17 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çalışmadığım zamanlarda sürekli mesaj atacağıma emin olabilirsiniz bende hoşbuldum diyorum o zaman

Hürremin entrikaları bir harika dostum :D
Gülşahı Haticenin üzerine salıp Nigarın kurtarmasını planladı ve yaptı.Ve Nigar sarayda kaldı :D

Pis Yedili an itibariyle Kuzey Güney'i ikiye katlamış durumdaa. Pis Yedili 7.40, Kuzey Güney 4 ratingte

Rating Kurdu @RatingKurdu 5 dakika
Muhteşem Yüzyıl yeni bölüm jeneriğini döndü Totalde 11,. AB'de 12 ratinge fırladı.

bu akşam forum fazla ilerlemiyor sbt lerin yayınlanmaması ile ilgili herhalde saat 9 u geçti 3. sayfayı geçemedik daha

bu akşam forum fazla ilerlemiyor sbt lerin yayınlanmaması ile ilgili herhalde saat 9 u geçti 3. sayfayı geçemedik daha

Çok rahat geçeriz aslında :)
"Bu Vadi dedikleri çizgi film mi? :D " dersem veya
"Muhteşem Yüzyıl tarihimizi yanlış anlatıyor diyenler bu bölüme baksın. Kanuni seferde" dersem veya
"Kanal D bu yıl çok düştü. Artık Star her ay zirvede" dersem çok rahat 15 sayfayı buluruz :)

Reklam aralarında Muhteşem Yüzyıl izlemenin keyfi :)
Muhteşem Yüzyıl Abde 15-16 arası alır.
Kuzey her zaman aldıklarını alır. Pis 7li de aynı oranları alır.

- - - Ekleme - - -

Hürrem o kadın "Firuze" kız :) Pis Nigar hala İbrahimin kendine bakacağını düşünüyor :D

gördüğüm kadarıyla forumda herkes takım tutar gibi dizi ve kanal tutuyor herkes için iyi bir 2012-2013 ekran sezonu olması dileğiyle bakalım kimin dizi ve kanalları ipi göğüsleyecek...