Millet 7/24 izliyor gerçekten.FOX reyting yüksek çıksın diye kimlere para yedirmiş merak konusu. @Ahmed
Hekimoğlu gayet iyi gitmiş yine. Total'de 6.39 ile 7. olması günün ne kadar rekabetli geçtiğini gösteriyor ki buna rağmen her zamanki gibi AB'nin en çok izlenen dizisi. Kısacası kendi çakma dizilerine bakmadan laf edenler yerin dibine girmeye devam.
Bende artık para yedirdiğini düşünüyorum özellikle yeni dizileri içinFOX reyting yüksek çıksın diye kimlere para yedirmiş merak konusu. @Ahmed
Hekimoğlu gayet iyi gitmiş yine. Total'de 6.39 ile 7. olması günün ne kadar rekabetli geçtiğini gösteriyor ki buna rağmen her zamanki gibi AB'nin en çok izlenen dizisi. Kısacası kendi çakma dizilerine bakmadan laf edenler yerin dibine girmeye devam.
@Emre Ozansoy baraj çok iyi başlamış, Survivor da konseydeki olayın iyi merak uyandırmasıyla bazı segmentler Hekimoğlunun üstüne bile çıkarmış, haftaiçinde bir sürü diziye rağmen 8 rating gördürmüş. Halen Survivor için kötü derler ya
Hekimoğlu için çakma lafı bana komik geliyor,komik gelmesinin sebebi kendi izledikleri uyarlama dizileri göğe çıkarıp, bu uyarlama dizisine çakma denilmesi 🙄FOX reyting yüksek çıksın diye kimlere para yedirmiş merak konusu. @Ahmed
Kendi dizileri nasıl milattan önceki filmden parasıyla uyarlandıysa gibi bu dizi de parasıyla alınmış uyarlama ama bazıları sırf sinir edebileceğini düşündükleri için inatla çakma diyorlar. Neyse ki yeni rakibe rağmen tüm gruplarda yükselerek çok iyi kapak etmiş takmaya gerek yok.Hekimoğlu için çakma lafı bana komik geliyor,komik gelmesinin sebebi kendi izledikleri uyarlama dizileri göğe çıkarıp, bu uyarlama dizisine çakma denilmesi 🙄
neyse dizimiz yine harika oranlar almış.
Canım Hekimoğlu 😇
Bende artık para yedirdiğini düşünüyorum özellikle yeni dizileri için
Mucize Doktor ve Öğretmen farklılıklarıyla kendilerini belli eden diziler olduğu için anlayabiliyorum ama bu dizinin nasıl özel bir tarafı var da böyle başladı anlamak güç.Millet 7/24 izliyor gerçekten.