Şu dizinin adını Anne yapın ben de rahat edeyim ayoll farkıda yok zatenHıı kesin öyledir cool @Çiğdem-
Şu dizinin adını Anne yapın ben de rahat edeyim ayoll farkıda yok zatenHıı kesin öyledir cool @Çiğdem-
Kadın Kadın KadınŞu dizinin adını Anne yapın ben de rahat edeyim ayoll farkıda yok zaten
Çok uzun zamandır ilk yazarkan Anne diyorum farkında olmadan yazdığım kişi uyarınca farkına varıyorum bu durum daha sürecek gibi görünüyor bu diziyi Kadın olarak bilinç altım kabul etmiyor sanırımKadın Kadın Kadın
Anne bitti çoktan, o değilde bu sahne çok iyiydi ya, izledikçe tüylerim diken diken oluyor.
Sen ne anlarsın ki hepsini izledin mi acaba Sen git o şişirme reytingli dirilişini izlemeye devam etÇok uzun zamandır ilk yazarkan Anne diyorum farkında olmadan yazdığım kişi uyarınca farkına varıyorum bu durum daha sürecek gibi görünüyor bu diziyi Kadın olarak bilinç altım kabul etmiyor sanırım
Sahnede çok klişe
Aaa Anne çökmüştü ama Kadının reytinglerine bir şey demiyorum o dizi başarılıSen ne anlarsın ki hepsini izledin mi acaba Sen git o şişirme reytingli dirilişini izlemeye devam et
E reytingler şişirilmeye devam ederse 10 sezon daha olur gibi..Aaa Anne çökmüştü ama Kadının reytinglerine bir şey demiyorum o dizi başarılı
Ertuğrul biticek sanıyordum bir sezon daha olabilirmiş 😱
Trt reytingten çıkıcakmış Ertuğrul yeni sezon olursa kanal değiştirebilir ama trt de aldı reytingi alabilicek mi oda soru işaretiE reytingler şişirilmeye devam ederse 10 sezon daha olur gibi..
Final yapsın da kurtulalım.
Bence sezon sonu final yapsın, fazla uzadı yıpranır.Trt reytingten çıkıcakmış Ertuğrul yeni sezon olursa kanal değiştirebilir ama trt de aldı reytingi alabilicek mi oda soru işareti
Aaa bu sezon kesin bitecekti zaten gerçi geçen sezonda bitecekti Reytinginden dolayı uzayıp duruyor ama Çarşambaları izleyecek bir şey yok devam ederse iyi olurBence sezon sonu final yapsın, fazla uzadı yıpranır.
Artık totali alamazsınızÇukur totelde eriyor ayrıca diğer gruplarda hızla düşüyor sağlam rakibi olsa o gruplarda gitmişti Daha ilk sezondan böyle oldu senaryoya bir hamle lazım @S.G.A.T. @kerem @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- @turkuazz @ömer karataş
Aaa Sözde gayet iyi gidiyor onuda atlamamak lazım @Yiğitt @eskici
Senaryoya nasıl bir hamle gereklidir?Çukur totelde eriyor ayrıca diğer gruplarda hızla düşüyor sağlam rakibi olsa o gruplarda gitmişti Daha ilk sezondan böyle oldu senaryoya bir hamle lazım @S.G.A.T. @kerem @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- @turkuazz @ömer karataş
Aaa Sözde gayet iyi gidiyor onuda atlamamak lazım @Yiğitt @eskici
Ertuğrulum nasıl geri aldıysa toteli Çukurda alır ayoll sen geçilmeye mahkumsun malesef kel amca beyArtık totali alamazsınız
İnsanlar bu diziyi Vartolu için izliyor önce Vartoluyu öldü süsü verip göstermediler toteli kaybettik sonra Vartolu tekrar geldi ama son bölümlerde Yamacın emrine vermiş gibiydiler totel yine gittiSenaryoya nasıl bir hamle gereklidir?
Ertuğrul'un alması 10 hafta sürdüErtuğrulum nasıl geri aldıysa toteli Çukurda alır ayoll sen geçilmeye mahkumsun malesef kel amca bey
Aaa dahada vermeyiz Karadeniz düşmeye devam eder önümüzden çekildinizErtuğrul'un alması 10 hafta sürdü
Belli olmaz o işler siz de düşebilirsinizAaa dahada vermeyiz Karadeniz düşmeye devam eder önümüzden çekildiniz