16 Nisan 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Çukur totelde eriyor ayrıca diğer gruplarda hızla düşüyor sağlam rakibi olsa o gruplarda gitmişti :A Daha ilk sezondan böyle oldu senaryoya bir hamle lazım :A @S.G.A.T. @kerem @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- @turkuazz @ömer karataş

Aaa Sözde gayet iyi gidiyor onuda atlamamak lazım @Yiğitt @eskici :A :A :A
Son bölümlerde senaryoda tekrara düştüğü için bu hale geleceğini tahmin ediyordum. Boşuna Haziran'da güzel bir finalle bitirsinler demedik mi. :A

Son bölümlerde senaryoda tekrara düştüğü için bu hale geleceğini tahmin ediyordum. Boşuna Haziran'da güzel bir finalle bitirsinler demedik mi. :A
Aaa 2.sezon mutlaka olmalı bence ne olursa olsun :A Ama bunlar 3.sezondan da bahsediyordu onu bende istemem şimdiden senaryo bocaladı :A :A :A

Aaa 2.sezon mutlaka olmalı bence ne olursa olsun :A Ama bunlar 3.sezondan da bahsediyordu onu bende istemem şimdiden senaryo bocaladı :A :A :A
Artık pek heyecanlanamıyorum. Ay Yapım bu aralar saçmalıyor. UTC'nin de bugünkü bölümü çöptü resmen. Bildiğin fiyasko. :A

Son düzenleme:
Artık pek heyecanlanamıyorum. Ay Yapım bu aralar saçmalıyor. UTC'nin de bugünkü bölümü çöptü resmen. Resmen fiyasko..
Aaa güzel bu yorumunu @Harunnn60 efendi görsün ayoll :A :A :A

Sevsekte eleştirmek lazım :F Vartolu için izliyorum şuan Çukuru zaten yoksa Yamacın ne yaptığıyla son 2-3 bölümdür hiç ilgilenmiyorum hele son 2 bölüm Sultanı çıkardılar başımıza bölümler onunla geçiyor :F

Aaa güzel bu yorumunu @Harunnn60 efendi görsün ayoll :A :A :A

Sevsekte eleştirmek lazım :F Vartolu için izliyorum şuan Çukuru zaten yoksa Yamacın ne yaptığıyla son 2-3 bölümdür hiç ilgilenmiyorum hele son 2 bölüm Sultanı çıkardılar başımıza bölümler onunla geçiyor :F
@Harunnn60'un kendisi öyle bir yorum yaptı zaten. :A

Bölüm olsun diye araya saçma sapan klasik şeyler sıkıştırıyorlar işte. Çukur ve UTC şimdilik bende out. :A

Kadın ve Avlu in. :bhr:

Bölüm olsun diye araya saçma sapan klasik şeyler sıkıştırıyorlar işte. Çukur ve UTC şimdilik bende out. :A

@Harunnn60 ın zaten Türk dizileriyle ne işi olur Twd e dönsün vlla Annesine söyleyecem onu oda Twd hayranıdır :A :A :A

Kadın neyse ama Avlu ses getirmedi iç karartıcıda bir dizi boş ver bence onuda :F

@Harunnn60 ın zaten Türk dizileriyle ne işi olur Twd e dönsün vlla Annesine söyleyecem onu oda Twd hayranıdır :A :A :A

Kadın neyse ama Avlu ses getirmedi iç karartıcıda bir dizi boş ver bence onuda :F
@Harunnn60'um hep kaliteli işler zaten, ondan şüphem yok. :bhr:

Avlu baya ses getirdi diye biliyorum sosyal medyada baya konuşulmuş, en azından Fatih'ten daha çok konuşulduğu kesin. :Z

Dünden beri sinirliyim utc'ye valla bunların yüznden 3.5 saatim boşa gitti. :A @Çiğdem-

Annem soruyor hadi zombileri izleyelim diye :F

Reytinglere henüz bakmadım ama sen tüm gücünü kullan forumda konusunun açılmasını engellemeye devam et gün bitmek üzere @Yiğitt :A :A :A