17 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çalışmadığım zamanlarda sürekli mesaj atacağıma emin olabilirsiniz bende hoşbuldum diyorum o zaman

Hürremin entrikaları bir harika dostum

Gülşahı Haticenin üzerine salıp Nigarın kurtarmasını planladı ve yaptı.Ve Nigar sarayda kaldı

Pis Yedili an itibariyle Kuzey Güney'i ikiye katlamış durumdaa. Pis Yedili 7.40, Kuzey Güney 4 ratingte

Rating Kurdu @RatingKurdu 5 dakika
Muhteşem Yüzyıl yeni bölüm jeneriğini döndü Totalde 11,. AB'de 12 ratinge fırladı.

bu akşam forum fazla ilerlemiyor sbt lerin yayınlanmaması ile ilgili herhalde saat 9 u geçti 3. sayfayı geçemedik daha

bu akşam forum fazla ilerlemiyor sbt lerin yayınlanmaması ile ilgili herhalde saat 9 u geçti 3. sayfayı geçemedik daha

Evet, SBT'nin anliklari paylasildiginda daha fazla heyecan oluyor.. SBT'nin en kisa zamanda problemi düzenlemeleri dilegiyle..

Çok rahat geçeriz aslında

"Bu Vadi dedikleri çizgi film mi?
" dersem veya
"Muhteşem Yüzyıl tarihimizi yanlış anlatıyor diyenler bu bölüme baksın. Kanuni seferde" dersem veya
"Kanal D bu yıl çok düştü. Artık Star her ay zirvede" dersem çok rahat 15 sayfayı buluruz

Muhtesem Yüzyil yükselecek gibi bu hafta..

Reklam aralarında Muhteşem Yüzyıl izlemenin keyfi

Muhteşem Yüzyıl Abde 15-16 arası alır.
Kuzey her zaman aldıklarını alır. Pis 7li de aynı oranları alır.

- - - Ekleme - - -

Hürrem o kadın "Firuze" kız
Pis Nigar hala İbrahimin kendine bakacağını düşünüyor

15 mi
total 10 ab 13 fazlası olmaz

gördüğüm kadarıyla forumda herkes takım tutar gibi dizi ve kanal tutuyor herkes için iyi bir 2012-2013 ekran sezonu olması dileğiyle bakalım kimin dizi ve kanalları ipi göğüsleyecek...