17 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20 dakikalık kısmı izledim ama o kısım epey heyecanlı ve iyiydi totalde 4'ün altına düşmüştü ama bu hafta toparlanmış orada ve diğer gruplarda da özellikle AB grubunda iyi artış yakalamış. Bölümler heyecanlandıkça daha da artacaktır.
kırgınlardan ödünç verecektin noldu pis.ss

Karşında moderatör var ağzını topla :A
moderatör mü ayol pompy bir bomba patlatsa hepinizden kurtuluruz zaten birbirinize düşmüşsünüz:A sokak sanati ayrı bir tartışma içinde sürgünüm-aserat-yiğitt başka bir tartışma içinde mrt-06 alınganlık yapıp kaçıyor sürekli bir darbeye bakar gitmeniz:A @Bully darbe mi yapsak sen seversin bu işleri :bhr:

Son haftalar heyecan bol asla vazgecmemde tüm sırlar oyunlar hepsi ortada büyük oyun daha ortaya cıkmadı haftayada Silahlar konuşacak dizide piskopat patronla ilgilide fena bölümler gelcekmiş dizi sezon icerisinde 7 alırsa sasırmayın @Canol

moderatör mü ayol pompy bir bomba patlatsa hepinizden kurtuluruz zaten birbirinize düşmüşsünüz:A sokak sanati ayrı bir tartışma içinde sürgünüm-aserat-yiğitt başka bir tartışma içinde mrt-06 alınganlık yapıp kaçıyor sürekli bir darbeye bakar gitmeniz:A @Bully darbe mi yapsak sen seversin bu işleri :bhr:
Zaten sayılı günler kaldı :A

İnternet imkanım dar şu zamanlarda, bir yere kaçtığım ya da alınganlık yaptığım yok. :)

Vadi için söylenebilecek birşey yok. Kemik kitle gidiyor, cimri Necati kılını kıpırdatmıyor. Bu gidişle alan kanal da çıkmayacak atv'ye de geçersek STV kalitesindeki dizi Flash TV kalitesine kadar düşecek. Yazık, ne diyebilirim ki seyirciye ihanettir bunun adı :(

Bu sezon Total'de tek eğlencemiz Kösem Sultan :F İlk 100'den düşeceği günü merakla bekliyorum, Zuhal Topal ile Müge Anlı'ya bile geçilmiş :F

Portakal'a helal olsun, adam Uğur Dündar ve MAB'ın izinden gidiyor resmen :)

İnadına Aşk yakında gidici.

Muhteşem Yüzyıl:Kösem ab grubunda 1. olmuş sevindim. Haftaya iyi bir artış yaşayacaktır.
Dizide yapılmaması gereken şeyler yapılıyor. Mesela şu Bülbül ile diğer hadım ağa arasındaki diyaloglar çok sıkıcı. Yani Sümbül- Gül ağa ikilisini gördüğümüz için bunlar çok kötü. Haksız mıyım? @xemrexxx @sokak sanati
Daha sonra dizide halka çok yer veriliyor. Ve İskender yani Berk Cankat çok gereksiz bir karakter. Oyunculuk konusunda da Güzel Köylüdeki oyunculuk yok şu anda.
Eğer reyting toplamak istiyorlarsa öncelikle biraz Harem'e el atmalılar. Beren Saat geldiğinde karşısında yeni yetme karakterler olmamalı. Hırslı kişiler olmalı ki izleyici diziye yönelsin. Son bölümde Mahpeyker Safiye'nin gerçek yüzünü gördü Beren gelince ikisi arasındaki gerilim izleyici çeker. Ayrıca Dizide Halime Hatun'a daha fazla yer vermeliler. Oyunculuğu çok iyi ve her sahnesinde entrika var.
Dizi bu oranları da alsa devam eder çünkü şu anda 30 ülkeye satılmış ve bölüm başı bir ülkeden 900 bin alıyormuş. Ayrıca daha fazla ülkeye de satılacak görüşmeler devam ediyor. Sadece şu ab ve abc1 grubunda artmalı.

Dün Kösem'i izlerken çok reklam verildi ve dizi varken ekranın altında da reklam yapıldı birçok kez. Ab ve abc1 grupları düşmediği sürece durum iyi ve reklam verenler en çok bu dizilere reklam veriyor.
Yani Asla Vazgeçmem'i izleyen kitle ev hanımları, KVP izleyicileri çoğunluk erkek
Ama Kösem'i izleyen kitle modern kitle yani ona reklam verirler.

Vadi için söylenebilecek birşey yok. Kemik kitle gidiyor, cimri Necati kılını kıpırdatmıyor. Bu gidişle alan kanal da çıkmayacak atv'ye de geçersek STV kalitesindeki dizi Flash TV kalitesine kadar düşecek. Yazık, ne diyebilirim ki seyirciye ihanettir bunun adı :(

Bu sezon Total'de tek eğlencemiz Kösem Sultan :F İlk 100'den düşeceği günü merakla bekliyorum, Zuhal Topal ile Müge Anlı'ya bile geçilmiş :F

Portakal'a helal olsun, adam Uğur Dündar ve MAB'ın izinden gidiyor resmen :)

İnadına Aşk yakında gidici.
anneler analar bitiyor sen ona odaklan ay yapımın 13 den önce biten ilk dizisi:A

Kösem Sultan beklentinin çok altında gitsede ben en kötü 3-4 bölüme dengeyi sağlayacağını düşünüyorum. TOTAL grubunda 5-6 sularına , AB ve ABC1 gruplarında ise 8 reytingin üzerine çıkacağını düşünüyorum. Tabi bu durum sadece Beren Saat'le alakalı değil. Beren Saat'in gelişini değerlendirmek için seneryoyu hareketlendirirlerse olur. Yine aynı şekilde giderlerse kötü. Ama Beren Saat'in reklamını iyi yaparlarsa durum değişebilir :)