17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
ya arkadaşım totalde vadi 4 reyting önde ab de 1 reyting fark yok ayrıca bak sana şöyle örnek verim a dizisi totalde 15 b dizisi 10 reyting aldı ab grubunda a dizisi 8 b dizisi 20 reyting aldı burda fazla izlenen dizi a dizisidir b dizisi sadece belli bi kesimde yüksek almıştır ama tüm hepsinin toplamında a dizisi daha çok izlenmiştir

burdanda anlaşılıyorki asıl kalite ab grubunda:))

zenginlerin izledikleri kaliteli mi oluyo

- - - Ekleme - - -

örenek doguda biz sbt ye göre konuşuyoruz. sbt de totalde yüksek çıkan diziler tns de düşük çıkıyor. sbt de ab si yüksek çıkanlar tns de totalde de yüksek çıkıyor

hele bi süre geçsin anlarız neyin ne olduğunu :D ben tns den şunu anladım total ab biliyoz zaten abc1 grubu totalle ab aşağı yukarı aynı olan diziler yüksek çıkacak gibi vadiciyim diye demiyorum ama abc1 de vadi açık ara yapar gibi çünkü muhteşemin total ab 4 reyting fark var öbgzk 3 reyting arka sokaklar yine aynı şekil total ab farkı olmayan vadi burda yüksek çıkar gibi

Cemaate atılan bi iftira daha ortaya çıktı. Cemaatin reyting operasyonu filan diye yalanlar vardı alın size gerçekler stv agbden daha düşük oranlar alıyor.

şefkat tepe yine izlenecek farklı desenler yine izlenecek zaten başka bişey yok :D

ustura kemal çocuk dizisi demiş biri doğru demiş:F
yga arka sokaları gçmiş tns de şaşırdım
tns ye şu an güvenmiyorum tam kapasite ile ölçene kadar

- - - Ekleme - - -

hele bi süre geçsin anlarız neyin ne olduğunu :D ben tns den şunu anladım total ab biliyoz zaten abc1 grubu totalle ab aşağı yukarı aynı olan diziler yüksek çıkacak gibi vadiciyim diye demiyorum ama abc1 de vadi açık ara yapar gibi çünkü muhteşemin total ab 4 reyting fark var öbgzk 3 reyting arka sokaklar yine aynı şekil total ab farkı olmayan vadi burda yüksek çıkar gibi

dikkat et ab grubu aynı zamanda hep üniversite mezunu asıl kalite orda :))

pazartesi reytingleri çok zevksiz perşembe gelsin artık :D

- - - Ekleme - - -

vadi abc1 de totale göre yüksek çıkabilir abc1 de c1'in payı %65 c1 gurubunun vadici olma ihtimali çok yüksek gözüküyor çünkü

c1 gurubu : Yüzde 60'ı lise mezunu (Bunun içinde yüzde 20 meslek lisesi); yüzde 10'u yüksekokul ve üstü.
* Yüzde 40'ı esnaf, dükkan sahibi; yüzde 30'u kalifiye işçi (lise eğitimli)...
* Yüzde 15'e yakın memur, teknik eleman.

pazartesi reytingleri çok zevksiz perşembe gelsin artık :D

bundan sonra salı çarşamba perşembe ve cuma çok zevkli ve çekişmeli geçecek .. çarşamba çekişme pek olmaz ama zevkli geçeceği kesin ..

- - - Ekleme - - -

üniversite mezununun izlediği kaliteli mi oluyo :d ne alaka ya herşey para olmuş zengin izliyosa kaliteli fakir izliyosa kalitesiz

ordan o alakayı nasıl öıkardın zengin izleyince değil üniversite mezunları veya üniversite okuyanlar genelde kaliteli dizi izler ama sen de üniversiteliydin değilmi takas vazgeçtim bu sözümden :)))

vadi tns de 15 i geçer inşallah malatya da vadi tavan yapıyo geçen perşembe uyducudaydım adam diyo akşama acil uydu istiyolar kurtlar vadisi varmış ne yap et uydu getir diyolarmış bu kadarını beklemezdim :d

vadi tns de 15 i geçer inşallah malatya da vadi tavan yapıyo geçen perşembe uyducudaydım adam diyo akşama acil uydu istiyolar kurtlar vadisi varmış ne yap et uydu getir diyolarmış bu kadarını beklemezdim :d

bizim köydede vadi başlayınca herkes yaylaya davar otlatmaya gidiyor :))

bundan sonra salı çarşamba perşembe ve cuma çok zevkli ve çekişmeli geçecek .. çarşamba çekişme pek olmaz ama zevkli geçeceği kesin ..

- - - Ekleme - - -

ordan o alakayı nasıl öıkardın zengin izleyince değil üniversite mezunları veya üniversite okuyanlar genelde kaliteli dizi izler ama sen de üniversiteliydin değilmi takas vazgeçtim bu sözümden :)))

vadiyi ünililerde çok yoğun şekilde izliyo zaten bizim inönü de bikaç çocuk bana memati de öldü be dediler :d durduk yere hemde benim demem lazımdı aslında burda harbiden vadiyi çok seviyolar tespit ettim :D

bakalım bu akşam nolucak ustura-öbgz-seksenler napıcak :D
asıl küçük kanalları merak ediyorrum tns de baya düşecekler gibi

Cemaate atılan bi iftira daha ortaya çıktı. Cemaatin reyting operasyonu filan diye yalanlar vardı alın size gerçekler stv agbden daha düşük oranlar alıyor.

sanırım gündemi kaçırdı savcı tns ölçmesin diye alalacele agb iddianemesini mahkemeye verdi ve iddianemesinde tns ile agb ortak sakın tns ye ölçtürmeyin dedi. yani sbt ile yola devam edin demeye çalıştı. buda bu agb operasyonun üstündeki şüpeleri artırıyor tabi savcının iddianemeside çok zayıf olunca stv tns de düşük çıkınca bu saaten sonra bu operasyon hakkında cemaat dedikodusu daha da artacak gibi.( bu operasyonu cemaat yaptı demiyorum ama üstüne kalacak gibi duruyor)