17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kim Milyoner Olmak İster'de muthiş bi kadın var okumalarina engel olan ailesini polise şikayet etmiş

milyonere artık hikayesi ilginç tipleri çıkarıyorlar. pop starın taktiği
)))))) bide az bilenlelerle köylü gibi duranlara kolay soru soruyorlar.. taktikleri güzel

milyonere artık hikayesi ilginç tipleri çıkarıyorlar. pop starın taktiği
)))))) bide az bilenlelerle köylü gibi duranlara kolay soru soruyorlar.. taktikleri güzel
Kızın şivesi doğulu gibi ama amerikada mı ne okumuş uluslar arası ilişkiler bişiler bişiler anlattı bıdı bıdı gülmekten dinleyemedim

karadayının bu bölümü gerçekten güzeldi şu aytenide diziden bi çıkarttılarmı tam olur bence yarın tnsde total 10 un altına inmez karadayı

acunun tarih olduğu geceyi görmek için merdivenleri bile üçer üçer çıkmak istedim o ölçüde yani..

vallahi ya şu ayteni çıkarsınlar kenan ın yanında çocuk gibi kalıyo hiç yakışmıyo zaten kenan resti çekti

beni kendinle karıştırdın galiba ben sallamam tahminlerin nokta atışı gibi çıkar
15-16 reytingi görünce my hatalrını farklı hatalrını bulup aynı konuları açmayı-nca aynı viideoyu aynı yotrumla 4kez açmayınca bana yetişirsin

karadayıya biraz daha aksiyon girmesi lazım bi dövüş sahnesi coşturuyo diziyi zaten silmiş süpürmüş helal be admaım kenan maşallah kimse deviremez boy pos endam güç kuvvet süper

Cok etkilenmissin kenandan hayirdir???? Bu kadar hayranligin sebebi ne ??? 😀d