16 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahanda benim televizyon gitti. Feci yagmur basladi benim oldugum yerde isvicre'de..
20:00 - 20:15 hangi diziler basladi hangileri reklamdi? Geliyor Oranlar az sonra..

20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.66 , 2) SHOW: 4.6 , 3) KANAL7: 3.22 , 4) TRT1: 3.09 , 5) SMNYL TV: 2.66

Ahanda benim televizyon gitti. Feci yagmur basladi benim oldugum yerde isvicre'de..
20:00 - 20:15 hangi diziler basladi hangileri reklamdi? Geliyor Oranlar az sonra..

İsviçre'de de mi yayın gidiyomuş yağmurdan dolayı

Show`u uzun zamandan beri bu dilimde 2. sırada görmüyordum. İçim bi fena oldu.

sakarya fırat izlemeye başlim kaçmazzz my den bişey beklemeyin alacağı 12 en fazla hadi tarihi bişey oldu 13 ötesi imkansız
potansiyeli belli dizinin

tabi canım görür zaten izlemeyen biri aa reklam yok my izlim diyecek
my nin potansiyeli bu 10-13 arası ötesi yok

hatırlatırım ki takas my başladığından beri hiç bir defa 45dk. reklamsız gitmedi ve 15 e yaklaşmıştı hürremin zehir içtiği an 45 reklamsız gitse rahat 15 geçer

alacağı reyting belli fazlasını alamaz kim ölürse ölsün farketmez fenomen bi karakteri yok

haha

- - - Ekleme - - -

rahat diyo bi de ya güldürme beni
my nin aldığı en büyük reyting bu yıl total 12
[/SIZE]
evet bende bunu diyorum 20-25 dk. bir reklam giriyo buna rağmen 12 alıyo , bazıları gibi 1 saat reklamsız gitmiyo
[/B][/COLOR][/FONT]

evet bende bunu diyorum 20-25 dk. bir reklam giriyo buna rağmen 12 alıyo , bazıları gibi 1 saat reklamsız gitmiyo

gitse nolcak alacağı reyting 12 ötesi yok anlatabildim mi
aa my de reklam yok hadi izleyek diyen mi olacak kitlesi geniş değil belli bi kitlesi var

sakarya fırat kaçmazzzzz