Ece Üner kalitesi.Ramo yükselişe geçmiş sevindim, boşlukçu diyenlere adeta kapak yapmış. Tebrikler.
Show Ana Haber de 6.50 reytinge dayanmış, zorlasak Fatih’i geçeceğiz.
Bu kadın Hazal Subaşı'nı andırıyor, onun kilolu ve biraz olgun hali tabi durgun hali daha çok andırdı.Dün akşam Burcu da Hekimoğlu izlemiş bu yükselişin nereden geldiği belli oldu. @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 76402
Kamu spotu yapan doktor dizisini geçme keyfiRamo yükselişe geçmiş sevindim, boşlukçu diyenlere adeta kapak yapmış. Tebrikler.
Show Ana Haber de 6.50 reytinge dayanmış, zorlasak Fatih Portakal’ı geçeceğiz.
2. bölümde düşüş bekliyorumKendi dizileri nasıl milattan önceki filmden parasıyla uyarlandıysa gibi bu dizi de parasıyla alınmış uyarlama ama bazıları sırf sinir edebileceğini düşündükleri için inatla çakma diyorlar. Neyse ki yeni rakibe rağmen tüm gruplarda yükselerek çok iyi kapak etmiş takmaya gerek yok.
Mucize Doktor ve Öğretmen farklılıklarıyla kendilerini belli eden diziler olduğu için anlayabiliyorum ama bu dizinin nasıl özel bir tarafı var da böyle başladı anlamak güç.
Tüm diziler gibi Ramo'da virüs etkisiyle yükselmiş çokta sevinmeKamu spotu yapan doktor dizisini geçme keyfi
Fatih Portakal ve malum dizinin bitişinden sonra doğan kadın izleyici boşluğunun da etkisi var ama bu kadar mı olur.2. bölümde düşüş bekliyorum
Göze battığına göre bu kadarı fazla, şişirmenin dozunu kaçırmışlarFatih Portakal ve malum dizinin bitişinden sonra doğan kadın izleyici boşluğunun da etkisi var ama bu kadar mı olur.
Daha ilk bölümden Merdiven Alti House'u yerle bir etmis. Ahahahahahah cok sevindim.15 reyting beklediği dizi 6-7 reytinge düşerken fox para yedirmeyi unutmuştu galiba
Virüs nedeniyle yükselen tek bir kanal var, o da reytinglerde belli oluyorTüm diziler gibi Ramo'da virüs etkisiyle yükselmiş çokta sevinme
Sen de yine başladın FOX övücülüğüne. Gerçi asla bitirmiyorsun ki.Yine başlamışlar kıskançlıklara.
Tüm diziler yükselmiş, üstelik yeni dizi başlamasına rağmenVirüs nedeniyle yükselen tek bir kanal var, o da reytinglerde belli oluyor
Yerle bir etmiş hali bu mu Geçen haftaya göre yükselmiş, 9+ almış daha napsınDaha ilk bölümden Merdiven Alti House'u yerle bir etmis. Ahahahahahah cok sevindim.
'Kadin'in yeni halifesi resmen.
Yine başlamışlar kıskançlıklara.
Böyle iyi kapaklar yapar mıydın sen ağzına sağlık.Yerle bir etmiş hali bu mu Geçen haftaya göre yükselmiş, 9+ almış daha napsın
Sana yaptıklarımdan alışkın olmalısınBöyle iyi kapaklar yapar mıydın sen ağzına sağlık.