17 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar MY erken başlayacak bu akşam daha 20.13 ama geçen bölümün daha şimdiden yarısını geçti 20.30da başlar gibi

- - - Ekleme - - -

MYın özeti totalde 6 reytingdetmiş , abde 7,40 reytinglerdeymiş.

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl artık sonlarına vardı 20.30da başlar

20.30da başlar dedim ama sonlarını tümünü veriyolar atlatmadan reklamlarla birlikte 20.45te başlar

Pis Yedili totalde atağa kalktı. Özet bölümüyle 4.60 ratingte

- - - Ekleme - - -

Rating Kurdu @RatingKurdu 9 dakika
Show TV'de Pis Yedili'nin özeti Totalde 3.01 AB'de 1.50 ratigte

- - - Ekleme - - -

Rating Kurdu @RatingKurdu 12 dakika
Hey gidi Kıvanç Tatlıtuğ Hey... Aşk-ı Memnu zamanında özeti 10 ratingi aşardı. Kuzey Güney'de şimdi 1.60'da

MY 20.40ta reklama girdi 10 dakika sonra başlar , bu arada özeti 8 reyting , Pis Yedili 4,60 reytingdeymiş.

TRT Sakarya Fırat'la geceye tutunacak gibi. Özet bölümüyle Sakarya Fırat Totalde 3.70, AB'de 2.77 ratingte

- - - Ekleme - - -

Rating Kurdu @RatingKurdu 21 dakika
ATV'de Garfield totalde 2.94 AB'de 3.80 ratingte

Cumaya düzelir inş. En heycanlı gün cuma ve pazartesi.Diğer günlerin reytingleri ambargosu belli

Rating Kurdu @RatingKurdu 3 dakika
Pis Yedili özetiyle Muhteşem Yüzyıl'a kafa tutan tek dizi. 5.40 ratinglerdeki Pis Yedili Show TV'nin de bu sezon en fazla izlenen işi

sbt nin anlık verileri niye gelmiyor acaba sistemde bir sorunmu var

Biri reyting kurdunun linkini sayfaya atabilir mi

Aga çok sağol ya sende olmasan

ya arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma da yazdığım mesajlar 5 dakika sonra düşüyor sisteme yada ben buradan öyle görüyorum 20.49 gibi yazdım daha sonra geçti sisteme yardımcı olursanız sevinirim...

Aga çok sağol ya sende olmasan

Önemli değil, burada olduğum sürece yazarım.

Sen yeter ki iste.

- - - Ekleme - - -

ya arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma da yazdığım mesajlar 5 dakika sonra düşüyor sisteme yada ben buradan öyle görüyorum 20.49 gibi yazdım daha sonra geçti sisteme yardımcı olursanız sevinirim...
Hoşgeldin.

Yeni üyelerin yorumları ilk etapta kontrolden geçip öyle yayınlanıyor. Daha çok yorum yazıp favori üyeliğe geçebilirsin.

Eyw aga

- - - Ekleme - - -

Fks14 twitter ım yok mobilden girdiğim için link istiyom