16 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahanda benim televizyon gitti. Feci yagmur basladi benim oldugum yerde isvicre'de..
20:00 - 20:15 hangi diziler basladi hangileri reklamdi? Geliyor Oranlar az sonra..

20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.66 , 2) SHOW: 4.6 , 3) KANAL7: 3.22 , 4) TRT1: 3.09 , 5) SMNYL TV: 2.66

Show`u uzun zamandan beri bu dilimde 2. sırada görmüyordum. İçim bi fena oldu. :T

sakarya fırat izlemeye başlim kaçmazzz my den bişey beklemeyin alacağı 12 en fazla hadi tarihi bişey oldu 13 ötesi imkansız :D potansiyeli belli dizinin

tabi canım görür zaten izlemeyen biri aa reklam yok my izlim diyecek
my nin potansiyeli bu 10-13 arası ötesi yok

hatırlatırım ki takas my başladığından beri hiç bir defa 45dk. reklamsız gitmedi ve 15 e yaklaşmıştı hürremin zehir içtiği an 45 reklamsız gitse rahat 15 geçer

alacağı reyting belli fazlasını alamaz kim ölürse ölsün farketmez fenomen bi karakteri yok

haha :D :d

- - - Ekleme - - -

rahat diyo bi de ya güldürme beni :D my nin aldığı en büyük reyting bu yıl total 12 :D
[/SIZE]
evet bende bunu diyorum 20-25 dk. bir reklam giriyo buna rağmen 12 alıyo , bazıları gibi 1 saat reklamsız gitmiyo :)[/B][/COLOR][/FONT]

evet bende bunu diyorum 20-25 dk. bir reklam giriyo buna rağmen 12 alıyo , bazıları gibi 1 saat reklamsız gitmiyo :)

gitse nolcak alacağı reyting 12 ötesi yok anlatabildim mi :D aa my de reklam yok hadi izleyek diyen mi olacak kitlesi geniş değil belli bi kitlesi var