17 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Halk TV ne komik bir kanal. :D

Zaplarken denk geldim. :D Yazı aynen şu:

Halkımız Halk TV'yi 22. gün direnişinde de izliyor. Dün de reytinglerde 1. sıradayız!!!

:D:D

Karadayım her 2 gruptada zirvede yer almış rayting olarak 10'u geçememiş yaz ve sıcak günlere göre iyi oranlar sezon finali için tüm ekibe teşekürler :T
Survıvor 2 gruptada düşmüş ab'deki düşüş dikkat çekici 4 'üncülüğe düşmüş
Yalan Dünya totalde orta karar gitmiş ab'de ise 2'inci olarak başaralı gitmiş.
Kimo her 2 gruptada başarılı gitmiş her pzartesi olduğu gibi
Destere fena gitmemiş 2 gruptada
Kahireli Palas için henüz bişey söylemek çok doğru olmaz ne çok iyi ne çok kötü 1 haftalık performansından sonra daha doğru değerlendirme yapabilirz.
Doktorlar beklenildiği gibi her 2 gruptada çok iyi gitmiş Fox çok iyi bi hamle yapmış doktorları alarak.

Karadayı yine açık ara zirvede Yalan Dünya Ab iyi gitmiş, Survivor inanılmaz düşmüş bu sezon fiyasko oldu Acun için bence. :D

karadayı iyi gitmiş yaz geldiği için ne yaparsan yap yükselmek imkansız artık

- - - Ekleme - - -

Halk TV ne komik bir kanal. :D

Zaplarken denk geldim. :D Yazı aynen şu:

Halkımız Halk TV'yi 22. gün direnişinde de izliyor. Dün de reytinglerde 1. sıradayız!!!

:D:D

aga eğleniyolar kendi kafalarına göre :kiki:

survivor total 5.77 reyting almış ab 5.38 almış dün akşamki bölüme göre düşük en az 7 olmalıydı :( karadayı 9.65 reytingle iyi bi sezon finali yapmış abde aynı yalan dünya total 4.07 ab 6.88 reyting alarak iyi gitmiş

hayır o iki dokunulmazlıkları oynadıktan sonra kaybeden iki kişi mesela 1. dokunulmazlığı doğukan kazandı 2. sinide murat kazandı diğer iki kişi yani ümit ve hilmicem sms e çıkacak kıbrısta biri elenecek sonrasını bilmiyorum ama buda doğru mu onu da bilmiyorum

Bence de öyle olabilir.. bekleyip gorelim

Doktorlar çok iyi gitmiş.

Kahireli Palas beklediğim gibi düşük başlamış Dinle Sevgili gibi haftaya artar. Bu hafta sezon finali ve final yapacak diziler var. :)

İlk sayfada hata var.Reytingler gözükmüyor tns nin.Ama programın adı ve kanalı gözüküyor

- - - Ekleme - - -

Survivor 5 reytinglere kadar düşmüş :kiki: Karadayı yaza rağmen enfes oranlar almış