16 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Starda başarılı olmuş hayatımın rolü 30dakikalık bölümü ve ıbretı ailem iyi gitmiş

siz niye her zaman revanı kötülüyonuz
Boşver Emre. Kanal D dizi transfer yapmayınca sinirler tavan yaptı. Ortalamasını düşürmek istemiyor işte kanal ne yapsın

Kanal d uçmuş diyenlere bi geçen haftaya bakmasını söylüyorum
atv uçmuş diyenlere 2 reytingli filmleri Kanal D yayınlamıyor bile diyorum. Yahu 6 reyting alan bir yaz dizisi söyleyin bravo diyeyim. İşte yine Kanal D yaptı. Başarısı gözardı ediliyor diye ben savunuyorum.

allahımya geçen haftaya göre 1.5 reyting düşmüş dizi bahane buluyosun kardeş

İki Dünya Arasında yine listeye girememiş. Umarım iki grubun en azından birinde ilk 30'a girer.

revan kizacak ama h. roluyle star ab de birici olma ihtimali yuksek
))))) totalde yine sultan birinci ama her hafta 1-2 puan dusuyor. bakalim sultani nerden toplayacagiz
))))

Sultan düşüş yaşasada hala çok başarılı orası kesin zaten yaz boyunca totali kimselere bırakmaz ama absi biraz sakat Hayatımın Rolü ab grubunda zorlar bence ama hayırlısı neyse o olsun

Sansimi denesem mi acaba..

dene tabi hazirla iki bolum 80 sayfadan az olmasin surec filim cok dizi yapiyor . ilginc bir dizi konun varsa yaz yolla (noter onayli) . dizi yapmak icin.can atiyor yapimcilar konu bulamayinca eski dixzileri cekiyorlar

dene tabi hazirla iki bolum 80 sayfadan az olmasin surec filim cok dizi yapiyor . ilginc bir dizi konun varsa yaz yolla (noter onayli) . dizi yapmak icin.can atiyor yapimcilar konu bulamayinca eski dixzileri cekiyorlar

Göndersem bile ne olur ki beyazsoy.. Kaale alacaklarini sanmiyorum..

Göndersem bile ne olur ki beyazsoy.. Kaale alacaklarini sanmiyorum..

once bı telefon ac konus. ona gore yolla ılgılıyseler konus. ılk basta devam eden dızılerınde ufak ısler verırler sonra zamanla dızı yaptırıllar. ama en az ıkı bolum hazır olacak. ama asıl 13 bolum hazır olmalı cunku yenı bırıne 13 bolum olmadan kımse guvenmez

furkan o ıs zor lıseyı bıtır derım once. Hele turkıyede yapcaksan ımkansız her hafta 90 dk senaryo yazacan. Sımdılık kısa fılmlerle ugras okulu halledınce yaparsın

furkan o ıs zor lıseyı bıtır derım once. Hele turkıyede yapcaksan ımkansız her hafta 90 dk senaryo yazacan. Sımdılık ka fılmlerle ugras okulu halledınce yaparsın

her hafta 80-90 sayfa yazmak zor. ama zaten bır dızıye kalkın dızı yapıyoruz dıye baslanmıyor bır ıkı yıl senaryo uzerınde calısıyor ıyı senarıstler 13 bolum yazıp ıse baslıyorlar 10 gunde bır dızı uazıyorlar.. ustelık her bolumun treatmanı (kısa ozetı) hazır. yoksa otur bır haftada sıfırdan yaz desen cogu kısı sacmalar zaten cogu dızının sacmalama sebebı bu

Sadece 1 transfer değil, Kurtlar Vadisi'nin dışında Show Tv'den "Sensiz Olmuyor" dizisini de transfer etmişti Kanal D