panpa önce bir kendi durumunuza bak takas bile skandalı görmüşKösem her hafta güldürmeye devam ediyor15.sıra nedir
![]()
panpa önce bir kendi durumunuza bak takas bile skandalı görmüşKösem her hafta güldürmeye devam ediyor15.sıra nedir
![]()
Bu arada sen diyordun tarihi dizi 10dan yukselmeli diye Dirilise 14e cok yakin simdiKösem Sultan beklentinin çok altında gitsede ben en kötü 3-4 bölüme dengeyi sağlayacağını düşünüyorum. TOTAL grubunda 5-6 sularına , AB ve ABC1 gruplarında ise 8 reytingin üzerine çıkacağını düşünüyorum. Tabi bu durum sadece Beren Saat'le alakalı değil. Beren Saat'in gelişini değerlendirmek için seneryoyu hareketlendirirlerse olur. Yine aynı şekilde giderlerse kötü. Ama Beren Saat'in reklamını iyi yaparlarsa durum değişebilir![]()
ay neyse durumu şöyle özetliyoruz bu video benden reyting hesaplaması yapanlara gelsin özellikle @Çiğdem- @sokak sanati @destere @Harunnn60 a
ayy içim çıktı her hafta aynı mesajsiz tartışmanıza devam, biz ezingomuza devam!
Total
DİRİLİŞ "ERTUĞRUL" (Yeni Bölüm - Özet) 13.93
Kvp (Yeni Bölüm), Kösem (Yeni Bölüm + Özet) 13.37
Ab
DİRİLİŞ "ERTUĞRUL" (Yeni Bölüm) 13.69
Kvp + Kösem (Yeni Bölüm) 11.15
ee rekorların dizisiyiz her hafta göreceksin bu mesajı.ayy içim çıktı her hafta aynı mesaj![]()
Diriliş çok iyi gidiyor. İzlemiyorum ama yorumlar çok olumlu olduğu için başarısını yadırgamıyorum.Bu arada sen diyordun tarihi dizi 10dan yukselmeli diye Dirilise 14e cok yakin simdi![]()
vadinin hüloğğ anlayışına göre her türlü devlet düşmanı şeyin savunucusu fatih portakala geçilmek çok daha kötü bir şey15. Olup sevinenler var sadece gülüyorum Allah affetsin. Vadi 15. Olsa milli yas falan ilan edilir herhalde. Biz bu reytinglere karalar bağlıyoruz farkımız bu işte![]()
Doğru aslında kösemi rakip olarak görmemek lazım Portakal hainine geçilmek daha fazla koyduvadinin hüloğğ anlayışına göre her türlü devlet düşmanı şeyin savunucusu fatih portakala geçilmek çok daha kötü bir şey))
valla bizim farkımız bu reyiz girip bakabilirsin tüm kösem paylaşımlarını vadiciler işgal etmiş rakip bile görmedikleri dizi için neler diyorlar 4 reytingle böyle korkuturuz adamıDoğru aslında kösemi rakip olarak görmemek lazım Portakal hainine geçilmek daha fazla koydu![]()
Vallaha kardeş kortuğumuz falan yok ayrıca onlar sizi uyandırmak için söylüyor bu dizi Muhteşem Yüzyıl gibi olamayacak 😉 Ben de MYY'ı izliyordum. Aynı dizinin üstüne dekorlar,müzikler, hiçbirşey değişmeden dizi çekersen, halkı gerizekalı yerine koyarsan böyle 15. Sıralarda gezersin totalde. Eskisi gibi olmaz ben de hatırlartayık ister Beren ister Angelina Jolie gelsinvalla bizim farkımız bu reyiz girip bakabilirsin tüm kösem paylaşımlarını vadiciler işgal etmiş rakip bile görmedikleri dizi için neler diyorlar 4 reytingle böyle korkuturuz adamı![]()
halkı gerizekalı yerine koymak isteseler 13 yaşındaki ahmeti kenan imirzalıoğlu kösemi beren yaparlardı birebir my yi taklit ederlerdiVallaha kardeş kortuğumuz falan yok ayrıca onlar sizi uyandırmak için söylüyor bu dizi Muhteşem Yüzyıl gibi olamayacak 😉 Ben de MYY'ı izliyordum. Aynı dizinin üstüne dekorlar,müzikler, hiçbirşey değişmeden dizi çekersen, halkı gerizekalı yerine koyarsan böyle 15. Sıralarda gezersin totalde. Eskisi gibi olmaz ben de hatırlartayık ister Beren ister Angelina Jolie gelsin![]()
Aynı şey değil ama kendi içinde mantıklıhalkı gerizekalı yerine koymak isteseler 13 yaşındaki ahmeti kenan imirzalıoğlu kösemi beren yaparlardı birebir my yi taklit ederlerdiayrıca ben dizi başlamadan da dedim bu kadroyla beklentim total 6 reyting ondan da pek uzak değiliz
zaten dizi kötüyse kimi getirirsen getir düşer geçen sene vadide gördük koskoca dünya starı andy garcia geldi dizi çöktükçe çöktü
![]()
bnm sizin gibi bahanelerim yokAynı şey değil ama kendi içinde mantıklıDizileri oyuncular değil senaryo kurtarır. Nitekim her iki dizide de görüyoruz reytingler yerlerde.
Sen totali unut bu senebnm sizin gibi bahanelerim yokyok kanal farklı olsaymış yok youubede bu ka izlenmeseymiş yok reklam düzeni şöyle olsaymış falan
bu kadroya bu reyting
berenin yanına bir yıldız isim daha gelirse anca totali alır dizi
sanmıyorum reyiz başrollerden birinin katline bakarSen totali unut bu sene![]()