17 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Küçük Nazif bile ağzi açık kaldı :F:F Seni arkanı kim toplayacak acaba Mahir:bağır: Yanarım yanarım da sezon finali sezon finali gibi değide haftaya varmiş gibi bitti :bağır: Ona yanarım:bağır:

- - - Ekleme - - -

Haftayaki bölümün fragmanını bekler gibi bekledim ya la :T

Küçük Nazif bile ağzi açık kaldı :F:F Seni arkanı kim toplayacak acaba Mahir:bağır: Yanarım yanarım da sezon finali sezon finali gibi değide haftaya varmiş gibi bitti :bağır: Ona yanarım:bağır:

- - - Ekleme - - -

Haftayaki bölümün fragmanını bekler gibi bekledim ya la :T
bu eylem ve sema ikilisi yeminle sezon finalini yapmasını bilmiyo lale devrini izlediysen ilk sezonlarını hiç şaşırmadım bu duruma:5:

bu eylem ve sema ikilisi yeminle sezon finalini yapmasını bilmiyo lale devrini izlediysen ilk sezonlarını hiç şaşırmadım bu duruma:5:
Yok izlemedim😕 24'dündeyken 17'sine çektikleri için mi böyle bişey oldu acep😕 Sadece Sekreter Kadının mahkeme salonuna girecek mi orası heycan yaptı bende:X

Yok izlemedim😕 24'dündeyken 17'sine çektikleri için mi böyle bişey oldu acep Sadece Sekreter Kadının mahkeme salonuna girecek mi orası heycan yaptı bende:X
Bİlmem bende anlamadım niye böyle oldu daha aksiyonlu daha heycanlı olmasını beklerdim😕

Son düzenleme:
karadayı güzeldi güzeldi ama sezon finali havası yoktu şuana kadar en iyi sezon finali açık ara vadi yaptı adamlar 10 yıılık tecrübeyle sezon finali nasıl olur ders veriyorlar resmen karadayı güzeldi çok güzeldi ama böyle sezon finali olmaz oranın devam etmesi nejdetin gelip konuşması serranın konuşması olayın bağlanması lazımdı forumdash ın dediği gibi haftaya varmış gibi bitti mahir şaşırttı ama ben orda turgut diyecek sandım :kiki:

- - - Ekleme - - -

milyonerde bi kız geldi daha oturmadan elendi ilk soruda liseliydi galiba :kiki:

milyonerde bi kız geldi daha oturmadan elendi ilk soruda liseliydi galiba [/QUOTE]

Soru neydiki :kiki:

Soru neydiki
kikiirk.gif

aga birinden ayrılırken onu üzmemek için ne söylenir gibi bişeydi cevap arkadaş olarak kalabilirizdi kız saçma sapan bi şık söyledi hemen elendi :kiki:

- - - Ekleme - - -

. @haluk792 tebrikler :D