17 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahahah hihihih hohohoho TNT etkisinde bi espiri;
‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>RatingKurdu

Yine aynı espiriyi yapacağız ama biz değil yaptıranda suç!<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">@</s>AldincAysegul 'ün fendi Kuzey'in baklavalarını yine yendi :)))

- - - Ekleme - - -

Bizim içinde havalı değil, görev işte...
Layiğiyla yapıyorsun havalisin demektir:X

My saat 10dan sonra mı zaman atlayacak? Ohaa atlıyorlar galiba :D

- - - Ekleme - - -

15 mi :d total 10 ab 13 fazlası olmaz

Yeni oyuncular geliyor ve şu anda zaman atladılar. Hiç tahmin etmemiştim böyle atlayacaklarını. Çok güzeldi :)

- - - Ekleme - - -

Aaaaa Hatice yaşlanmış. :D İbonun da sakallarına aklar düşmüş :D Hürremi ellemezler bence :D

- - - Ekleme - - -

Vee karşınızda Mihrimah :D Maşallah cin gibi :D

- - - Ekleme - - -

Mehmet yakışıklı reyizmiş :D Hürremden böyleleri çıkar işte :D

- - - Ekleme - - -

ezgi eyüpoglu gitti sevgilisi geldi. bakalım mehmet gidecek kim gelecek :)))) ama mehmetler mihrimahlar büyüyor ama ne cariyeler nede padişallahlar yyaşlanıyor.

işte ben buna harem denir. sürekli genç kalabildiğin yer :)))) iinsan sanırım tek haremde genç kalabilir :)))))

ezgi eyüpoglu gitti sevgilisi geldi. bakalım mehmet gidecek kim gelecek :)))) ama mehmetler mihrimahlar büyüyor ama ne cariyeler nede padişallahlar yyaşlanıyor.

işte ben buna harem denir. sürekli genç kalabildiğin yer :)))) iinsan sanırım tek haremde genç kalabilir :)))))

haremdeki kızlarımız hep yenileriyle değiştirilir :D padişah yaşlanıyor. adamın sakalı 1 metre :D
ama sultanlarımız yaşlanmıyor. koskoca osmanlının padişahının karısı hiç yaşlanır mı? en güzel güzellik kremleriyle kremleniyorlar :)

Vayy Selim reyize bak :D Beyazidi sevmedim. Cihangiri yerim ben yerim :D Çok tatlı ve masum :( spoiler-Bu Cihangiri öz kardeşleri hiç sevmiyor sakat diye ama Mahinin oğlu Mustafa seviyor bir tek :)-spoiler
Iyyyy o ses ne Selim :( Yeni ergeni almışlar :(

haremdeki kızlarımız hep yenileriyle değiştirilir :D padişah yaşlanıyor. adamın sakalı 1 metre :D
ama sultanlarımız yaşlanmıyor. koskoca osmanlının padişahının karısı hiç yaşlanır mı? en güzel güzellik kremleriyle kremleniyorlar :)

bazıları aynı früze ve mustafasının hamile bıraktıgı cariye eskisi gibi.. bence ozamanlar kremden değil başka şeyden cariyeler ve ve sultanın eşleri genç kalıyor tabi sülüman :)))))))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Cihangir'i kambur yapmişlar :(

cihangir doguştan kambur ve çocukken bayagı bir hastalık geçirmiş . mustafayı bayagı sevdiğinden onun ölümüne üzülüp ölmüş

Son düzenleme:
Hürrem yine güzel :) Firuzeye bin basar :D
Sülüman kimi seçecek? Galiba Firuzeyi :(

Hürrem'le Süleyman'ın mevsimler sonra buluşmaları, Hürrem'in melül melül bakışları, Mahidevran'la Firuzi'nin onlara kem bakışları, 19 rating

Muhteşem Yüzyıl totalde de muhteşem gidiyor. 15 ratingleri gördü

bu bölüm harika

muhtşemde çocuklar boy atmış artık kimisi ergen kimisi sergen olmuş :))

dikkatimi çeken diğer konu mihrimah sultan minik bir kızken maviş gözlüydü ortanca kızken koyu gözlü şimdi tekrar genç kız olunca maviye çalmış gözleri bu değişken gözlerden herkese nasip etmiyor yaradan ..:)

muhteşem o kadar akıcı gidiyorki sbt reytinglerini bugün paylaşamadım kusura bakmayın arkadaşlar :))

muhteşemde niye bol bol halvet oldugu süllümanın düşmanla savaşmaktan çok hatunlarla nede "savaştıgı" ortaya çıktı :)))))))))))))))))))

Rating Kurdu @RatingKurdu 3 dakika
Ve ne kadar enteresan. Hatice Sultan'ın sırtını dönüp odadaın çıkmasıyla 30 saniye içinde 1.50 rating kaybetti Muhteşem. 16.50'ye düştü
Detayları görüntüle ·
Rating Kurdu @RatingKurdu 4 dakika
İbrahim Paşa'nın mevsimler sonra Hatice Sultan'a sokulduğu, dokunduğu an Muhteşem Yüzyıl'da rating 18'i buldu..

Oleeyy Hürremi çağırdı :D Firuzenin suratı bin parça oldu diyecektim ama Cansu Dere mimiklerini bile oyanatamadı.
Veee işte aşk. Dünyanın en imkansız ve en.. en.. en.. aşkı :)

- - - Ekleme - - -

hatice yürürkenki mevsim değişimi muhteşemdi ..

Evet ya süperdi :) Hiç böyle atlayacaklarını düşünmemeiştim :)

- - - Ekleme - - -

İşte zorunlu aşk: Mihrimah-Rüstem Paşa :) Mimar Sinan kim olacak acaba?

muhteşem yüzyıl bu sezon iyice saçmaladı tarihten temelli koptu iyice sürekli halvet harem konuşuluyor entrika dizisine çevirdiler iyice totalde düşebilir reytingleri dizinin bu gece