17 Mart 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Bu ne ya her işleri çok iyi reytinglerle başlıyor!!!

Tüm dizi tahminlerinde patlamışım. Tüm diziler yükseliş yaşamış, evlere tıkılmanın sonucunu görmüş olduk. Herkes tvye yönelmiş.

FOX reyting yüksek çıksın diye kimlere para yedirmiş merak konusu. :A @Ahmed

Hekimoğlu gayet iyi gitmiş yine. Total'de 6.39 ile 7. olması günün ne kadar rekabetli geçtiğini gösteriyor ki buna rağmen her zamanki gibi AB'nin en çok izlenen dizisi. Kısacası kendi çakma dizilerine bakmadan laf edenler yerin dibine girmeye devam. :Z

Tamam bir dizi olabilir, okay 2 - 3 olsun. Ama nasıl olabilirki tüm dizileri 7-8+ alsın. Açılış reytingleri de 7+ geliyor. Antilik falan yapmıyorum, cidden çok değişik birşeyler var kanalda. Hadi hayırlısı. :)

Hekimoğlu gayet iyi gitmiş yine. Total'de 6.39 ile 7. olması günün ne kadar rekabetli geçtiğini gösteriyor ki buna rağmen her zamanki gibi AB'nin en çok izlenen dizisi. Kısacası kendi çakma dizilerine bakmadan laf edenler yerin dibine girmeye devam. :Z
Millet 7/24 izliyor gerçekten. :F

@Emre Ozansoy baraj çok iyi başlamış, Survivor da konseydeki olayın iyi merak uyandırmasıyla bazı segmentler Hekimoğlunun üstüne bile çıkarmış, haftaiçinde bir sürü diziye rağmen 8 rating gördürmüş. Halen Survivor için kötü derler ya

Bende artık para yedirdiğini düşünüyorum özellikle yeni dizileri için :A

@Emre Ozansoy baraj çok iyi başlamış, Survivor da konseydeki olayın iyi merak uyandırmasıyla bazı segmentler Hekimoğlunun üstüne bile çıkarmış, haftaiçinde bir sürü diziye rağmen 8 rating gördürmüş. Halen Survivor için kötü derler ya

Baraj beklentimin baya üstünde başladı, ben en fazla 6+ görür diye bekliyordum. Hak edilmiş bir başarı ama. :Z

Survivor fragman ile merak uyandırdı, konsey 23.30 - 23.45 arası başlayıp bitseydi daha fazla oranlar alırdı.

Hekimoğlu için çakma lafı bana komik geliyor,komik gelmesinin sebebi kendi izledikleri uyarlama dizileri göğe çıkarıp, bu uyarlama dizisine çakma denilmesi 🙄
neyse dizimiz yine harika oranlar almış.
Canım Hekimoğlu 😇 :love1:

• Harika
  • Beğendim
Reactions: serhatt and Aserat
@Sherlock çarşı pazar karışacak gibi yine. Sen geldiğinde Canan Karatay'ı ayarlarsın🙄(Senden (ç)aldım ama ortağız, izin almaya gerek yok 😇)
dGAAgT.jpg

Hekimoğlu için çakma lafı bana komik geliyor,komik gelmesinin sebebi kendi izledikleri uyarlama dizileri göğe çıkarıp, bu uyarlama dizisine çakma denilmesi 🙄
neyse dizimiz yine harika oranlar almış.
Canım Hekimoğlu 😇 :love1:
Kendi dizileri nasıl milattan önceki filmden parasıyla uyarlandıysa gibi bu dizi de parasıyla alınmış uyarlama ama bazıları sırf sinir edebileceğini düşündükleri için inatla çakma diyorlar. Neyse ki yeni rakibe rağmen tüm gruplarda yükselerek çok iyi kapak etmiş takmaya gerek yok. :Z
Bende artık para yedirdiğini düşünüyorum özellikle yeni dizileri için :A
Millet 7/24 izliyor gerçekten. :F
Mucize Doktor ve Öğretmen farklılıklarıyla kendilerini belli eden diziler olduğu için anlayabiliyorum ama bu dizinin nasıl özel bir tarafı var da böyle başladı anlamak güç. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Baraj iyi başlamış tebrikler ama dün izledim, hiç de ilgi çekici bir dizi değil. Bu kanalının etkisiyle ilk bölüm gazı bence, sonrasında düşeceğini düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Fox Tv şu an Türkiyenin en iyi kanalı.Bütün evlerde fox açık zaten misafirliklerden falan da bunu anlayabiliyordum.Her dizisinşn yüksek başlaması gayet doğal önemli olan dizilerin düşmemesi.Kanalın Cansu Dere ve Engin Altanlı dizileri de yüksek başlayıp düşerek bitmişlerdi aynı şey olabilir.Foxun reytingi var gerisi senaryoya kalmış :)

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy