Hazem
Favori Üye
Tabikide Survivor izliyeceğiz .. @Tolstoyevski Naz yapma senide bekliyorum akşam en azından 1 tane beyin patlatan bir yorum bırakırsın
Tabikide Survivor izliyeceğiz .. @Tolstoyevski Naz yapma senide bekliyorum akşam en azından 1 tane beyin patlatan bir yorum bırakırsın
Adam gerçekten beyin yaktı ve gitti... Olm seni seviyorum. Yorumlarını okurken tüm beyin hücrelerimi uykudan uyandırmam gerekiyorTamam futbolda da bir topun arkasından 20 adam koşuyor da en azından bir gerçekliği ve ne bileyim amacı var, taraftar olmak izlemek vb Ama Survivor neden ilgiyle izlenir oldum olası hiç anlatmışımdır, sadece Türkiye için değil dünya genelinde bu böyle. Sonuçta bir realite şov ve dahası her sene değişen yarışmacılar, kendi içlerinde kazansalar ne olacak kaybetseler ne? Hele ki yarışmacıların maksatlı olarak entrikalar yapması ve izleyicilerin de onları çekiştirip dedikodu yapmaları 😱 En son Türk-Yunan survivorını izlemiştim ama onda da milli maç duygusuylaydı tabi ve şimdiki zamandaki gibi kim ne dedi, şu ne yaptı etti yoktu galiba. Onu kazanan adam da vefat etmişti seneler sonra...
BZÇ yok @Forumdash
En son izlediğin dizi kayıp galiba Bide BZÇ izle de gör bir dizinin çekimi nasıl olur, müzikleri nasıl özenle seçilir, nasıl tempo düşürmeden senaryo yazılır, nasıl oyunculuk yarişiyor gör yaniBütün diziler yavaş yavaş Kayıp oluyor ekrandan çok şükür
Yok @Tolstoyevski sonraki mesajlarda bazı harfleri vurgulayarak bana alttan alttan Lost, Dark gibi dizilerin mesajıni vermeye çalışmışEn son izlediğin dizi kayıp galiba Bide BZÇ izle de gör bir dizinin çekimi nasıl olur, müzikleri nasıl özenle seçilir, nasıl tempo düşürmeden senaryo yazılır, nasıl oyunculuk yarişiyor gör yani
KAYIP dizisi vardi zamanında onca pohpohlamaya rağmen kayıp gitmişti @xemrexxxYok @Tolstoyevski sonraki mesajlarda bazı harfleri vurgulayarak bana alttan alttan Lost, Dark gibi dizilerin mesajıni vermeye çalışmış
KAYIP dizisi vardi zamanında onca pohpohlamaya rağmen kayıp gitmişti @xemrexxx
@Tolstoyevski da o zamanlar izledi mi acaba ona mı atıfta bulundu diye şey ettim
AHahaha o dizi de uyarlmaydı Neyse o dizi daha güzeldi sanki ama Ece Uslu haricindeHayır izlediğim son kayıp temalı dizi Kızım Nerede’ydi onu da erkenden bitirdiler biz izledik diye @Dosi
Aslı Enverli olan diziyi diyorsun galiba. Benimde aklıma ilk o geldi @Tolstoyevski yazarken ama Tols'un pek TR dizileri izleme huyu yokKAYIP dizisi vardi zamanında onca pohpohlamaya rağmen kayıp gitmişti @xemrexxx
@Tolstoyevski da o zamanlar izledi mi acaba ona mı atıfta bulundu diye şey ettim
Onu bende izlemiştim ama sonunu izlemişmiydim hatırlamıyorumHayır izlediğim son kayıp temalı dizi Kızım Nerede’ydi onu da erkenden bitirdiler biz izledik diye @Dosi
Eee eskiden vardir o dizi de 2012 filandı Yersiz uzunlugu olmasa BZÇ izlettirirdim @TolstoyevskiAslı Enverli olan diziyi diyorsun galiba. Benimde aklıma ilk o geldi @Tolstoyevski yazarken ama Tols'un pek TR dizileri izleme huyu yok
AHahaha o dizi de uyarlmaydı Neyse o dizi daha güzeldi sanki ama Ece Uslu haricinde
Onu bende izlemiştim ama sonunu izlemişmiydim hatırlamıyorum
Ben hiç hatırlamıyorum sadece göz attiğim diziydi. Aşiri yormustu izlerken. Sakin bi sahnesi yok gibiydi. Bi kafa dinleyelim dediğimiz an olmuyorduErken final olduğu için sonunu aceleye getirmişlerdi yeşilçam filmi tadında bitmişti Galiba kayıp kızın adı Zeynep idi yanlış hatırlamıyorsam
Ben hiç hatırlamıyorum sadece göz attiğim diziydi. Aşiri yormustu izlerken. Sakin bi sahnesi yok gibiydi. Bi kafa dinleyelim dediğimiz an olmuyordu
Eee eskiden vardir o dizi de 2012 filandı Yersiz uzunlugu olmasa BZÇ izlettirirdim @Tolstoyevski
Ay dur bak ne geldi aklıma, Tols bana sayısız dizi ve film izlettirdi. Ben de bunun karşılığında BZÇ mi izletsem? 😱Erken final olduğu için sonunu aceleye getirmişlerdi yeşilçam filmi tadında bitmişti Galiba kayıp kızın adı Zeynep idi yanlış hatırlamıyorsam
Hayır ya biraz izleyeci dinlensin O kadar tempoya gerek yok. İnsanlar izlerken biraz yorumlasınZaten dizi dediğin öyle olur, Türk dizilerindeki öyle boş bakışmalar olsun gereksiz şarkı sahneleri olsun bayıyor insanı
Benimde aklımdaydı bu@Dosi yüzünden 8888’i almayı unuttum demin mecburen birkaç mesajı silmek zorunda aldım bu tarihi an bir daha gelmezdi zaten 6666 hep içimde ukte kalmışken
Ekli dosyayı görüntüle 78468