17 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

yönetim sensin heralde karara bak konuya bi daha bakmamıştım ama bilseydim gereğini yapardım öyle bişey yok herkes kafasına göre sevdiği dizinin resmini koyamaz :)

Ne yapacaktın.:F
Şikayetler ile tek ben ilgilenmiyorum. Herkes her hangi bir grupta 1. Olan programın resmini koyabilirsiniz dedi. Sevmek ole alakası yok. Yönetim kararını verdi. Malesef konu kapandı artık ve hataya açarsam yine AB grubunun değişmeyecek zirvesini koyarım.:)

pardon anlayamadım 4.65 4 olayını
benim gördüğüm totalde 2. ve 7 ye yakın oran alan bir dizi
totalde 15. olan 4 reyting alan bir diğer dizi

ab grubunda 6.5 alan bir dizi
4.sırada 5 e yakın alan diğer bir dizi

abc1 de 2.olan ve 7 ye yakın alan bir dizi
4.olan 5 küsür alan diğer bir dizi

sonuç olarak ab grubunda üstün olmasına karşın diğer tüm gruplarda ezilmiş gibi gözüken ve totalde sıralama farkı çok olan 2 dizinin karşılaştırması
1 saattir rezillik diyorum sen vadide kötü diyorsun kötü bile değil rezillik kepazelik ama bizim bu kadar güçsüz olduğumuz adeta etkisiz eleman olduğumuz bir dönemde my nin 15.sırada olması tartışmasız bir başarısızlıktır. vadi 13 yıl boyunca hiç bu kadar güçsüz olmamıştı

ne yusufu be kardeşim ne yusufu keşke iş yusufla bitse akif akif dedik o gitti de ne oldu
savunmuyorum ki zaten görünen köy kılavuz istemez
ayoll akif en azından polatın emriyle onun yanında süpermanlık yapıyordu yusuf olayı başka yusuf vadi içinde kendine dizi yaratmış polattan bağımsız bir dünyası var vadinin bu sezonki konusu ne yusufun annei zeynepmi değilmi vadinin bu sezon işlenen konusu bu şaka gibi ciddi ciddi vadide bu kurgu üzerinden gidiyoruz akif olayından farklı bu olay yusuf defteri acilen kapanmalı geçen sezonda bu senaristler tuhaf fantaziler yapmaya çalıştılar settar eşleri biz müsade etmedik ve bus ezonda yusuf anne olayıyla yine tuhaf fantaziler deniyorlar bunada müsade etmemiz lazım yusuf oalyı akif ve cahit olayından farklı hanedalar falan erken yusufun annesi kim konusu işleniyor şuan dizide polatın emrinde olsaydı bukadar zarar vermezdi diziye 😵😵😵

Ne yapacaktın.:F
Şikayetler ile tek ben ilgilenmiyorum. Herkes her hangi bir grupta 1. Olan programın resmini koyabilirsiniz dedi. Sevmek ole alakası yok. Yönetim kararını verdi. Malesef konu kapandı artık ve hataya açarsam yine AB grubunun değişmeyecek zirvesini koyarım.:)
tamam koy göreceğiz o resim değişiyor mu değişmiyor mu

ayoll akif en azından polatın emriyle onun yanında süpermanlık yapıyordu yusuf olayı başka yusuf vadi içinde kendine dizi yaratmış polattan bağımsız bir dünyası var vadinin bu sezonki konusu ne yusufun annei zeynepmi değilmi vadinin bu sezon işlenen konusu bu şaka gibi ciddi ciddi vadide bu kurgu üzerinden gidiyoruz akif olayından farklı bu olay yusuf defteri acilen kapanmalı geçen sezonda bu senaristler tuhaf fantaziler yapmaya çalıştılar settar eşleri biz müsade etmedik ve bus ezonda yusuf anne olayıyla yine tuhaf fantaziler deniyorlar bunada müsade etmemiz lazım yusuf oalyı akif ve cahit olayından farklı hanedalar falan erken yusufun annesi kim konusu işleniyor şuan dizide polatın emrinde olsaydı bukadar zarar vermezdi diziye 😵😵😵
akif bir taneydi dediöm size zamanında kıymetini bilemediniz müstehak size bu reytingler:A

onu bi yere bağlayacaklar ama bu konu bizi ilgilendirmediği için herkes şikayetçi

Haftaya kan çıkaracak galiba.:F Yine pompy bombaları gibi hal aldı.:F
neyse şu arkadaki arkadaşı antilerin ve @Çiğdem- in üzerine salıyorum :A
12373229_525219857640891_1435678258946472072_n.jpg

@takas Dizinin 15. olmasının bir anlamı yok onu anlatmaya çalışıyorum. 5. olan ile arada 0,76 gibi küçük bir fark var. Yani azıcık reyting artışı ile 5. de olabilirdi. Şimdi 5. olsa başarılı mı olmuş olacaktı tabi ki hayır reyting yine iyi değil.

Yani diyeceğim o ki reyting tablosunu okurken yanlış bir algı var. Sıralamaya göre değerlendirme bu yanlış. Önemli olan rakiplere karşı Share ve reyting

@takas Dizinin 15. olmasının bir anlamı yok onu anlatmaya çalışıyorum. 5. olan ile arada 0,76 gibi küçük bir fark var. Yani azıcık reyting artışı ile 5. de olabilirdi. Şimdi 5. olsa başarılı mı olmuş olacaktı tabi ki hayır reyting yine iyi değil.

Yani diyeceğim o ki reyting tablosunu okurken yanlış bir algı var. Sıralamaya göre değerlendirme bu yanlış. Önemli olan rakiplere karşı Share ve reyting
15.olmakta adama koyar ama :D

Ana haberin bile vadiyi geçmiş olması sanırım her şeyi açıklıyor. Bu senaristler olduğu sürece vadi bir yol kat edemez...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20 dakikalık kısmı izledim ama o kısım epey heyecanlı ve iyiydi totalde 4'ün altına düşmüştü ama bu hafta toparlanmış orada ve diğer gruplarda da özellikle AB grubunda iyi artış yakalamış. Bölümler heyecanlandıkça daha da artacaktır.