16 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhtesem Yüzyil kac haftadir iyi reklam yapti Pargali ölecek diye. Diziyi izlemiyorum ama bugün bence cok iyi bir reyting almasi gerek bu kadar reklam'dan sonra. Bende en az 15 bekliyorum MY icin. Mac önemli degil o kadar sonuc olarak Fenerbahce yani, önemli degil :D

Sakarya Firat ne olacak merak ediyorum. Gecen hafta cok yüksek reyting almisti Osman Kanat Sehit olacak diye. Fragman'dada birsey belli degil. Ama erkek kisim baktigi icin daha cok mac'a yönelirler diyorum ve SF'nin oranlari bu hafta düser.

Kuzey Güney bence yerinde sayar.

inşallah pis yedili total 4 ab 2 alır da , muhteşem yüzyılda 14 ve 16 çok rahatlarım pis yediliyi total 4e ab 8e katlarız

birazdan sakarya fıratı izlemeye başlarım

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.71 , 2) ATV: 4.23 , 3) FOX: 3.92 , 4) STAR: 3.42 , 5) SMNYL TV: 3.26

üff ya niye blok reklam vermiyo ki muhteşem , versin bi daha vermesin ama hep sokuyo şu reklamları 1 dizi kaldı blok vermeyen oda muhteşem yüzyıl , bu akşam yine vermiyecek anlaşılan.

reklam dönüşü 20:09 :)

üff ya niye blok reklam vermiyo ki muhteşem , versin bi daha vermesin ama hep sokuyo şu reklamları 1 dizi kaldı blok vermeyen oda muhteşem yüzyıl , bu akşam yine vermiyecek anlaşılan.

yok öyle bişey bilmeden konuşmayalım şefkat tepe ekip1 farklı desenler sık sık reklam veriyo dün ekip1 de 10 dk da bir reklam resmen
ayrıca kanallar nasıl daha fazla kazanıyolarsa o şekil yaparlar my blok yapsa uzun reklamda izleyici azalabilir diye düşünmüşler ama vadide uzun rekklam bile 10 alıyo kanal köşeyi dönüyo herkes işini bilir rahat olun

Blok reklam %100 olumlu sonuç verir diye bi sonuç yok. Ama en azından bi kere denemeleri lazım.

- - - Ekleme - - -

Moderatörün son düzenlenenleri:
yok öyle bişey bilmeden konuşmayalım şefkat tepe ekip1 farklı desenler sık sık reklam veriyo dün ekip1 de 10 dk da bir reklam resmen
ayrıca kanallar nasıl daha fazla kazanıyolarsa o şekil yaparlar my blok yapsa uzun reklamda izleyici azalabilir diye düşünmüşler ama vadide uzun rekklam bile 10 alıyo kanal köşeyi dönüyo herkes işini bilir rahat olun[/SIZE]
muhteşem yüzyıl 45 dk. reklamsız gitse 15 leri görür ama en fazla nekdar gidiyo biliyomusun 25 dk.[/B][/COLOR][/FONT]

Muhtesem Yüzyil birazdan özetle iyi reyting alacaktir