Yalan söylemek bu kadar kolay ışte hadi iddaanamede bişey yok yeni bi dalga daha olurdu ertelenirdi işinize gelmedimi uydurun
TNS bence çok iyi , programları bile bölmemiş , zaten böylesi daha iyi , Melek , Buyuk Risk , Ayşe ile Sevacn hiç birisini bölmemiş , ama hepsi oldukça kötü gitmiş , Büyük Risk 1.5 almış , Ayşe İle Sevcan 0.6 almış , Melekte 0.4 almış
Programlar bölünmemiş diyorsunuz da bir sürü parçaya bölünen Telegol ne olmuş öyle?
Bölünmeyen programlar büyük düşüş yaşamışlar. Özellikle Büyük Risk hayal kırıklığı yaşamış. Esra Erol da çok gerilerde kalmış. Bence kanallar kılıf uydururlar yine bu işe. TV8 daha ilk günden kılıfı bulmuş.
Ben ertelensin mi diyorum berkan
hayır ertelensin demiyorsun ama beyazsoy tnsye hükümet baskı yapıyor demiş. sen de eğer baskı yapsaydı yine yapardı ve ileri bir tarihe ertelenirdi demişsin.ben de myıstan-eylüle ertelenmiş olduğunu hatırlattım. bu çok uzun bir süreç
Haber bültenlerini ikiye bölmek kalktığı için bu durum zaten bülteni bölmeyen Mehmet ali Birand'a yaradı. Birand ilk günü her iki kategoride de zirvede bitirdi.
• Bülteni bölen Ali Kırca yeni ratinglerde düşerken, yine bülteni bölen Nazlı Öztarhan'la Star Haber yükseldi. Bu bültenler artık bölünmeden yayınlanıyor.
• TNS'de sadece bültenleri değil programları 2'ye 3'e bölme de ortadan kalktı. Ancak buna rağmen TV8'deki Telegol ve Kanaltürk'teki Top Bizde'nin programları nasıl böldüğü anlaşılamadı.
İlk gün diye böyle heralde tam ayarlayamamışlar, yarından itibaren hiç bir program bölünmeyecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?