17 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

survivorda akşam ünlüler naptı öyle 8 - 1 yendiler :F ama star hiç doğru yerde reklam vermiyo ki survivor 12 anlıkta vardı 8 i reklamdı çok yanlış yerlerde reklam var ama olsun reytingleri iyi olsunda bu akşam bireysel dokunulmazlık var oylamada doğukan %75 alarak çok iyi gitmiş :)

TNS'de Karadayi'nin acik ara fark atarak önde olmasini bekliyorum eger SBT Anliklari bizi aldatmadiysa.
Dün aksam enfes bir Karadayi Sezon Finali izledik. Yok artik dedirtecek seyler oldu. Ve kafada bir sürü soru isareti var.
Yasin vuruldu, Turgut Serra'yi öldürecek mi / öldürdü mü, Mahir Kara sucu üstlenerek dogru mu yapti yanlis mi? Mantik hatasi olacak mi? Nazif Kara cikacak mi? Offf cok karisti ortalik ya :D

bu akşam iki oyun olacak öyle değil mi Furkan birinci oyunda kazanan sms e çıkmıyo ikincisine kazananda çıkmıyo sonra kalan iki kişi çıkacak öyle mi ?

Ben de tam olarak anlayamadim.. bireysel neden oynaniyor onu da anlamadim sonuc itibariyle dördü de finale cikmayacak mi?

Ama o kaybedenlere ne olacak? Ve kazanan otomatik Survivoru kazanmis mi olacak?

hayır o iki dokunulmazlıkları oynadıktan sonra kaybeden iki kişi mesela 1. dokunulmazlığı doğukan kazandı 2. sinide murat kazandı diğer iki kişi yani ümit ve hilmicem sms e çıkacak kıbrısta biri elenecek sonrasını bilmiyorum ama buda doğru mu onu da bilmiyorum

Karadayi SBT'de iyi gitmis ama AB'si TOTAL'e göre düsük. Diger rakiplerine baya bir fark yapmis.

Karadayı'nın 10 ve üzeri almasını bekliyodum ama yazın son haftalarına rağmen oranları çok iyi, rakiplerine fark atmiş. :)
survivor'a ne olmuş öyle, büyük düşmüş :kiki:
yalan dünya ab'de iyi gitmiş, toteli her zaman ki gibi..

Kahireli Palas 1,53 ile başlamış reyting yarışına. Bakalım bugün ne kadar artabilecek? :)

Karadayi'm acik ara fark atmis. AB'de 10 üstü bekliyordum ama yinede güzel oranlar almis. Tüm ekibe bu güzel sezon finali icin tesekkürler 😉
Survivor AB'de dördüncü olarak ciddi düsüsünü sürdürüyor.
Yalan Dünya AB'de ikinci olmus tebrikler!
KMOI'de fena gitmemis AB'de.
Yalan Dünya'nin özeti cok uzun yayinlanmis. Ama dün aksam Revan normalde reklam arasi verilmedigi icin bu sefer uzadigini belirtmisti.

Karadayı'm bu kadar güzel havalara rağmen reytingde hiçbir düşüş yaşamadı.Hep oranlarini korudu.İnşallah 2.sezonda böyle devam edecek:X Yine 1.olmuş yine 1.olmuş:X Demezsek olmaz:X

Yalan Dünya'yı akşama izleyecem haftaya TV'den izleyecem:X Reytingleri süper gitmiş Yalan Dünya haftaya her 2 gruptada 1. olacak :X

Destere reytinglere girmis @xemrexxx :D

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]DESTERE (T.S)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]23:16:46[/TD]
[TD]00:59:34[/TD]
[TD]2,22[/TD]
[TD]9,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Karadayı sezon finaliyle iki grupta da zirvede yer aldı. Ancak oransal olarak daha yüksek beklerdim. Ama bunda yaz sıcaklarının etkisi ve durağan bölüm oluşu da etkili olmuş olabilir.

Yalan Dünya totalde değişmezken, ab grubunda bu hafta yükseliş kazandı.

Survivor iki grupta da büyük düşüş yaşamış.

Yeni başlayan Kahireli Palas dizisi için yorum yapmak henüz erken ama ilk bölüm reytingleri çok da iyi sayılmaz.