17 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Kösem Sultan beklentinin çok altında gitsede ben en kötü 3-4 bölüme dengeyi sağlayacağını düşünüyorum. TOTAL grubunda 5-6 sularına , AB ve ABC1 gruplarında ise 8 reytingin üzerine çıkacağını düşünüyorum. Tabi bu durum sadece Beren Saat'le alakalı değil. Beren Saat'in gelişini değerlendirmek için seneryoyu hareketlendirirlerse olur. Yine aynı şekilde giderlerse kötü. Ama Beren Saat'in reklamını iyi yaparlarsa durum değişebilir :)
Bu arada sen diyordun tarihi dizi 10dan yukselmeli diye Dirilise 14e cok yakin simdi :X

Asla Vazgeçmem bu sezon çok çok iyi gidiyor.2 haftaya Total'de zirveyi alacağını düşünüyorum :)

Kösem AB'de zirveyi kaptırmaz herhalde ama Total'de kötüyüz.Total i en azından 5 e çıkartsak güzel olur :X

La bu reyitngler ne böyle. Haberler Total'de birinci olmuş maç olsa anlıyacam. :D

Vadi için her hafta aynı şeyi söylüyoruz pke değişen bişey yok.

Kösem'i Total'de aradım taradım bulamadım. :F Ab'de hala zirvedeler ama yetersiz.

siz tartışmanıza devam, biz ezingomuza devam!

Total
DİRİLİŞ "ERTUĞRUL" (Yeni Bölüm - Özet) 13.93
Kvp (Yeni Bölüm), Kösem (Yeni Bölüm + Özet) 13.37

Ab
DİRİLİŞ "ERTUĞRUL" (Yeni Bölüm) 13.69
Kvp + Kösem (Yeni Bölüm) 11.15
ayy içim çıktı her hafta aynı mesaj :A

Ne Kösem, ne Vadi; kısa zaman sonra gün birinciliğine oynayacak olan iş Asla Vazgeçmem gibi görünüyor. Gerçekten helal olsun. Ama yine de zirve yarışçısı olan dizinin Analar ve Anneler olmasını daha çok tercih ederdim tabii. :)

Her ne kadar izlemesem de Kösem'in toparlanmasını çok isterim, ama Beren'in gelmesiyle birlikte 2-3 reyting artmasını beklemek fazla iyimser olur. Elbette ki olumlu katkı sağlar, ama Total'de en fazla 4,5-5, AB'de ise 7-7,5 arasına yükselebilir gibi görünüyor şimdilik.

Vadi'nin aldığı sonuçları başka bir yapım alsa yeni sezon ihtimalini konuşuyor olabilirdik, ama 13 yıllık bir dizi için eski performansından çok uzakta. Bu yüzden suyunu iyice çıkarmadan bitirmek en doğrusu olur.

Maçlar beklendiği gibi iyi gitmiş. Ama İnadına Aşk yavaş yavaş düşmeye başlamış bile, sezon sonunu çıkarabilirse büyük başarı olur.

Bu arada sen diyordun tarihi dizi 10dan yukselmeli diye Dirilise 14e cok yakin simdi :X
Diriliş çok iyi gidiyor. İzlemiyorum ama yorumlar çok olumlu olduğu için başarısını yadırgamıyorum. :) Kösem için başlangıçta beklentim çok büyüktü ama artık kendini kurtaracak sonuçlar alması yeterli bence. Belki ileride toparlanır Diriliş kadar iyi reytingler alır. :)

15. Olup sevinenler var sadece gülüyorum Allah affetsin. Vadi 15. Olsa milli yas falan ilan edilir herhalde. Biz bu reytinglere karalar bağlıyoruz farkımız bu işte :D

15. Olup sevinenler var sadece gülüyorum Allah affetsin. Vadi 15. Olsa milli yas falan ilan edilir herhalde. Biz bu reytinglere karalar bağlıyoruz farkımız bu işte :D
vadinin hüloğğ anlayışına göre her türlü devlet düşmanı şeyin savunucusu fatih portakala geçilmek çok daha kötü bir şey:)))

Doğru aslında kösemi rakip olarak görmemek lazım Portakal hainine geçilmek daha fazla koydu :)
valla bizim farkımız bu reyiz girip bakabilirsin tüm kösem paylaşımlarını vadiciler işgal etmiş rakip bile görmedikleri dizi için neler diyorlar 4 reytingle böyle korkuturuz adamı :D

valla bizim farkımız bu reyiz girip bakabilirsin tüm kösem paylaşımlarını vadiciler işgal etmiş rakip bile görmedikleri dizi için neler diyorlar 4 reytingle böyle korkuturuz adamı :D
Vallaha kardeş kortuğumuz falan yok ayrıca onlar sizi uyandırmak için söylüyor bu dizi Muhteşem Yüzyıl gibi olamayacak 😉 Ben de MYY'ı izliyordum. Aynı dizinin üstüne dekorlar,müzikler, hiçbirşey değişmeden dizi çekersen, halkı gerizekalı yerine koyarsan böyle 15. Sıralarda gezersin totalde. Eskisi gibi olmaz ben de hatırlartayık ister Beren ister Angelina Jolie gelsin :)

Vallaha kardeş kortuğumuz falan yok ayrıca onlar sizi uyandırmak için söylüyor bu dizi Muhteşem Yüzyıl gibi olamayacak 😉 Ben de MYY'ı izliyordum. Aynı dizinin üstüne dekorlar,müzikler, hiçbirşey değişmeden dizi çekersen, halkı gerizekalı yerine koyarsan böyle 15. Sıralarda gezersin totalde. Eskisi gibi olmaz ben de hatırlartayık ister Beren ister Angelina Jolie gelsin :)
halkı gerizekalı yerine koymak isteseler 13 yaşındaki ahmeti kenan imirzalıoğlu kösemi beren yaparlardı birebir my yi taklit ederlerdi :D ayrıca ben dizi başlamadan da dedim bu kadroyla beklentim total 6 reyting ondan da pek uzak değiliz :D zaten dizi kötüyse kimi getirirsen getir düşer geçen sene vadide gördük koskoca dünya starı andy garcia geldi dizi çöktükçe çöktü :D

halkı gerizekalı yerine koymak isteseler 13 yaşındaki ahmeti kenan imirzalıoğlu kösemi beren yaparlardı birebir my yi taklit ederlerdi :D ayrıca ben dizi başlamadan da dedim bu kadroyla beklentim total 6 reyting ondan da pek uzak değiliz :D zaten dizi kötüyse kimi getirirsen getir düşer geçen sene vadide gördük koskoca dünya starı andy garcia geldi dizi çöktükçe çöktü :D
Aynı şey değil ama kendi içinde mantıklı :D Dizileri oyuncular değil senaryo kurtarır. Nitekim her iki dizide de görüyoruz reytingler yerlerde.

Aynı şey değil ama kendi içinde mantıklı :D Dizileri oyuncular değil senaryo kurtarır. Nitekim her iki dizide de görüyoruz reytingler yerlerde.
bnm sizin gibi bahanelerim yok :D yok kanal farklı olsaymış yok youubede bu ka izlenmeseymiş yok reklam düzeni şöyle olsaymış falan :D bu kadroya bu reyting :D berenin yanına bir yıldız isim daha gelirse anca totali alır dizi