16 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pendik maçı gayet çekişmeli geçmişti eleme maçıydı ve herkes dalga amaçlı izliyodu onda bile 8 almış kabul et artık fb maçları gs maçları kadar izlenmiyo :D

Ben Fenerbahçeli olarak izlememiştim o maçın büyük kısmını, sonuçta kazanacağımız belliydi. Yedeklerle çıktık tamamen ve iki tane as oyuncu girdi kazandık maçı. Hazırlık maçı havasında bir maçtı. Ama eğer Pendik bir gol atsaydı o zaman bakılırdı herkes tarafından. :)

Ben Fenerbahçeli olarak izlememiştim o maçın büyük kısmını, sonuçta kazanacağımız belliydi. Yedeklerle çıktık tamamen ve iki tane as oyuncu girdi kazandık maçı. Hazırlık maçı havasında bir maçtı. Ama eğer Pendik bir gol atsaydı o zaman bakılırdı herkes tarafından. :)

admin sen izlememiş olabilirsin ama o maça derbi gözüyle bakılıyodu ve gs liler bjk liler de izlemiştir ama oran ortada maç uzun süre 1-0 gitti ve pendik net goller kaçırdı bizim 7 de başlayan uyduruk bal kes maçı bile 9 almıştı

ya takas fb gs çekişmesine çevirmişsin yine .yapma bunu .bu reytıngler hıçbırsey ıfade etmez .fb son 3 yıldır zevk vermıyor ben bır fb lı olarak maçları izleyesim gelmıyor.konjoktür meselesı.som ıkı sezondur gs ıyı o seyredılıyor.sana benden tavsıye gazeteci tanıdığın varsa gıt sor yada gazete satan herhangı bır büfeye hangi takım galıp geldıgınde gazete satıyor dıye.bu memlekette fenerbahçe bereketı dıye bir gerçek var bunu bütün anadolu takımlarının başkanları söylüyor.hangi takım ıyı gıderse o seyredılır bu kadar basit .

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi.

SBT Reyting Sonuçları 2. Mesaja Eklendi.

aga o dediğine katılmıyorum işte. digitürk abonlerine bi bak en çok hangi takım taraftarı varmış?
yapılan tüm anketlerde en çok taraftarın gs de olduğu tespit edilmiştir.face sayfalarında bile belli bu gs 8 milyona dayanmışken fb 6 milyonlarda twitterda gs çok üstün avrupada çok daha fazla gs li var hele almanyanda shalke 04 maçında göreceksin gurbetçileri
yani bereket gs dedir fb de değil :D türk televizyonlardan tüm reyting rekorları gs ye aittir milli maçları bile geçiyo

türkiyede takımıa en fazla sahip çıkan maddi manevı olarak fenerbahçedir bunun aksini söyleyen yanılır.bu iş reytınglerle bellı olmaz
fenerbahçe bunu fenerıumlarla kombınelerle taraftar kartıyla daha aklıma gelmeyen bırçok unsurla kanıtlamış bır taraftardır

evet aga takıma destekse gs taraftarlarını dünya bilir
fb li olmana saygı duyarım ama bu bi gerçektir gs her alanda herşeyde fb den öndedir istediğin dala bak

aga o dediğine katılmıyorum işte. digitürk abonlerine bi bak en çok hangi takım taraftarı varmış?
yapılan tüm anketlerde en çok taraftarın gs de olduğu tespit edilmiştir.face sayfalarında bile belli bu gs 8 milyona dayanmışken fb 6 milyonlarda twitterda gs çok üstün avrupada çok daha fazla gs li var hele almanyanda shalke 04 maçında göreceksin gurbetçileri
yani bereket gs dedir fb de değil :D türk televizyonlardan tüm reyting rekorları gs ye aittir milli maçları bile geçiyo

kesınlıkle yanlışsın dıgıtürk abonelerınde fb açık ara öndedir

bekle aga kim öndeymiş görelim konusunu açtım ben herşeyde 1 numara gs

şimdi burası yerı deıl bu konuyuda uzatmayalım şu son yazdığın kısmı kahkahalarla karşıladım .adama gülerler takas desdek bakımından gs taraftarı bjk den bıle alttadır .ben bunu bütün büyük gazetelerın spor müdürlerınden duydum fenerbahçe kazandımı trajlarımız diğer takımılara göre daha fazla artıyor.nokta

aga o senin fikrin ben kanıtları koyuyorum bizde stad yoktu adam akıllı kombine satamıyoduk şimdi görüyoruz durumu
kareografinin dünyada en süperini yapıyoruz fb kareografi yapamıyor yalan mı?

- - - Ekleme - - -

bune allah aşkına takas bu nasıl bılgı

yav abi nasıl bilgi istiyon sen :D

gs-fb=kavga,tartışma :D konuyu kapatalım sen kendi takımını savunursun ben kendi takımımı kimse kabul etmez bişeyi bu böyle :D

ıyı o zaman bende antudan 12 numaradan aldıgım oradakıların yazdıklarından bılgılerı buraya yazayım olur mu hiç

Özellikle bu haftanin ilk 10 dizisini merak ediyorum. Bakalim kimler girecek. SF süper gitmis!!