yaz geldikçe yüksedi ama bu gün her yapımın düştügü gibi oda düşmüş.

Genel Olarak Tüm Yapımlar Düşmüş ve Yükselenlerde çok az yükselme Yaşamış.Fatmagülün Suçu Ne? büyük oranda kayıp yaşamış.

Son düzenleme:
@kreys daha sonra yazdığım yoruma cevap ver. Sen Vadi maçtan etkilenmez Fatmagül etkilenir diyorsunş İstersen öyle bir yorumunu da bulayım. Vadi maçtan dolayı düştüğünü söylemişsin. Maçın Fatmagülü etkilemediğini söylemişsin. Şimdi tam tersini söylüyorsun. Bir dediğin diğerini tutumuyor :d

reklamcılar ab bakar demistim size ab dizileri daha önemli totalde fatma gül 1 reyting bile geçememis ab muhtesem fatma gülü 4 reyting fark takmıs objektif fark bu olsa gerek ab bölümü lcd ekran seyredenler 106 startv hd izleyenler veya kanal D Hd fatma gül seyredenler gelir düzeyleri yüksek ailelerin oldugu ve reklamcilarin bu yüksek ailelere göre reklam dagittigini biliyoruz
Konuyu saptırma. Biz burada muhteşem ile fatmagülü kıyaslamıyoruz. Senin çarşamba günkü bakış açınla perşembe günkü bakış açın arasındaki dağlar kadar farkı kıyaslıyoruz

Kanal D'de ekrana gelen ve basrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylastigi, yönetmenligini Hilal Saral'in yaptigi, sanat yönetmenligini Nilgün Nalçaçi'nin yaptigi ve her bölümüyle izlenme rekorlari kiran Fatmagül'ün Suçu Ne bu hafta biraz düsüs yasamasina ragmen, iki grupta da yine çok basarili giderek, hem kanali Kanal D'nin hem yapimcisi Ay Yapim'in yüzünü güldürmeyi basardi.

TNT'de yayinlanan ve Pana Film'in yapimciligini üstlendigi, Raci Sasmaz'in senaristligini yaptigi ve her fragmaniyla tiklanma rekorlari kiran Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta basarili giderek iki grupta da ikinci olmayi basardi. Fragmanlari milyonlarca kez izlenen dizinin reytingleri basarili gidiyor ve 2 bölüm sonra büyük bir sezon finaliyle tatil verecek olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni kanali atv'de ne kadar reyting alacagi ise simdiden merak ediliyor..

hiç bir yapımı ilk 50 ye giremeyen kanalı kurtlar vadisi 2. Yapıyorsa o başarıdır!!! 9 yıldır Kurtlar vadisi nin başarasını kıskanalar çatlasın :D bu dizi yine en çok izlenenler arasında 9.yılına girmesine rağmen 😛

hiç bir yapımı ilk 50 ye giremeyen kanalı kurtlar vadisi 2. Yapıyorsa o başarıdır!!! 9 yıldır Kurtlar vadisi nin başarasını kıskanalar çatlasın :D bu dizi yine en çok izlenenler arasında 9.yılına girmesine rağmen 😛
Kimsenin Vadiyi kıskandığı yok. Bu forumda bütün Fatmagül izleyenler Vadi hakkında olumlu yorum yapıyor. Ama Vadicilerden Yasin93`ten baka hic kimse bu gune kadar Fatmagulu tebrik etmedi. Vadi 3 reyting farkla ikinci biz istesek Vadi zirveden çok uzakta gibi bir çok kelimeler kullana biliriz. Ama siz Fatmagüle hiç bir şey söyleyemezsiniz. Çünki kendiniz de iyi biliyorsunuz ki Fatmagüle söylenen her söz onu es geçip Vadiye dokunur. çünki 3 reyting farkla Fatmagül önde. Ama siz buna rağmen Fatmagülü hala çekemiyorsunuz. Gerçek bu

Kimsenin Vadiyi kıskandığı yok. Bu forumda bütün Fatmagül izleyenler Vadi hakkında olumlu yorum yapıyor. Ama Vadicilerden Yasin93`ten baka hic kimse bu gune kadar Fatmagulu tebrik etmedi. Vadi 3 reyting farkla ikinci biz istesek Vadi zirveden çok uzakta gibi bir çok kelimeler kullana biliriz. Ama siz Fatmagüle hiç bir şey söyleyemezsiniz. Çünki kendiniz de iyi biliyorsunuz ki Fatmagüle söylenen her söz onu es geçip Vadiye dokunur. çünki 3 reyting farkla Fatmagül önde. Ama siz buna rağmen Fatmagülü hala çekemiyorsunuz. Gerçek bu

aman nedemessin :D iyiki bu forumda vadi hakkında kötü yorum yapan yokmuşmuş dün geceyi saymıyonuz tabii o beyazsoy a peki ne demeli o mu vadi hakkında olumsuz yorum yapmıyor peh !!