Sen sor diyeSen foruma niye gelsin neyse bugün de senin adına utanalım![]()
Sen sor diyeSen foruma niye gelsin neyse bugün de senin adına utanalım![]()
Aynısını Masumlar Apartmanı için yapan, adeta pusuda bekleyen bir @Aserat var.Cuma günü izlemediği dizinin , Kırmızı Oda'nın reytinglerini pusuda bekleyip , sırf laf atmak için bekleyen kişilerden biri de sensin abi . Buna antilik demeyip ne diyeceğim?Mesela ben Masumlar Apartmanı'nı ilk başladığında ilgiyle izliyordum ama sonradan bıraktım. Ama hiç Salı reytinglerini laf atma çabasıyla beklemedim. Ama Kırmızı Oda 'ya bunu yapan , sırf düşük reyting alsın da dalga geçelim diye bekleyen kişiler var .
------
Hak ettiği reytingler kesinlikle bu ama işte kaliteden çabuk sıkılır bizim izleyiciler .![]()
Twitter'da gerçek reytinge üzülüp burada fake reyting paylaşman.Bu hafta harika yükselmişiz yine düşman çatlatmaya devam.
Ekli dosyayı görüntüle 112922
Çalıntı dizi hariç diğer işler yine 4-5 bandında takılmaya devam etmiş.E günün açık ara liderini tahtından etmek zor tabii.
![]()
@Aserat bir de sana stalkçı derler tayfa senin hesabını bulmuş.Ekli dosyayı görüntüle 112928
Aynen tatlım benim açıklama yapacak kapasitem yok kaçıyorum, aynen hayal gücüm geniş aynen![]()
@denizz19 belki bu ilgi alanındadır
![]()
Evet o konuda haklısın ancak Kırmızı Oda'ya sırf @Aserat izliyor diye antilik yapanlar var. Aserat'a olan kinlerini diziye yansıtıyorlar ve bu da çok komik duruyor.Aynısını Masumlar Apartmanı için yapan, adeta pusuda bekleyen bir @Aserat var.
Twitter'da gerçek reytinge üzülüp burada fake reyting paylaşman.Yazık kafana.
------
@Aserat bir de sana stalkçı derler tayfa senin hesabını bulmuş.Deniz yapınca “beni hedef gösterdiler” demeyi biliyorlardı şimdi ismi kapatınca suç olmuyor herhalde.
Hazırda bekliyordunuz herhalde bunları paylaşmak için.
Komiksiniz.
![]()
Eden bulur.Evet o konuda haklısın ancak Kırmızı Oda'ya sırf @Aserat izliyor diye antilik yapanlar var. Aserat'a olan kinlerini diziye yansıtıyorlar ve bu da çok komik duruyor.![]()
Ya bu ciddi anlamda rezillik artıkAynısını Masumlar Apartmanı için yapan, adeta pusuda bekleyen bir @Aserat var.
Twitter'da gerçek reytinge üzülüp burada fake reyting paylaşman.Yazık kafana.
------
@Aserat bir de sana stalkçı derler tayfa senin hesabını bulmuş.Deniz yapınca “beni hedef gösterdiler” demeyi biliyorlardı şimdi ismi kapatınca suç olmuyor herhalde.
Hazırda bekliyordunuz herhalde bunları paylaşmak için.
Komiksiniz.
![]()
Bundan aylar önce KO sezonu tamamlayamaz deyince kimse ciddiye almamıştı
Gülseren Budayıcıoğlu dizilerinin genel sorunu ilk sezondan sonra anlamsız bir durağanlığa girmesi. Şimdiden söylüyorum pencereli dizi de önümüzdeki sezon bu reytinglerin yarısını alamayacak. Kaç projedir İstanbullu Gelin'in ekmeğini yiyip duruyorlardı, yarı yolda bıraktıkları O3'ün ahı sonunda çıkıyor![]()
Bu sezon bitmezse düşecek işteCamdaki Kız iyi gidiyor ama![]()
Bu sezon bitmezse düşecek işte![]()