16 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
my tebrikler birinci olmus 2 gruptada

bütün hafta boyunca pargalı ölüyor diye yeri göğü inlettiler ama sonuç aynı farkeden bişey olmamış

muhteşem yüzyıl adeta fırtına gibi esti , pargalının ölüm sahnesi harikaydı ama en fazla 25 dk. reklamsız gitmiştir totalde 11.84 reyting almış yani düşmüş üzüldüm abde ise 15.32 reytingle nerdeyse 2 reyting yükselme var maça rağmen , gelecek bölüm bakalım pargalını öldüğünü öğrendikten sonra neler olacak , maç bölünmemiş çok iyi olmuş artık maçlar bölünmesze zirveyi zor alırlar total 7.34 ab 7.13 reyting almış , kuzey güney total 5.32 ab 5.85 reyting alarak düşüş yaşamış , pis yedilide total 4.97 ab 2.97 reytingle iyi gidiyo ama reytingleri daha düşerse nolur bilinmez

My yine açık ara zirvede yer almayı başarmış maç olmasaydı daha da yükselebilirdi.

maçların bölünmemesine çok sevindim bundan sonra hangi gün olursa olsunlar 7lerde alırlar

türkiye nin en çok izlenen dizisi my gene müthiş gitmiş.maç beklenendn düşük ama gene de diger yapımları etkilemiş kg deki senaryo tıkanıklıgi belli olmaya başlamış py iyi sayılır show icin sf sbt de istedigini yapsın en fazla 6dır reytingi başrol tehlikeye girse 7alır isterse star ya da atv de yayınlansın my haftaya hatçe iyi oynarsa farkı artırır şah ve nigar da merak konusu

:F
kop.gif
yerlerde.gif
m09.gif
f11.gif
f45.gif
f34.gif

İbrahimin olum sahnesini izlerim diyodum saate bi baktim 23 olmus coktan bitmistir dedim ve devam ettim derse ki tam tersi 23'den sonrasi gostermisler :) sans iste.. İnternetten izledim eh iyi olmus, ama daha etkileyici bi muzik koyabilirlerdi.. Totelde dusmesi cok garip, sonucta pargali gibi fenomen olmus bi karakterin buyuk reklamlara ragmen 12 alamamasi ilginc.. Ama ab'si cok iyi.. Kg ve pis kotu gitmisler. Sakarya firati ise sbt nasil sisircegini sasirmis durumda, tipik seksenler vak'ası.

İbrahimin olum sahnesini izlerim diyodum saate bi baktim 23 olmus coktan bitmistir dedim ve devam ettim derse ki tam tersi 23'den sonrasi gostermisler :) sans iste.. İnternetten izledim eh iyi olmus, ama daha etkileyici bi muzik koyabilirlerdi.. Totelde dusmesi cok garip, sonucta pargali gibi fenomen olmus bi karakterin buyuk reklamlara ragmen 12 alamamasi ilginc.. Ama ab'si cok iyi.. Kg ve pis kotu gitmisler. Sakarya firati ise sbt nasil sisircegini sasirmis durumda, tipik seksenler vak'ası.

Bu hafta genel bi düşüklük var Total'de

Bu hafta genel bi düşüklük var Total'de
evet bende farkettim..
zaten bu okay aslinda reytinglere guvenimi iyice yerle bir etti.. Tamam bazi diziler duser ama hepside birden ayni haftada dusemez..bunlarda aslinda her oyunun reyting cihazlarinda, gercekleri yansitmadigini gosteriyor hic biseyin..

evet bende farkettim..
zaten bu okay aslinda reytinglere guvenimi iyice yerle bir etti.. Tamam bazi diziler duser ama hepside birden ayni haftada dusemez..bunlarda aslinda her oyunun reyting cihazlarinda, gercekleri yansitmadigini gosteriyor hic biseyin..

Aynen benim de güvenim azaldı. Ama çare yok.