17 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrikler muhesem yuzyil

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]17.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:52:54[/TD]
[TD="align: center"]23:36:24[/TD]
[TD="align: center"]14,24[/TD]
[TD="align: center"]37,51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]19:59:56[/TD]
[TD="align: center"]20:39:57[/TD]
[TD="align: center"]7,13[/TD]
[TD="align: center"]22,45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:57:41[/TD]
[TD="align: center"]23:21:44[/TD]
[TD="align: center"]6,03[/TD]
[TD="align: center"]15,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kuzey Güney Haftaya 8 Garanti Çok Güzel Bir Bölüm Olacak

10.yılımız final sezonu ve tnt de değiliz hatırlatırım ki vadi tnt de dahi 14 ü geçmiş bi efsane :D

karşındakide vadi değil muhteşem yüzyıl dikkatini çekerim .. vadi gibi 20 diziyi cebinden çıkarır ayağında top gibi sektirir :)))

Muhteşem iki grupta da ilk 2'yi kapatmış, uçmuş. A/b'de 14,24 reyting alarak rekor kırmış.

Kuzey ve Pis Yedili ortalama reytingler almışlar. Kuzey'in biteceğini sanmıyorum.

Rating Kurdu @RatingKurdu 32 saniye
Kurtlar bu fragmanla şimdiden 10 ratingi garantiledi (!) Bu gece yine Kurtlar'da kan gövdeyi götürecek gibi

kurd kurda karşı :))))))))

muhteşem gene muhtesemdi yanlz mehmet çok cocuksu ama gene de reytingi artırmış mihrimahla vadinin çarşamba günü konusunda işi yok kış kış muhteşemligi bozamazsınız:d///

Muhteşem Yüzyıl ve Muhteşem Yüzyıl(Özet) ilk ikiyi kaplamış.Muhteşem Yüzyılda Abde 15 bekliyordum ama almamış. Çok yaklaşmış.
Kuzey Güney artık toparlanamaz.Dizide Kıvanç Tatlıtuğ olmasa 2-3 reyting alırdı ve kaldırılırdı.

MY akşam süperdi çok güzel bölümdü , totalde 1,20lik bi artış göstermiş , abde 0,39 artmış buca rakibe rağmen , Takas ben total 12 , ab 15 demiştim hayal ötesi dedin dedinki total 9 , ab 12 alır , ama total 11 , ab 14ü geçmiş.
YORUMUM;
MY her 2.gruptada artış yaşayarak ilk 2yi kapattı , totalde 11,34 , özeti 6,33 , abde 14,24 reytingle milli maçlari geride bırakmış bu arada ab rekoru 14,5di sanırım az kalmış onu da geçer , özeti de 7,13 reyting almış.

Pis Yedili totalde 5,64 reytingle 3.sırada , ab grubunda 3,58 reytigle 6.sırada yer aldı.

Kuzey Güneyde bu hafta yükselerek totalde 5,50 reytingle 4.sırada , abde 6,03 reytingle 3.sırada yer alarak iyi gitti.

Garfild totalde 2,49 reytingle 19.sırada yer alırken , abde 3,17 reytimgle 8.sırada yer aldı.

Kuzey Güney de yükselmis.. Sevindirici Ay Yapim ve Kanal D adina

Muhteşem Yüzyıl reytingleri silip süpürmüş yine dünkü bölüm çok güzeldi