Alışkın değilim çünkü bana kapak falan yapmadın sadece yaptığını zannettin. Neyse yakında sular altında kalacak baraj için güçlerimizi birleştirme vakti.Sana yaptıklarımdan alışkın olmalısın
Hak edene hak ettiğini her zaman veririm
Alışkın değilim çünkü bana kapak falan yapmadın sadece yaptığını zannettin. Neyse yakında sular altında kalacak baraj için güçlerimizi birleştirme vakti.Sana yaptıklarımdan alışkın olmalısın
Hak edene hak ettiğini her zaman veririm
Hadi ordan be, yaptım ki olmamışlar sinir bozucular yollayıp durdunAlışkın değilim çünkü bana kapak falan yapmadın sadece yaptığını zannettin. Neyse yakında sular altında kalacak baraj için güçlerimizi birleştirme vakti.
Total ve ABC grubuna bakinca köreliyormussun diye duydum. Yoksa bu yorumu yapmis olmazdin.Yerle bir etmiş hali bu mu Geçen haftaya göre yükselmiş, 9+ almış daha napsın
Total'de yükselmiş ABC1'de de sadece 0.07 düşmüş yani körelen sadece sensin.Total ve ABC grubuna bakinca köreliyormussun diye duydum. Yoksa bu yorumu yapmis olmazdin.
Bu kacinci patlayisin, kacinci hüsrana ugrayisin. Bana bile bikkinlik geldi artik.Total'de yükselmiş ABC1'de de sadece 0.07 düşmüş yani körelen sadece sensin.
Bomboş diziyi kim niye izlesin, ilk bölümü izleyen meraklılar ikinci bölüm kaçacak Biz de 7 falan alırız herhalde o da kurtarıyorTüm diziler yükselmiş, üstelik yeni dizi başlamasına rağmen
Oralarda da etkilememiş sadece totalde sıra olarak düşmüş Oranları düşmemiş.Total ve ABC grubuna bakinca köreliyormussun diye duydum. Yoksa bu yorumu yapmis olmazdin.
Hüsrana bugün uğramadı üzgünümBu kacinci patlayisin, kacinci hüsrana ugrayisin. Bana bile bikkinlik geldi artik.
Benim canıma minnetBomboş diziyi kim niye izlesin, ilk bölümü izleyen meraklılar ikinci bölüm kaçacak Biz de 7 falan alırız herhalde o da kurtarıyor
Güya boşlukta izleniyor Baraj dolduracak deniyordu, bu hafta düşüş bekleyenler elde var sıfırla kaldı.Kamu spotu yapan doktor dizisini geçme keyfi
Doğru, tarafsız, ilkeli...Ece Üner kalitesi.
Niye patlayayım şike yapan kanalın dizisi için. Gelecek hafta düşenler kervanına katılır.Bu kacinci patlayisin, kacinci hüsrana ugrayisin. Bana bile bikkinlik geldi artik.
Sadece bir grupta.Kamu spotu yapan doktor dizisini geçme keyfi
Cuma için de dizi hazırlıyordu ama çekimlerine ara verildi bu sezon başlamayabilir. Yaparsın Aşkım'la idare eder.FOX gerçekten hergün zirveye oynayan bir kanal haline geldi. Bize de tebrik etmek düşer.
Sanırım sadece Cuma'sı kaldı kötü olan. Ona da bir çare bulursa hiç firesi olmayacak. Zamanında Jet Sosyete'yi alıp koysaydı Cuma'ya, A/B'de varlık gösterirdi en azından.