17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Yalan söylemek bu kadar kolay ışte hadi iddaanamede bişey yok yeni bi dalga daha olurdu ertelenirdi işinize gelmedimi uydurun

ilk günkü sonuca göre show tv de düşüş bekliyorum tns de aynı şekilde kanal d de :D diğerleri hemen hemen aynı kalır gibi

TNS bence çok iyi , programları bile bölmemiş , zaten böylesi daha iyi , Melek , Buyuk Risk , Ayşe ile Sevacn hiç birisini bölmemiş , ama hepsi oldukça kötü gitmiş , Büyük Risk 1.5 almış , Ayşe İle Sevcan 0.6 almış , Melekte 0.4 almış

HAngi birine bakcaz dolu reyting tablosu neyse hayırlı olsun çarşamba ve perşembe reytinglerini iple çekiyorum :D

Yalan söylemek bu kadar kolay ışte hadi iddaanamede bişey yok yeni bi dalga daha olurdu ertelenirdi işinize gelmedimi uydurun

yaw en son savcı tns ye açıklama dedi eskisi gibi( daha öncede açıklmayın dedi ozaman millet korkusundan dinlemişti savcıyı :))) ) eskiden savcıyı dinliyordu herkes. iddianame boş çıkıncı savcıyı dinlemediler işte

- - - Ekleme - - -

TNS bence çok iyi , programları bile bölmemiş , zaten böylesi daha iyi , Melek , Buyuk Risk , Ayşe ile Sevacn hiç birisini bölmemiş , ama hepsi oldukça kötü gitmiş , Büyük Risk 1.5 almış , Ayşe İle Sevcan 0.6 almış , Melekte 0.4 almış

yok tns bölmüşte kanallar bölmemiş gib yada problem olmuş olabilir.

99 TOP BIZDE/EKSTRA KANALTÜRK 24:55:39 0,38 3,4
100 TOP BIZDE/OZEL KANALTÜRK 24:04:57 0,38 2,39
70 TOP BIZDE/DOSYA KANALTÜRK 23:11:03 0,59 2,16
71 TOP BIZDE/SICAK GUNDEM KANALTÜRK 23:49:27 0,59 2,58
65 TOP BIZDE/ANALIZ KANALTÜRK 23:55:08 0,63 2,93

58 TELEGOL/DOSYA TV8 25:00:29 0,68 7,11
67 TELEGOL/EKSTRA TV8 23:43:51 0,63 3,18
83 TELEGOL/FINAL TV8 25:36:41 0,49 6,84

O zaman dinlediğinde herkes o zaman heralde savcı olduğu için dinlememiştir arkasında bi destek vardıda dinlediler bu destekde istese birşey bulup bu yeni reyting sistemini durdururdu

Artık programlar bölünmesin, tek parça yayınlasınlar işte adam gibi. Tns, program bölmeme konusunda gözüme girdi. :)

Programlar bölünmemiş diyorsunuz da bir sürü parçaya bölünen Telegol ne olmuş öyle? :):)

Bölünmeyen programlar büyük düşüş yaşamışlar. Özellikle Büyük Risk hayal kırıklığı yaşamış. Esra Erol da çok gerilerde kalmış. Bence kanallar kılıf uydururlar yine bu işe. TV8 daha ilk günden kılıfı bulmuş. :):)

Programlar bölünmemiş diyorsunuz da bir sürü parçaya bölünen Telegol ne olmuş öyle? :):)

Bölünmeyen programlar büyük düşüş yaşamışlar. Özellikle Büyük Risk hayal kırıklığı yaşamış. Esra Erol da çok gerilerde kalmış. Bence kanallar kılıf uydururlar yine bu işe. TV8 daha ilk günden kılıfı bulmuş. :):)

Büyük Risk'in düşüşünün bölmemeyle ilgisi yok, Sbt'deki asıl uzun kısmın reytinglerine bakarsan yüksek zaten.

Büyük Risk'in Tns'deki düşüşünün nedeni tamamen deneklerle ilgili. :)

hiç bir şey anlamadım ben ya.
5 tane reyting tablosu var hangisine bakacağımı şaşırdım
programları bölüp bölmemek kanalların elinde diye biliyorum
ayrıca mehmet mayıstan eylüle ertelenmiş daha ne istiyorsun

Ben ertelensin mi diyorum berkan

hayır ertelensin demiyorsun ama beyazsoy tnsye hükümet baskı yapıyor demiş. sen de eğer baskı yapsaydı yine yapardı ve ileri bir tarihe ertelenirdi demişsin.ben de myıstan-eylüle ertelenmiş olduğunu hatırlattım. bu çok uzun bir süreç :)

Programların bölünmemesi çok iyi olmuş. Geçen gün ilk 100de kaç yapım var diye sayılırken Kanal D bölmediği için az çıkmıştı. Şimdi durumlar eşitlendi. En fazla o :D

hayır ertelensin demiyorsun ama beyazsoy tnsye hükümet baskı yapıyor demiş. sen de eğer baskı yapsaydı yine yapardı ve ileri bir tarihe ertelenirdi demişsin.ben de myıstan-eylüle ertelenmiş olduğunu hatırlattım. bu çok uzun bir süreç :)

ben yine diyorum hükümet baskı yapsa yine ertelenirdi

Haber bültenlerini ikiye bölmek kalktığı için bu durum zaten bülteni bölmeyen Mehmet ali Birand'a yaradı. Birand ilk günü her iki kategoride de zirvede bitirdi.

• Bülteni bölen Ali Kırca yeni ratinglerde düşerken, yine bülteni bölen Nazlı Öztarhan'la Star Haber yükseldi. Bu bültenler artık bölünmeden yayınlanıyor.

• TNS'de sadece bültenleri değil programları 2'ye 3'e bölme de ortadan kalktı. Ancak buna rağmen TV8'deki Telegol ve Kanaltürk'teki Top Bizde'nin programları nasıl böldüğü anlaşılamadı.

İlk gün diye böyle heralde tam ayarlayamamışlar, yarından itibaren hiç bir program bölünmeyecek sanırım. :)

Haber bültenlerini ikiye bölmek kalktığı için bu durum zaten bülteni bölmeyen Mehmet ali Birand'a yaradı. Birand ilk günü her iki kategoride de zirvede bitirdi.

• Bülteni bölen Ali Kırca yeni ratinglerde düşerken, yine bülteni bölen Nazlı Öztarhan'la Star Haber yükseldi. Bu bültenler artık bölünmeden yayınlanıyor.

• TNS'de sadece bültenleri değil programları 2'ye 3'e bölme de ortadan kalktı. Ancak buna rağmen TV8'deki Telegol ve Kanaltürk'teki Top Bizde'nin programları nasıl böldüğü anlaşılamadı.

İlk gün diye böyle heralde tam ayarlayamamışlar, yarından itibaren hiç bir program bölünmeyecek sanırım. :)

hepsi blecek yarın :D