16 Nisan 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    14
Ay dur bak ne geldi aklıma, Tols bana sayısız dizi ve film izlettirdi. Ben de bunun karşılığında BZÇ mi izletsem? 😱 :A
Hep Aşk ve Mavi düşünmüştüm :A
Ama Hasak Elma olabilir, hem direk bu sezondan başlasa yeterli. Ben bu sezon izlemeye başladım. Hem Tols'a aile ağacı ile diziyk tanıtırız :A @xemrexxx
yada galiba önermiştim Zehra ve Yıldız'in sahnesini :F @alperuz
Müthiş bi bir anlaşma :A Yuzyılın anlaşması:A @Tolstoyevski tarihte adınız çok geçicek:A

Ay dur bak ne geldi aklıma, Tols bana sayısız dizi ve film izlettirdi. Ben de bunun karşılığında BZÇ mi izletsem? 😱 :A
Ama Hasak Elma olabilir, hem direk bu sezondan başlasa yeterli. Ben bu sezon izlemeye başladım. Hem Tols'a aile ağacı ile diziyk tanıtırız :A @xemrexxx
@Tolstoyevski nin bünyesi yasak elmayı kaldırmaz, arı sokunca ağlayan sünepe @Aserat gibi olur :A

En son izlediğin dizi kayıp galiba:A Bide BZÇ izle de gör :A bir dizinin çekimi nasıl olur, müzikleri nasıl özenle seçilir, nasıl tempo düşürmeden senaryo yazılır, nasıl oyunculuk yarişiyor gör yani:A
Ama Yasak Elma olabilir, hem direk bu sezondan başlasa yeterli. Ben bu sezon izlemeye başladım. Hem Tols'a aile ağacı ile diziyi tanıtırız :A @xemrexxx
Öğretmen, Babil gibi A+ projeleri bile bırakan adam BZÇ ve Yasak Elma izleyecek vizyonsuzluğa gel. :A @Tolstoyevski

Öğretmen, Babil gibi A+ projeleri bile bırakan adam BZÇ ve Yasak Elma izleyecek vizyonsuzluğa gel. :A @Tolstoyevski
EVrKsJaXkAAwmEg.jpeg

Yasak Elma'da karar kıldım. Sıkılma 0 :Z
@Tolstoyevski bundan sonra devran dönüyor ve baskı kuran ben olacağım :Z
L&M izleyen birisi çürük elmadaki espirlere güler mi :F @Tolstoyevski
Vİzyonsuzluk arıyorsan öğretmen uyarlamasına bakı ver:F Oporjinal dizi var 2 sezondur ortalama 15 alıyor :A Bu hasetlik sen de kanser yapar:X Yanarım yanarım da bu genç yaşta ölüp olgunuk yasında bu diziyi izleyemeyeceğine:A
Zaten tols tols da Halit Argun ruhu var izleyince kendini bulacak :A @alperuz @Forumdash
Arı mı sokmuş:A Eşek arısıdır umarim:A

Vİzyonsuzluk arıyorsan öğretmen uyarlamasına bakı ver:F Oporjinal dizi var 2 sezondur ortalama 15 alıyor :A Bu hasetlik sen de kanser yapar:X Yanarım yanarım da bu genç yaşta ölüp olgunuk yasında bu diziyi izleyemeyeceğine:A

Kıskanmayın dizimi :Z üstüne kata kata ilerliyor :Z

• İlginç
Reactions: Forumdash
Bana LCDP artı Death Note izlettirdi ve bir süüüüüürü film.
Karşılığı olmalı :Z @Tolstoyevski

Ama haksız rekabet bu çünkü ben sana hitap edebilecek şeylerde baskı kurdum, mesela GoT ya da başka bir dizide değil (başka bir dizi aklıma geldi baskı kurmadığım çaktırmayın :A ) fakat madem anlaşma anlaşmadır o halde Lost karşılığında ben de Halka dizisine 4.bölümden devam edip finaline kadar getiririm, süresi de uzun olduğu için 19 bölüm değil 50 bölüm sayılmış olur 40 dakikalık dizilere göre, anlaştık? :A

• Olmamış
Reactions: Dosi
Ama haksız rekabet bu çünkü ben sana hitap edebilecek şeylerde baskı kurdum, mesela GoT ya da başka bir dizide değil (başka bir dizi aklıma geldi baskı kurmadığım çaktırmayın :A ) fakat madem anlaşma anlaşmadır o halde Lost karşılığında ben de Halka dizisine 4.bölümden devam edip finaline kadar getiririm, süresi de uzun olduğu için 19 bölüm değil 50 bölüm sayılmış olur 40 dakikalık dizilere göre, anlaştık? :A
Sen hâlâ hangi hakla şart koşup daha dizi izlettirme tuzağı kurmaktasın? 😡
Halka'yı her türlü izleyeceksin, ona karışmıyorum.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Daha önce yüz bin kez yapılan klasik pastoral aşk vs. dizisi mi orijinal. :A
Asıl sana yazik :A Entrikayı öğrensin biraz :A
O diziden öğreneceği tek şey vaktinin ne kadar değerli olduğu olur. :A @Tolstoyevski

Sen hâlâ hangi hakla şart koşup daha dizi izlettirme tuzağı kurmaktasın? 😡
Halka'yı her türlü izleyeceksin, ona karışmıyorum.

Ama kabul et güzel tuzaktı :A Hatta senin dizin Friends’i da katacaktım ama bu sefer domates salçaya dönüşeceği için çekindim o kadarına :A

• Olmamış
Reactions: Dosi