niye ab reytinglerini gösteriyon totalde arada 2 reyting var
Totali gostersem ne olacakti? 2 reyting farka orda ezdi diyor burda cok degilki diyor. Ayrica yorumlarimi dikkatlice oku. İki dizi de iyi oranlar almus yazmisim. Eger Vadiyi kotulemeye calissaydim ben de kreys gibi Fatmagul Vadiyu ezdi yazardim. Bu kadar basit. İstikrarli diyoruz kotulemus oluyoruz. Daha ne diyeyim. Oturup Vadi baska kanalda olsa 30 reytingi gecer yalanini mi atayım?
Ben de işte onu anlatmaya çalışıyorumkreys muhteşem ezdi dediyse demiştir vadiyi kullanma o zaman 2 reytingle ezme mi olur
Revan bak Kreys kac kez yazdi a/b' reytingleri'ne ezdi demis ama sen bunlari gormuyosun.Ezmedi bi yoksa 15-9 reyting.6 reyting fark var ezmis cok fazlasi bile oluyo o yuzden yorumlari oku A/B.Ben'de Fatmagul'u izledim muhtesemdi ama aralarinda 2-3 reyting var.Muhtesem'e bakarsak 2-6 nerden bakarsan bak ezmis oluyo.Totali gostersem ne olacakti? 2 reyting farka orda ezdi diyor burda cok degilki diyor. Ayrica yorumlarimi dikkatlice oku. İki dizi de iyi oranlar almus yazmisim. Eger Vadiyi kotulemeye calissaydim ben de kreys gibi Fatmagul Vadiyu ezdi yazardim. Bu kadar basit. İstikrarli diyoruz kotulemus oluyoruz. Daha ne diyeyim. Oturup Vadi baska kanalda olsa 30 reytingi gecer yalanini mi atayım?
Revan bak Kreys kac kez yazdi a/b' reytingleri'ne ezdi demis ama sen bunlari gormuyosun.Ezmedi bi yoksa 15-9 reyting.6 reyting fark var ezmis cok fazlasi bile oluyo o yuzden yorumlari oku A/B.Ben'de Fatmagul'u izledim muhtesemdi ama aralarinda 2-3 reyting var.Muhtesem'e bakarsak 2-6 nerden bakarsan bak ezmis oluyo.
abartmıyorum aga kanal d de 11-12 zar zor alan dizi tnt de yarı yarıya düşer 4-5 falan belki
valla ya aga kaç yıldır oynuyor kaliteden uzaklaşmıyor fatmagüle bakarsak hep aynı konuvadi efsanevi bi bölümdü muhteşem süper harikaydı reytinglerin artması çok doğal bu kadar müthiş bi dizinin fatmagül gibi bakışmalarla geçen bi diziye geçilmesi akla ve mantığa aykırı gerçekten bitmesin diye dua ettim müthişti müthiş geçen bölümden kat ve kat güzeldi süperdi 1 dakika bile heycan azalmadı helal valla ne denebilir ki 9.yılında böyle bi bölüm izletebiliyo helal olsun saati 21.45 yapsak tnt de rahatlıkla 1.olacaz yemin ediyorum sezon finalinde düğün var arkadaşlar büyük düğün hemde bu kesinleşti sezon finalinde 15 reytingi geçeriz bence
inşallah sultan fatma gülün yerine gelirde perşembe günü kanal d de doğru düzgün bi dizi olur
Sultan persembe ezilir bence yanlıs bir seçim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?