16 Nisan 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    14
Daha önce yüz bin kez yapılan klasik pastoral aşk vs. dizisi mi orijinal. :A

O diziden öğreneceği tek şey vaktinin ne kadar değerli olduğu olur. :A @Tolstoyevski
Yasak Elma'yı daha bu sezon izleyen biri olarak herkese önerebilirim. Hiç mi 1 tane bölüm sıkmaz, hiç mi arada kanal değiştirmek istemez insan? Ben kolay kolay üst üste haftalarca aynı diziyi izlememiştim ama bu dizi aylarca bana bunu yaptırmakta üstelik Avrupa yayınlarında FOX TV olmamasına rağmen internetten bağlanma imkanı sağlattırdım gününde dakikasinda izleyebilmek için :Z @Tolstoyevski

Daha önce yüz bin kez yapılan klasik pastoral aşk vs. dizisi mi orijinal. :A

O diziden öğreneceği tek şey vaktinin ne kadar değerli olduğu olur. :A @Tolstoyevski

Sanırım gifi yukletcen yine :T:
Bir_Zamanlar_Çukurova_59._Bölüm.gif

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Aserat and Dosi
Yasak Elma'yı daha bu sezon izleyen biri olarak herkese önerebilirim. Hiç mi 1 tane bölüm sıkmaz, hiç mi arada kanal değiştirmek istemez insan? Ben kolay kolay üst üste haftalarca aynı diziyi izlememiştim ama bu dizi aylarca bana bunu yaptırmakta üstelik Avrupa yayınlarında FOX TV olmamasına rağmen internetten bağlanma imkanı sağlattırdım gününde dakikasinda izleyebilmek için :Z @Tolstoyevski
IMG_20200410_010704.jpg

Neyse ki bu hafta yoksunuz da boşluktan aldığınız zirveye şişinemeyeceksiniz. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Vaktini ayır, Yasak Elma'ya başlıyorsun :Z

Tamam başlayalım başlayalım da... Malum Ramazan ayının mübarek ayın arefesindeyiz, dizinin adı da Yasak Elma... Yani “ilk haram”, şimdi böyle isme sahip bir diziye böylesine Bir ayda başlamak da... ne bileyim günah olur ondan dolayı çekimserim:A

Tamam başlayalım başlayalım da... Malum Ramazan ayının mübarek ayın arefesindeyiz, dizinin adı da Yasak Elma... Yani “ilk haram”, şimdi böyle isme sahip bir diziye böylesine Bir ayda başlamak da... ne bileyim günah olur ondan dolayı çekimserim:A
Aynen imam hatip mezununa hiç yakışmaz o yüzden başka bahara artık. :A

Günahın 10x yani bilemicem:T: @Dosi

Öyle bir şey olsa sence ben izlermiyim? Bana okadar film seçerken dikkat etmektesin. Yanlış yerden geldin canım :Z

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski